Urmărește-ne în Social Media

2CELLOS - Moon River

2CELLOS a realizat un nou cover, de această dată, după una dintre cele mai frumoase piese din filmul „Breakfast at Tiffany's”. După cum duo-ul ne-a obișnuit, acesta este acompaniat de imagini din orașul Dubrovnic, mai exact de la Palatul Rectorului.

Videoclipul piesei a fost realizat de Darko Drinovec. Cei doi violonceliști aduc la viață piesa „Moon River”, faimoasa temă romantică din filmul „Breakfast at Tiffany's”, în care rolul principal feminin este interpretat de Audrey Hepburn. Single-ul este extras de pe albumul „Score”.

2CELLOS va lansa noul album, „Score”, pe 17 martie 2017 și va include 14 piese ale unor seriale și filme de succes. Acestea sunt înregistrate alături de London Symphony Orchestra, considerată „una dintre cele mai bune orchestre din lume”.

„Iubim muzica de film și albumul prezintă câteva dintre lucrările noastre preferate ai unor compozitori pe care îi admirăm.”, declară Stjepan și Luka

2CELLOS a cântat în premieră la București pe 8 decembrie 2014. Concertul a avut loc la Sala Palatului, repertoriul fiind compus din piese rock cu greutate de la AC/DC, The Rolling Stones, Iron Maiden. Trupa a revenit în România un an mai târziu, în decembrie 2015. Ne vom revedea cu duo-ul într-un nou concert și în acest an, pe 5 decembrie, la Sala Palatului.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 5 decembrie 2017

2CELLOS

Loc
Sala Palatului
Comentarii