Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: 5 Seconds of Summer - "Girls Talk Boys" (soundtrack "Ghostbusters")

Trupa 5 Seconds of Summer a lansat videoclipul noului single "Girls Talk Boys". Piesa este inclusă pe coloana sonoră a noii versiuni a filmului "Ghostbusters".

5 Seconds Of Summer, trupa de băieți devenită celebră datorită unor coveruri postate pe YouTube, pregătește lansarea celui de-al treilea material discografic. Până atunci, grupul își pavează drumul către vârfurile clasamentelor cu o piesă nouă, compusă pentru coloana sonoră a comediei "Ghostbusters". Melodia se numește "Girls Talk Boys" și este, în opinia formației, indiciul perfect cu privire la stilul viitorului disc.

"Piesa e fantastică și se potrivește și cu direcția muzicală spre care se îndreaptă trupa. Suntem foarte nerăbdători să le prezentăm fanilor noștri acest nou sound”, a declarat Ashton Irwin.

Single-ul "Girls Talk Boys" este lansat împreună cu un videoclip ce conține imagini din filmul "Ghostbusters", la fel ca și soundtrack-ul lansat anterior, ”Good Girls”.

Noua versiune a peliculei "Ghostbusters" le are în rolurile principale pe Melissa McCarthy, Leslie Jones, Kate McKinnon și Kristen Wiig. Filmul, gândit ca un remake mai amuzant al peliculei din 1984, a avut premiera în cinematografe pe 15 iulie.

Citește mai multe despre 5 Seconds Of Summer
Videoclipuri cu 5 Seconds Of Summer
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE