Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: 2CELLOS - Moon River

2CELLOS a realizat un nou cover, de această dată, după una dintre cele mai frumoase piese din filmul „Breakfast at Tiffany's”. După cum duo-ul ne-a obișnuit, acesta este acompaniat de imagini din orașul Dubrovnic, mai exact de la Palatul Rectorului.

Videoclipul piesei a fost realizat de Darko Drinovec. Cei doi violonceliști aduc la viață piesa „Moon River”, faimoasa temă romantică din filmul „Breakfast at Tiffany's”, în care rolul principal feminin este interpretat de Audrey Hepburn. Single-ul este extras de pe albumul „Score”.

2CELLOS va lansa noul album, „Score”, pe 17 martie 2017 și va include 14 piese ale unor seriale și filme de succes. Acestea sunt înregistrate alături de London Symphony Orchestra, considerată „una dintre cele mai bune orchestre din lume”.

„Iubim muzica de film și albumul prezintă câteva dintre lucrările noastre preferate ai unor compozitori pe care îi admirăm.”, declară Stjepan și Luka

2CELLOS a cântat în premieră la București pe 8 decembrie 2014. Concertul a avut loc la Sala Palatului, repertoriul fiind compus din piese rock cu greutate de la AC/DC, The Rolling Stones, Iron Maiden. Trupa a revenit în România un an mai târziu, în decembrie 2015. Ne vom revedea cu duo-ul într-un nou concert și în acest an, pe 5 decembrie, la Sala Palatului.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre 2Cellos
Videoclipuri cu 2Cellos
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE