Urmărește-ne în Social Media

3 Sud Est - Dansăm în ploaie

3 Sud Est ne invită să "Dansăm în Ploaie", prin lansarea noului său single. Artiştii ne duc într-un periplu printr-o nebunie, o poveste de dragoste adolescentină. Noua piesă a primit un videoclip romantic, pe care vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

"Dansăm în ploaie" este un single de pe noul album al trupei constănţene "Epic". Piesa vine în completarea hiturilor "Cine Eşti" şi "Stele" lansate în ultimii 2 ani. Noul release a fost ales de către fanii 3 Sud Est prin intermediul platformei catmusic.ME. Este o compoziţie a lui Laurenţiu Duţă, Daris Mangal, Mihai Budeanu şi Sergiu Buta.

De videoclip s-a ocupat Liviu Vicol, regizor din Republica Moldova. Melodia are un beat fericit şi pe alocuri melancolic, iar versurile invocă suişurile şi coborâşurile oricărei relaţii. Cei doi protagonişti trec prin diferite şotii specifice îndrăgostiţilor. Îi vedem pe dune din deşert, jucând golf, bălăcindu-se în ploaie, spărgând sticle şi dansând.

Gonind pe autostradă sau privind apusuri nesfârşite, cei doi dau culoare şi unui cimitir de maşini abandonate. Spre finalul piesei resimţim inflexiuni de vocode în stil Daft Punk şi mici influenţe disco.

Laurenţiu Duţă a descris astfel noua creaţie:

"Dansăm în ploaie" este o piesă fresh, despre fericire şi dragoste. Este absolut normal ca la un moment dat, să poată apărea neînţelegeri sau certuri, dar care până la urmă, se pot rezolva pentru că iubirea rezolvă orice. În fiecare relaţie mai există ploi, dar cât timp există iubire, sunt doar nişte ploi de vară, calde şi, de fapt, pline de dragoste. Speram să vă placă!

Filmările acestui clip au durat 72 de ore şi au avut loc în Las Vegas, dar şi în deşertul Nevada. Tinerii actori care joacă rolurile principale în poveste sunt Kyle Howell şi Ksenia Dubovitz.

La final de an 2017 3 Sud Est lansa single-ul "Stele", apreciat de public şi ajuns în topurile muzicale locale. Pe YouTube a strâns peste 8 milioane de vizualizări. Şi colaborarea cu INNA din 2015 pe melodia "Mai Stai" a prins la public, cu peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube. 3 Sud Est a cântat pentru românii stabiliţi în America la începutul acestui an şi pregăteşte un concert în Club NOA din Cluj-Napoca pe 18 mai.

Trupa pornea la drum în 1997, fiind activă până în 2008. S-a reunit în 2014 şi de atunci a activat neîntrerupt pe scena locală şi internaţională.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 18 mai 2018

3 Sud Est

Loc
Club NOA (Cluj-Napoca)
PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Trupa 3 Sud Est va susține un concert aniversar în 2022

Trupa 3 Sud Est va marca 25 de ani de la înființare în cadrul unui concert aniversar ce va avea loc în martie 2022 la Sala Palatului din capitală.

Publicat

pe

Concert 3 Sud Est la Sala Palatului pe 5 martie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Formația 3 Sud Est lua ființă în septembrie 1997 ca la începutul anilor 2000 să facă furori cu hituri precum "Amintirile", "Ai plecat" sau "De ziua ta". Povestea trupei a durat 10 ani, stabilind recorduri în privința vânzărilor de albume și atrăgând numeroși fani. Trioul s-a despărțit în 2008, ca în 2014 să se reunească și să revină în topuri cu "Emoții".

RECOMANDARE: VEZI GALERIA DE POZE DE LA REUNIUNEA DIN 2014

În 2022, Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu plănuiesc să susțină un concert aniversar. Evenimentul va avea loc pe 4 martie la Sala Palatului, unde fanii vechi și noi vor putea asculta live atât hit-urile din trecut, cât și piesele noi, cum ar fi "Jumătatea mea mai bună", colaborarea cu Andra din 2021. Această piesă a atins primul loc în trending Youtube, cu peste 50 de milioane de vizualizări.

„Ne bucurăm nespus că avem această minunată ocazie să ne reîntâlnim cu publicul în București. Acest concert va fi ca o mașină a timpului, în care vom depăna cântece și amintiri din cei 25 ani de la lansare. Dar și o celebrare a prezentului și a pieselor care mai urmează să bucure publicul nostru. O să cântăm, o să dansăm și o să fim alături unii de alții, ca pe vremuri”, a transmis trupa.

Biletele au fost puse în vânzare

Biletele pentru concertul "3 SUD EST - Best Of 25" au fost puse în vânzare în cadrul a 5 categorii, prețurile variind de la 80 la 240 de lei. Evenimentul va respecta prevederile legale și măsurile de protecție cu privire la COVID-19, participarea publicului fiind permisă numai cu purtarea măștii de protecție, în limita jumătății numărului de scaune din Sala Palatului.

Citește în continuare