Urmărește-ne în Social Media

30 Seconds To Mars - Walk On Water

"Ce înseamnă o zi în viaţa Americii?" Aceasta este întrebarea la care vor să răspundă Jared Leto şi compania prin documentarul "A Day In the Life of America". Filmul documentar este prefaţat de videoclipul piesei "Walk on Water", pe care îl puteţi viziona mai jos.

"Walk on Water" este un clip cu profundă încărcătură emoţională şi socială. Include feţe celebre, precum LeBron James sau Dani Trejo, dar şi diferite cifre legate de imigranţi şi naţionalismul american. Aflăm cu această ocazie ca jurământul de fidelitate faţă de steag a fost scris de o companie care vindea steaguri, deci nu este autentic.

Mai aflăm şi că peste 60% dintre americani nu îşi cunosc propriul imn. Jared Leto este în centrul acestui proiect, ca forţă creativă şi omul din spatele camerei, dar şi protagonist. O altă statistică uimitoare este că Statele Unite au 25% dintre persoanele aflate în închisoare de pe Terra. "Walk on Water" a primit o reprezentaţie specială la MTV Video Music Awards 2017, pe 27 august.

Documentarul "A Day In the Life of America" include imagini filmate pe parcursul a 24 de ore, pe 4 iulie 2017. De Ziua Independenţei celebrităţi şi oameni de rând au contribuit cu propriile filmări şi fotografii la realizarea acestui proiect artistic. Peste 10.000 de persoane s-au implicat şi fiecare dintre cele 50 de state americane a adus ceva specific în ecuaţie.

Piesa este un imn indie al nedreptăţiţilor şi imigranţilor, al celor care trebuie să vadă dincolo de imaginea glorioasă a Statelor Unite. Clipul reprezintă un portret al diversităţii culturale şi sociale, cu apariţii surpriză din partea lui Kendall Jenner, Kylie Jenner şi Khloe Kardashian. 30 Seconds to Mars pregăteşte lansarea unui nou album, al cincilea din discografia sa şi urmaşul lui "Love, Lust, Faith and Dreams" din 2013.

Pe acela îl auzeam într-o variantă semi acustică la concertul trupei din România din vara lui 2014.

Comentarii

Concerte & turnee

Thirty Seconds To Mars revine în România și cântă la Laminor Arena

Veste bună pentru fanii Thirty Seconds To Mars. Trupa americană, în frunte cu Jared Leto, revine în țara noastră și promite un show electrizant, ce va avea loc pe 25 octombrie la Laminor Arena. Află detalii despre bilete și suplimente VIP.

Publicat

pe

Jared Leto / Thirty Seconds to Mars
Jared Leto / Thirty Seconds to Mars │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

După concertul de la Romexpo din 2014 și show-ul de la Electric Castle din 2019, Thirty Seconds To Mars încă mai are de arătat românilor una, alta. Formația va urca pe scena Laminor Arena pe 25 octombrie 2024, în cadrul turneului "Seasons Tour", ce promovează cel mai nou album de studio - "It's the End of the World, But It's a Beautiful Day". A fost lansat pe 15 septembrie 2023 și marchează primul disc fără chitaristul Tomo Miličević, care a părăsit trupa în iunie 2018.

Thirty Seconds to Mars vine din Los Angeles, bazele formației fiind puse în 1998. Membrii fondatori sunt frații Jared și Shannon Leto. Muzical, Thirty Seconds to Mars abordează un progressive rock cu influențe de space rock, la care se adaugă elemente de muzică electronică.

Până în prezent, trupa a lansat șase materiale de studio care i-au adus mai multe Discuri de Platină și Aur, precum și locuri fruntașe în topurile muzicale. De-a lungul timpului, a colaborat cu artiști importanți ai scenei muzicale internaționale printre care Maynard James Keenan, Ed Sheeran sau Bob Ezrin.

Trupa îl are ca solist vocal pe carismaticul Jared Leto, actor premiat cu Premiul Oscar, un Glob de Aur și un premiu Screen Actors Guild (SAG Awards) pentru rolul din "Dallas Buyers Club" (2013). Jared are multe filme de succes în portofoliu printre care "Fight Club", "Requiem for a Dream", "American Psycho", "Girl, Interrupted", "Mr. Nobody" sau "Suicide Squad" unde l-a jucat pe Joker. Leto a regizat, de asemenea, videoclipuri muzicale, incluzând câștigătoarele Premiului MTV Music Award - "The Kill" (2006), "Kings and Queens" (2009) și "Up in the Air" (2013).

Bilete concert Thirty Seconds To Mars la București

  • Bilete sunt disponibile online, la prețuri cuprinse între 259 lei (+taxe) și 599 lei (+taxe), în perioada de presale. Mai mult, organizatorii au pus la dispoziție și suplimente VIP, ce pornesc de la prețul de 117,81 euro (+taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare