Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Videoclip oficial: 30 Seconds To Mars - Walk On Water

"Ce înseamnă o zi în viaţa Americii?" Aceasta este întrebarea la care vor să răspundă Jared Leto şi compania prin documentarul "A Day In the Life of America". Filmul documentar este prefaţat de videoclipul piesei "Walk on Water", pe care îl puteţi viziona mai jos.

"Walk on Water" este un clip cu profundă încărcătură emoţională şi socială. Include feţe celebre, precum LeBron James sau Dani Trejo, dar şi diferite cifre legate de imigranţi şi naţionalismul american. Aflăm cu această ocazie ca jurământul de fidelitate faţă de steag a fost scris de o companie care vindea steaguri, deci nu este autentic.

Mai aflăm şi că peste 60% dintre americani nu îşi cunosc propriul imn. Jared Leto este în centrul acestui proiect, ca forţă creativă şi omul din spatele camerei, dar şi protagonist. O altă statistică uimitoare este că Statele Unite au 25% dintre persoanele aflate în închisoare de pe Terra. "Walk on Water" a primit o reprezentaţie specială la MTV Video Music Awards 2017, pe 27 august.

Documentarul "A Day In the Life of America" include imagini filmate pe parcursul a 24 de ore, pe 4 iulie 2017. De Ziua Independenţei celebrităţi şi oameni de rând au contribuit cu propriile filmări şi fotografii la realizarea acestui proiect artistic. Peste 10.000 de persoane s-au implicat şi fiecare dintre cele 50 de state americane a adus ceva specific în ecuaţie.

Piesa este un imn indie al nedreptăţiţilor şi imigranţilor, al celor care trebuie să vadă dincolo de imaginea glorioasă a Statelor Unite. Clipul reprezintă un portret al diversităţii culturale şi sociale, cu apariţii surpriză din partea lui Kendall Jenner, Kylie Jenner şi Khloe Kardashian. 30 Seconds to Mars pregăteşte lansarea unui nou album, al cincilea din discografia sa şi urmaşul lui "Love, Lust, Faith and Dreams" din 2013.

Pe acela îl auzeam într-o variantă semi acustică la concertul trupei din România din vara lui 2014.

Citește mai multe despre 30 Seconds to Mars
Videoclipuri cu 30 Seconds to Mars
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE