Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

X Factor: Bella Santiago & Delia - "Cine m-a făcut om mare"

În cadrul finalei X Factor 2018, Bella Santiago și antrenoarea sa, Delia, au creat un moment nostalgic și jucăuș. Cele două au interpretat piesa "Cine m-a făcut om mare". Urmărește momentul muzical.

Încă de la audiții, Bella Santiago a adus pe scena de la X Factor momente ce au impresionat antrenorii și publicul. În cadrul finalei emisiunii, concurenta a interpretat alături de antrenoarea sa piesa "Cine m-a făcut om mare". Zâmbărețe, pline de încredere și debordând de energie, Bella și Delia au cucerit audiența.

"Bella Santiago <<Bernabéu>>, ai o voce care intră-n suflete și eu cred că ăsta este cel mai important lucru. Dacă ai o voce, dacă ai un fel de a fi care trece dincolo de sticlă, dacă ai un fel de a cânta, de a te comporta și prin asta cucerești inimile, este cel mai important lucru pentru a câștiga X Factor, dar și pentru viitoarea ta carieră", a comentat Horia Brenciu.

Interpretările Bellei au ajuns la inima publicului, așa cum menționa și Horia Brenciu. Concurenta a câștigat cel de-al optulea sezon al concursului. Este al doilea laureat de peste hotare, după Jeremy Ragsdale în 2017. Este a doua reușită a Deliei Matache ca mentor, după victoria lui Florin Ristei în al treilea sezon (2013).

Finaliștii X Factor România 2018 au fost: Bella Santiago (Delia), Doinița Ioniță (Ștefan Bănică), Ioana Bulgaru (Ștefan Bănică) și Cristian Moldovan (Carla's Dreams). Marea finală a fost difuzată pe 23 decembrie 2018, la Antena 1.

Bella Santiago este solista trupei Jukebox și a participat la Selecția Națională Eurovision în 2018. Cu doi ani în urmă, cântăreața a ajuns și în finala concursului „Românii au talent“.

Citește mai multe despre Bella SantiagoDelia Matache
Videoclipuri cu Bella SantiagoDelia Matache
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE