Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber

Videoclip oficial: 2CELLOS - Perfect (Cover Ed Sheeran)

2CELLOS ne propune un nou cover în 2018, după populara piesă "Perfect" a lui Ed Sheeran. Duo-ul croat interpretează plin de sensibilitate acest hit pop în videoclipul pe care îl puteţi viziona mai jos.

Cei de la 2CELLOS sunt cunoscuţi pentru interpretările clasice pe care le dau unor hituri pop internaţionale. Cel mai nou release de genul este "Perfect", cover după Ed Sheeran, care surprinde perfect sensibilităţile ascunse ale compoziţiei artistului multiplu premiat cu Grammy. Se pare că grupul şi Sheeran au aceiaşi manageri, deci realizarea unei reinterpretări a fost la îndemână.

Despre decizia de a realiza acest cover muzicienii au declarat:

Oriunde am fost în concert pe glob în ultimele luni am auzit mereu piesa lui Ed Sheeran "Perfect". Evident ne-am gândit să facem un cover la violoncel. Cântecul original are o melodie şi un tempo excelent şi am ştiut că s-ar auzi bine pe acest instrument.

Puteţi judeca chiar voi rezultatele aici. Ne place să credem că potrivirea este... perfectă.

Duo-ul croat a încheiat recent un turneu în 28 de oraşe din Statele Unite. Luka Sulic şi Stjepan Hauser au realizat reprezentaţii live ale pieselor de pe cel mai nou album al lor, "SCORE". Este al patrulea disc al muzicienilor, care au mai interpretat coveruri după Sting, Rihanna şi Calvin Harris, Avicii şi chiar coloana sonoră din Game of Thrones.

2CELLOS a concertat în România în luna decembrie a anului trecut la Sala Palatului.

Citește mai multe despre 2CellosEd Sheeran
Videoclipuri cu 2CellosEd Sheeran
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE