Urmărește-ne în Social Media

3 Sud Est - Dansăm în ploaie

3 Sud Est ne invită să "Dansăm în Ploaie", prin lansarea noului său single. Artiştii ne duc într-un periplu printr-o nebunie, o poveste de dragoste adolescentină. Noua piesă a primit un videoclip romantic, pe care vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

"Dansăm în ploaie" este un single de pe noul album al trupei constănţene "Epic". Piesa vine în completarea hiturilor "Cine Eşti" şi "Stele" lansate în ultimii 2 ani. Noul release a fost ales de către fanii 3 Sud Est prin intermediul platformei catmusic.ME. Este o compoziţie a lui Laurenţiu Duţă, Daris Mangal, Mihai Budeanu şi Sergiu Buta.

De videoclip s-a ocupat Liviu Vicol, regizor din Republica Moldova. Melodia are un beat fericit şi pe alocuri melancolic, iar versurile invocă suişurile şi coborâşurile oricărei relaţii. Cei doi protagonişti trec prin diferite şotii specifice îndrăgostiţilor. Îi vedem pe dune din deşert, jucând golf, bălăcindu-se în ploaie, spărgând sticle şi dansând.

Gonind pe autostradă sau privind apusuri nesfârşite, cei doi dau culoare şi unui cimitir de maşini abandonate. Spre finalul piesei resimţim inflexiuni de vocode în stil Daft Punk şi mici influenţe disco.

Laurenţiu Duţă a descris astfel noua creaţie:

"Dansăm în ploaie" este o piesă fresh, despre fericire şi dragoste. Este absolut normal ca la un moment dat, să poată apărea neînţelegeri sau certuri, dar care până la urmă, se pot rezolva pentru că iubirea rezolvă orice. În fiecare relaţie mai există ploi, dar cât timp există iubire, sunt doar nişte ploi de vară, calde şi, de fapt, pline de dragoste. Speram să vă placă!

Filmările acestui clip au durat 72 de ore şi au avut loc în Las Vegas, dar şi în deşertul Nevada. Tinerii actori care joacă rolurile principale în poveste sunt Kyle Howell şi Ksenia Dubovitz.

La final de an 2017 3 Sud Est lansa single-ul "Stele", apreciat de public şi ajuns în topurile muzicale locale. Pe YouTube a strâns peste 8 milioane de vizualizări. Şi colaborarea cu INNA din 2015 pe melodia "Mai Stai" a prins la public, cu peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube. 3 Sud Est a cântat pentru românii stabiliţi în America la începutul acestui an şi pregăteşte un concert în Club NOA din Cluj-Napoca pe 18 mai.

Trupa pornea la drum în 1997, fiind activă până în 2008. S-a reunit în 2014 şi de atunci a activat neîntrerupt pe scena locală şi internaţională.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 18 mai 2018

3 Sud Est

Loc
Club NOA (Cluj-Napoca)
Comentarii

Industria muzicala

YUKA cântă alături de 3 Sud Est piesa "Clipe" - AUDIO

YUKA se alătură formației 3 Sud Est pentru a aduce un nou suflu piesei "Clipe". Versiunea audio este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

YUKA feat. 3 Sud Est
YUKA feat. 3 Sud Est │ FOTO: Global Records

Conștientă de puterea muzicii de a conecta oamenii, YUKA a hotărât că este timpul ca generația ei să se bucure într-un mod propriu de hit-ul "Clipe", astfel încât a creat alături de membrii trupei o versiune numai bună pentru dans. Creditele pentru piesa originală și remake merg către Budeanu Mihai, Laurențiu Duță, YUKA, Ovidiu Marincea și Sipoș Viorel, iar producția a fost realizată de Laurențiu Duță.

"<<Clipe>> este una dintre piesele mele de suflet cu care am crescut. Propunerea de a face o nouă variantă acestui hit a venit cu o responsabilitate uriașă și mă bucur că remake-ul a fost primit cu multă caldură de public. Tot publicul, mai apoi, a cerut și o variantă YUKA & 3 Sud Est, care de acum e a voastră! Lucrând cu cei mai buni, rezultatul e magic! Dă-i un play", a declarat YUKA.

Laurențiu Duță (3 Sud Est) a adăugat:

"Suntem foarte bucuroși de această colaborare care îmbină vibe-ul original al melodiei, vocile 3 Sud Est actuale, cu aerul fresh adus piesei <<Clipe>> la 21 de ani de la lansare. Vocea și interpretarea YUKĂI se potrivesc foarte bine cu noi, dar gata, prima dată vă lăsăm să o ascultați! Și apoi, încă o dată și încă o dată."

AUDIO: YUKA feat. 3 Sud Est - Clipe

YUKA are 18 ani și s-a îndrăgostit de muzică din copilărie. La 5 ani a pășit prima data pe scenă și a cucerit inimile tuturor. Cântă la pian, ukulele, chitară, compune muzică și scrie versuri. Cântăreața a lansat piese precum "Aripi de Nisip", care în vara anului 2021 a fost difuzată pe mai multe radio-uri românești, intrând în top 40 sau "Waste Your Love", care de curând a depășit un milion de ascultări pe Spotify.

Anul trecut, colaborarea sa alături de Zodier pentru piesa "La Sacou" a cucerit platforma TikTok, îndrăgostiții de pretutindeni și radiourile, ajungând până pe locul #6 în topul celor mai ascultate piese de la radio și stând în Top 10 timp de 4 săptămâni. Cel mai recent single al său se intitulează "Strada iubirii".

Formația 3 Sud Est și-a făcut debutul în lumea muzicală în 1997. După o perioadă prolifică de 11 ani, în care au cucerit inimile fanilor, formația a decis să se despartă în 2008. Cu toate acestea, în februarie 2014, membrii fondatori s-au reunit oficial și au surprins din nou publicul cu lansarea unui nou single, intitulat "Emoții".

3 Sud Est este considerată una dintre cele mai de succes formații din peisajul muzical românesc. De-a lungul anilor, a stabilit recorduri impresionante în materie de vânzări. Albumul lor de debut, simplu numit "3 Sud Est", lansat în 1998, s-a bucurat de un succes masiv, înregistrând vânzări de peste 200.000 de exemplare pe casetă audio și 6.000 de exemplare pe CD. Printre piesele emblemă ale trupei se numără "Ai plecat", care a conturat identitatea lor muzicală distinctivă, "De ziua ta", și "Amintirile", considerată drept cea mai de succes piesă a lor.

Citește în continuare