Urmărește-ne în Social Media

2CELLOS - Game of Thrones

2CELLOS a realizat un cover după piesa principală a serialului „Game of Thrones”. Aceasta este acompaniată și de un videoclip cu imagini din Dubrovnic.

Videoclipul piesei a fost realizat de Darko Drinovec. Acesta a fost filmat în Dubrovnik, același loc în care regizorii serialului Game of Thrones crează scenele cu Debarcaderul Regelui. Stjepan și Luka par să fie niște luptători din garda regelui care au drept arme cele două violonceluri. Piesa originală a fost compusă de Ramin Djawadi, cel care se ocupă, de altfel de întreaga coloană sonoră a serialului.

„Am filmat în Dubrovnik, același loc unde se filmează și pentru serialul Game of Thrones. Suntem fericiț că prin intermediul acestor video-uri putem arăta lumii ce țară frumoasă avem. Ce ne leagă totuși de acest loc este și faptul că părinții lui Lukas sunt de aici.”, a declarat Stjepan Hauser

2CELLOS va lansa noul album, „Score”, pe 17 martie 2017 și va include 14 piese ale unor seriale și filme de succes. Acestea sunt înregistrate alături de London Symphony Orchestra, considerată „una dintre cele mai bune orchestre din lume”.

„Iubim muzica de film și albumul prezintă câteva dintre lucrările noastre preferate ai unor compozitori pe care îi admirăm.”, declară Stjepan și Luka

2CELLOS a cântat în premieră la București pe 8 decembrie 2014. Concertul a avut loc la Sala Palatului, repertoriul fiind compus din piese rock cu greutate de la AC/DC, The Rolling Stones, Iron Maiden. Trupa a revenit în România un an mai târziu, în decembrie 2015.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 5 decembrie 2017

2CELLOS

Loc
Sala Palatului
PUBLICITATE
Comentarii