Urmărește-ne în Social Media

world music

X Factor România: Ioana Bulgaru - "Țărăncuță, țărăncuță"

În a doua gală live X Factor, Ioana Bulgaru a impresionat publicul cu interpretarea piesei "Țărăncuță, țărăncuță" a lui Dan Spătaru. Urmărește înregistrarea video în articol.

Publicat

pe

Artista de doar 14 ani, Ioana Bulgaru, este una dintre cele mai cameleonice și expansive prezențe de la emisiunea X Factor. Aceasta a cântat melodia lui Dan Spătaru într-un stil propriu, care te duce cu gândul și la muzica mentorului ei, Ștefan Bănică Jr.

"Țărăncuță, țărăncuță" i-a adus mare popularitate lui Dan Spătaru - acesta a cântat piesa în cadrul Festivalului de Muzică ușoară românească de la Mamaia, unde a câștigat premiul întâi la “Secțiunea interpretare”.

Ioana Bulgaru are doar 14 ani, este elevă în clasa a IX-a la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galaţi. Face canto de 8 ani și înainte de a veni la X Factor a participat și la alte show-uri de talente. Anul trecut a participat la Vocea României Junior, iar în 2014 a câștigat cea de-a 8-a ediție a emisiunii Next Star. Artista avea atunci doar 11 ani.

Gala semifinalei X Factor 2018 de pe 16 decembrie s-a desfășurat în două etape. În prima etapă, fiecare concurent a urcat pe scenă și a prezentat câte un moment live. Când cei 8 concurenți au terminat de cântat, s-a dat startul la vot. La încheierea votului, doi concurenți au fost eliminați, iar ceilalți șase au trecut mai departe.

În cea de-a doua etapă a semifinalei, cei șase concurenți rămași în concurs au cântat din nou câte o piesă. S-a deschis din nou votul, iar la încheierea lui au fost eliminați încă 2 concurenți. Astfel, în finală au ajuns 4 concurenți: Bella Santiago, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Cristian Moldovan.

Trending