Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

X Factor România: Ioana Bulgaru - "Țărăncuță, țărăncuță"

În a doua gală live X Factor, Ioana Bulgaru a impresionat publicul cu interpretarea piesei "Țărăncuță, țărăncuță" a lui Dan Spătaru. Urmărește înregistrarea video în articol.

Artista de doar 14 ani, Ioana Bulgaru, este una dintre cele mai cameleonice și expansive prezențe de la emisiunea X Factor. Aceasta a cântat melodia lui Dan Spătaru într-un stil propriu, care te duce cu gândul și la muzica mentorului ei, Ștefan Bănică Jr.

"Țărăncuță, țărăncuță" i-a adus mare popularitate lui Dan Spătaru - acesta a cântat piesa în cadrul Festivalului de Muzică ușoară românească de la Mamaia, unde a câștigat premiul întâi la “Secțiunea interpretare”.

Ioana Bulgaru are doar 14 ani, este elevă în clasa a IX-a la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galaţi. Face canto de 8 ani și înainte de a veni la X Factor a participat și la alte show-uri de talente. Anul trecut a participat la Vocea României Junior, iar în 2014 a câștigat cea de-a 8-a ediție a emisiunii Next Star. Artista avea atunci doar 11 ani.

Gala semifinalei X Factor 2018 de pe 16 decembrie s-a desfășurat în două etape. În prima etapă, fiecare concurent a urcat pe scenă și a prezentat câte un moment live. Când cei 8 concurenți au terminat de cântat, s-a dat startul la vot. La încheierea votului, doi concurenți au fost eliminați, iar ceilalți șase au trecut mai departe.

În cea de-a doua etapă a semifinalei, cei șase concurenți rămași în concurs au cântat din nou câte o piesă. S-a deschis din nou votul, iar la încheierea lui au fost eliminați încă 2 concurenți. Astfel, în finală au ajuns 4 concurenți: Bella Santiago, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Cristian Moldovan.

Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE