Urmărește-ne în Social Media

30 Seconds To Mars - Walk On Water

"Ce înseamnă o zi în viaţa Americii?" Aceasta este întrebarea la care vor să răspundă Jared Leto şi compania prin documentarul "A Day In the Life of America". Filmul documentar este prefaţat de videoclipul piesei "Walk on Water", pe care îl puteţi viziona mai jos.

"Walk on Water" este un clip cu profundă încărcătură emoţională şi socială. Include feţe celebre, precum LeBron James sau Dani Trejo, dar şi diferite cifre legate de imigranţi şi naţionalismul american. Aflăm cu această ocazie ca jurământul de fidelitate faţă de steag a fost scris de o companie care vindea steaguri, deci nu este autentic.

Mai aflăm şi că peste 60% dintre americani nu îşi cunosc propriul imn. Jared Leto este în centrul acestui proiect, ca forţă creativă şi omul din spatele camerei, dar şi protagonist. O altă statistică uimitoare este că Statele Unite au 25% dintre persoanele aflate în închisoare de pe Terra. "Walk on Water" a primit o reprezentaţie specială la MTV Video Music Awards 2017, pe 27 august.

Documentarul "A Day In the Life of America" include imagini filmate pe parcursul a 24 de ore, pe 4 iulie 2017. De Ziua Independenţei celebrităţi şi oameni de rând au contribuit cu propriile filmări şi fotografii la realizarea acestui proiect artistic. Peste 10.000 de persoane s-au implicat şi fiecare dintre cele 50 de state americane a adus ceva specific în ecuaţie.

Piesa este un imn indie al nedreptăţiţilor şi imigranţilor, al celor care trebuie să vadă dincolo de imaginea glorioasă a Statelor Unite. Clipul reprezintă un portret al diversităţii culturale şi sociale, cu apariţii surpriză din partea lui Kendall Jenner, Kylie Jenner şi Khloe Kardashian. 30 Seconds to Mars pregăteşte lansarea unui nou album, al cincilea din discografia sa şi urmaşul lui "Love, Lust, Faith and Dreams" din 2013.

Pe acela îl auzeam într-o variantă semi acustică la concertul trupei din România din vara lui 2014.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Thirty Seconds To Mars a lansat piesa "Get Up Kid" - AUDIO

Thirty Seconds To Mars a lansat "Get Up Kid", cea de-a treia piesă extrasă de pe albumul "It's The End of the The World But It's a Beautiful Day". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Jared Leto / Thirty Seconds to Mars
Jared Leto / Thirty Seconds to Mars │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

"Get Up Kid" a fost compusă și produsă de Jared Leto, Shannon Leto, Jackson Wise, Ammar Malik și Oscar Neidhardt. Piesa are un mesaj optimist și încurajator. În ciuda dificultăților pe care le întâmpinăm, suntem capabil să ne ridicăm și să facem rai din ce avem.

"Get Up Kid" este cea de-a treia piesă lansată de pe albumul "It's The End of the The World But It's a Beautiful Day". Anterior, Thirty Seconds To Mars a lansat melodiile "Stuck" și "Life Is Beautiful". Discul este programat de lansare pe 15 septembrie.

Cu puțin timp înainte de lansarea piesei, Jared Leto a publicat o fotografie cu el și fratele său, însoțită de mesajul:

"[piesa] m-a făcut să mă gândesc la lucruri...Uneori viața este ușoară. Alteori nu este. Dar sunt norocos să împărtășesc această călătorie cu fratele meu. Indiferent cât de grea ar părea uneori viața, putem să apelăm unul la celălalt mereu. Mă simt recunoscător pentru asta. Și pentru voi toți".

Tracklist "It's The End of the The World But It's a Beautiful Day"

 1. Stuck
 2. Life Is Beautiful
 3. Seasons
 4. Get Up Kid
 5. Love These Days
 6. World on Fire
 7. 7:1
 8. Never Not Love You
 9. Midnight Prayer
 10. Lost These Days
 11. Avalanche

AUDIO: Thirty Seconds To Mars - Get Up Kid

Citește în continuare