Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Vocea României: Dora Gaitanovici - "Somebody to Love" (cover QUEEN)

Urmărește coverul Dorei Gaitanovici după "Somebody to Love" (Queen) în finala Vocea României 2018, de pe 14 decembrie.
Dora Gaitanovici -"Somebody to Love" (Queen) în finala Vocea României 2018

Dora Gaitanovici -"Somebody to Love" (Queen) în finala Vocea României 2018

În finala Vocea României 2018, Dora Gaitanovici a interpretat "Somebody to Love" din repertoriul trupei QUEEN.

Tudor Chirilă i-a apreciat interpretarea. "Ai avut un moment foarte bun, mă bucur că Irina ți-a lansat o provocare - o piesă de voce masculină! Ai arătat încă o față a ta, felicitări!", i-a spus solistul VAMA, aducând vorba și despre singurătatea cu care s-a confruntat Freddie Mercury.

"Dincolo de voce, e vorba despre cum transmiți niște lucruri. Eu cred că e de datoria noastră ca voci, ca artisti, să transmitem dragoste. Despre asta e vorba în viață, despre dragoste", a declarat Smiley, bucuros de alegerea făcută de Dora și Irina Rimes.

Urmărește interpretarea Dorei Gaitanovici - "Somebody to love" (cover QUEEN)

Pe lângă acest moment, în finala Vocea României 2018, Dora Gaitanovici a cântat în duet cu Irina Rimes ("Nu știi tu să fii bărbat") și cu Roman Yagupov de la Zdob și Zdub ("Miorița"). În urma votului publicului, ea s-a clasat pe locul secund, trofeul fiind câștigat de Bogdan Ioan.

Citește mai multe despre Dora Gaitanovici
Videoclipuri cu Dora Gaitanovici
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE