Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: 3 Sud Est - Liberi

”Liberi” este noul single 3 Sud Est, prin care trupa ne îndeamnă să visăm și să trăim la maximă intensitate fiecare clipă. Piesa a fost compusă de Laurențiu Duță, pentru videoclipul ”Liberi” formația colaborând cu regizorul Dan Petcan.

”Tot ce-i mai bun vine de acum, odată cu lansarea videoclipului noului nostru single, ”LIBERI„. Calde salutări, 3 Sud Est!”, a transmis trupa pe pagina de Facebook.

După ce au cucerit topurile muzicale românești cu hitul “Emoții”, declarată piesa verii 2014, Mihai, Viorel și Laurentiu au revenit cu un nou single, intitulat “Liberi”. Piesa este o coproducție Cat Music și 1 Artist Music, compoziția fiind semnată de Laurențiu Duță.

Noul single “Liberi” este promovat printr-un videoclip regizat de Dan Petcan și filmat în mai multe locații impresionante din România, printre care și Vulcanii Noroioși. Premiera clipului a avut loc în cadrul emisiunii "La Măruță", la scurtă vreme acesta fiind urcat și pe canalul de YouTube al formației.

Hitul “Emoții”, cu care băieții de la 3 Sud Est au revenit pe piața românească după o pauză de aproape 7 ani, a fost lansat la sfârșitul lunii februarie a acestui an și în foarte scurt timp a intrat în topul celor mai difuzate piese românești. Cu 3684 de difuzări, piesa “Emoții” se situează pe primul loc în topul Media Forest Summer Chart 2014, clasamentul fiind realizat prin monitorizarea difuzărilor pieselor românești la posturile radio și tv.

În luna septembrie, 3 Sud Est a primit două premii muzicale importante: Best Group la Romanian Music Awards și Best Come Back la Media Music Awards, iar Laurențiu Duță a fost desemnat Best Producer în cadrul RMA 2014. Tot anul acesta, în luna mai, trupa 3 Sud Est a susținut un concert de amploare la Sala Palatului, în fața a peste 4000 de spectatori. Puteți viziona aici galeria de poze de la eveniment

Citește mai multe despre 3 Sud Est
Videoclipuri cu 3 Sud Est
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE