Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

X Factor: Bella Santiago & Delia - "Cine m-a făcut om mare"

În cadrul finalei X Factor 2018, Bella Santiago și antrenoarea sa, Delia, au creat un moment nostalgic și jucăuș. Cele două au interpretat piesa "Cine m-a făcut om mare". Urmărește momentul muzical.

Încă de la audiții, Bella Santiago a adus pe scena de la X Factor momente ce au impresionat antrenorii și publicul. În cadrul finalei emisiunii, concurenta a interpretat alături de antrenoarea sa piesa "Cine m-a făcut om mare". Zâmbărețe, pline de încredere și debordând de energie, Bella și Delia au cucerit audiența.

"Bella Santiago <<Bernabéu>>, ai o voce care intră-n suflete și eu cred că ăsta este cel mai important lucru. Dacă ai o voce, dacă ai un fel de a fi care trece dincolo de sticlă, dacă ai un fel de a cânta, de a te comporta și prin asta cucerești inimile, este cel mai important lucru pentru a câștiga X Factor, dar și pentru viitoarea ta carieră", a comentat Horia Brenciu.

Interpretările Bellei au ajuns la inima publicului, așa cum menționa și Horia Brenciu. Concurenta a câștigat cel de-al optulea sezon al concursului. Este al doilea laureat de peste hotare, după Jeremy Ragsdale în 2017. Este a doua reușită a Deliei Matache ca mentor, după victoria lui Florin Ristei în al treilea sezon (2013).

Finaliștii X Factor România 2018 au fost: Bella Santiago (Delia), Doinița Ioniță (Ștefan Bănică), Ioana Bulgaru (Ștefan Bănică) și Cristian Moldovan (Carla's Dreams). Marea finală a fost difuzată pe 23 decembrie 2018, la Antena 1.

Bella Santiago este solista trupei Jukebox și a participat la Selecția Națională Eurovision în 2018. Cu doi ani în urmă, cântăreața a ajuns și în finala concursului „Românii au talent“.

Citește mai multe despre Bella SantiagoDelia Matache
Videoclipuri cu Bella SantiagoDelia Matache
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE