Urmărește-ne în Social Media

5 Seconds Of Summer - She's Kinda Hot

Trupa de pop punk rock 5 Seconds of Summer a lansat videoclipul noului single ”She's Kinda Hot”. Piesa va fi inclusă pe cel de-al doilea material discografic al trupei, așteptat pe piață anul acesta.

5 Seconds Of Summer, trupa de băieți devenită celebră datorită coverurilor postate pe YouTube, se pregătește să lanseze cel de-al doilea material discografic. Primul single dezvăluit de pe albumul în lucru este ”She's Kinda Hot”. Compus de Michael Clifford (chitară, voce) și  Ashton Irwin (tobe, voce) împreună cu Benji Madden și Joel Madden (foști membri Good Charlotte) și producătorul John Feldmann, single-ul a fost lansat pe 17 iulie, debutând pe locul 22 în topul american Billboard Hot 100.

"Titlul piesei te induce în eroare, pentru că piesa e de fapt despre acei oameni cărora nu le pasă de părerea altora, e un fel de imn pentru cei care sunt excluși, marginalizați. Are o semnificație dincolo de titlu", a declarat basistul Calum Hood.

Cu sau fără această semnificație, ”She's Kinda Hot” a avut mare priză la publicul adolescentin, piesa având potențialul de a deveni una dintre piesele verii 2015.

Cel de-al doilea album 5 Seconds Of Summer va fi lansat anul acesta, la doar un an de la discul de debut. Materialul va fi  distribuit prin intermediul propriei case de discuri, Hi Or Hey Records. Până atunci, trupa va scoate pe piață un EP, disponibil începând cu data de 28 august.

Tracklist “She’s Kinda Hot” EP -  5 Seconds Of Summer:

  1. She’s Kinda Hot (Alternative Version)
  2. Broken Pieces
  3. Over and Out
  4. Lost In Reality
  5. Safety Pin (Amazon Exclusive)

PUBLICITATE
Comentarii