Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: 2CELLOS - Perfect (Cover Ed Sheeran)

2CELLOS ne propune un nou cover în 2018, după populara piesă "Perfect" a lui Ed Sheeran. Duo-ul croat interpretează plin de sensibilitate acest hit pop în videoclipul pe care îl puteţi viziona mai jos.

Cei de la 2CELLOS sunt cunoscuţi pentru interpretările clasice pe care le dau unor hituri pop internaţionale. Cel mai nou release de genul este "Perfect", cover după Ed Sheeran, care surprinde perfect sensibilităţile ascunse ale compoziţiei artistului multiplu premiat cu Grammy. Se pare că grupul şi Sheeran au aceiaşi manageri, deci realizarea unei reinterpretări a fost la îndemână.

Despre decizia de a realiza acest cover muzicienii au declarat:

Oriunde am fost în concert pe glob în ultimele luni am auzit mereu piesa lui Ed Sheeran "Perfect". Evident ne-am gândit să facem un cover la violoncel. Cântecul original are o melodie şi un tempo excelent şi am ştiut că s-ar auzi bine pe acest instrument.

Puteţi judeca chiar voi rezultatele aici. Ne place să credem că potrivirea este... perfectă.

Duo-ul croat a încheiat recent un turneu în 28 de oraşe din Statele Unite. Luka Sulic şi Stjepan Hauser au realizat reprezentaţii live ale pieselor de pe cel mai nou album al lor, "SCORE". Este al patrulea disc al muzicienilor, care au mai interpretat coveruri după Sting, Rihanna şi Calvin Harris, Avicii şi chiar coloana sonoră din Game of Thrones.

2CELLOS a concertat în România în luna decembrie a anului trecut la Sala Palatului.

Citește mai multe despre 2CellosEd Sheeran
Videoclipuri cu 2CellosEd Sheeran
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE