Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Vocea României: Bogdan Ioan - "Billie Jean" (cover Michael Jackson)

Urmărește coverul lui Bogdan Ioan după "Billie Jean" (Michael Jackson) în finala Vocea României 2018, de pe 14 decembrie.
Bogdan Ioan - "Billie Jean" în finala Vocea României 2018

Bogdan Ioan - "Billie Jean" în finala Vocea României 2018

În finala Vocea României 2018, Bogdan Ioan a revenit la repertoriul care l-a consacrat. După audițiile câștigate cu "Earth Song", concurentul le-a oferit fanilor momentul mult așteptat: un nou moment Michael Jackson, "Billie Jean".

După cum a punctat și Tudor Chirilă: "Trebuie să îi dăm publicului ce e al publicului". Solistul VAMA a adus în discuție și o declarație a Regelui Muzicii Pop: "Este mai bine să eșuezi în a fi original, decât să eșuezi în imitație".

UPDATE: Bogdan Ioan a câștigat Vocea României - vezi clasamentul și rezumatul finalei

Smiley a punctat calitățile vocale ale lui Bogdan și perspectiva din care trebuie evaluat momentul său:

"Pare că-i ceva simplu, pare că-i ceva la îndemâna oricui, dar de fapt nu e deloc (...) Bogdan este inspirat de unul dintre cei mai mari artiști ai tuturor timpurilor și evident că avându-l ca model, pleacă de acolo".

Urmărește interpretarea lui Bogdan Ioan - "Billie Jean" (cover Michael Jackson)

Interpretarea "Earth Song" oferită de Bogdan Ioan la audițiile pe nevăzute a fost vizionată de peste 9,3 milioane de ori pe Youtube, un adevărat record pentru un astfel de material.

"Nu numai că a pus Vocea României pe harta Vocilor din toată lumea, dar a readus unul dintre cei mai mari artisti ai tuturor timpurilor în atenția oamenilor și mai ales în atenția copiilor", a declarat Smiley, mulțumindu-i lui Bogdan Ioan pentru că l-a ales drept antrenor.

Citește mai multe despre Bogdan Ioan
Videoclipuri cu Bogdan Ioan
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE