Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

X Factor România: Bella Santiago - "Hora din Moldova"

În cadrul emisiunii X Factor, Bella Santiago rămâne una dintre favoritele publicului și reușește să transforme fiecare moment într-un spectacol cu adevărat impresionant. Urmărește înregistrarea video în articol.

Despre artista de origine filipineză Bella Santiago, antrenoarea ei, Delia a spus că "are ceva special".

În semifinală, artista a ales să interpreteze "Hora din Moldova", piesa cu care Nelly Ciobanu a participat la Eurovision în 2009. Tot în semifinală, Bella Santiago a cucerit publicul cu melodia "It's all coming back to me now", de la Celine Dion.

După momentul ei plin de energie, Ștefan Bănică a declarat despre Bella Santiago:

"Când apari pe scenă e o explozie. Se aprinde fitilul și totul ia foc în jurul tău."

Bella Santiago este solista trupei Jukebox și a participat la Selecția Națională Eurovision în 2018. Cu doi în urmă, cântăreața a ajuns și în semifinala concursului „Românii au talent“.

Gala semifinalei X Factor 2018 de pe 16 decembrie s-a desfășurat în două etape. În prima etapă, fiecare concurent a urcat pe scenă și a prezentat câte un moment live. Când cei 8 concurenți au terminat de cântat, s-a dat startul la vot. La încheierea votului, doi concurenți au fost eliminați, iar ceilalți șase au trecut mai departe.

În cea de-a doua etapă a semifinalei, cei șase concurenți rămași în concurs au cântat din nou câte o piesă. S-a deschis din nou votul, iar la încheierea lui au fost eliminați încă 2 concurenți. Astfel, în finală au ajuns 4 concurenți: Bella Santiago, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Cristian Moldovan.

Citește mai multe despre Bella Santiago
Videoclipuri cu Bella Santiago
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE