Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Andra - "Aievea" - SOLD OUT
INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
Profită de promoție: Vezi reducerile de până la -50% la Stock Busters @ eMAG!

Videoclip oficial: The 69 Eyes - Christmas In New York City

Pentru finlandezi Crăciunul vine mereu mai devreme şi după ce am ascultat colinde marca Tarja Turunen, acum The 69 Eyes ne prezintă propria viziune a sărbătorii. Rockerii finlandezi tocmai au lansat videoclipul piesei "Christmas In New York City".

Clipul cel nou a fost filmat şi regizat de către Ville Juurikkala, care a lucrat cu grupuri celebre din Finlanda, precum Amorphis, Nightwish sau HIM. "Christmas In New York City" porneşte cu zurgalăi, dar şi cu un riff şi sound-ul clasic neo glam al grupului nordic. Vocea cu influenţe de Type O Negative a solistului a rămas neschimbată după decenii întregi de carieră.

Îşi trage seva din întunecatul timbru al formaţiei Turbo Negro, fără a coborâ la aceleaşi octave joase. Clipul este mai degrabă simplu, filmat cu accent pe membrii trupei, fără balerine, avioane şi personaje goth machiate ca în precedentele materiale vizuale marca The 69 Eyes. Nu putea lipsi un Moş Crăciun neînţeles şi întunecat din acest clip. Jyrki 69, solistul a afirmat că trupa a încercat orice până acum în afară de o melodie de Crăciun.

Single-ul vine şi ca tribut pentru The Ramones, dar şi pentru oraşul New York, citate ca influenţe asupra carierei muzicienilor. Odată cu această piesă iernatică formaţia a dezvăluit şi că lucrează la un LP nou. Au trecut 2 ani de la albumul "Universal Monsters" al trupei cu vânzări multi platinum. "Christmas In New York City" este produs de către Johnny Lee Michaels şi aduce aminte de sound-ul grupului pe melodii ca "Lost Boys" şi "Never Say Die".

The 69 Eyes ne-a vizitat în 2013 în cadrul Maximum Rock Festival 2013, unde a împărţit scena cu My Dying Bride.

Citește mai multe despre The 69 Eyes
Videoclipuri cu The 69 Eyes
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE