Urmărește-ne în Social Media

pop

Oh Wonder - True Romance

Oh Wonder cântă despre iubirea adevărată, pe care o descoperi după ce ai trecut prin momente dificile, ce ar fi putut duce la o despărțire. Noul single al duo-ului se numește ”True Romance” și este lansat împreună cu un videoclip cât se poate de romantic.

Publicat

pe

"True Romance" este inspirată de pelicula cu același nume, ce-i are pe Christian Slater și Patricia Arquette în rolurile principale. Melodia se va regăsi pe viitorul album, "22 Make".

"Am înregistrat piesa asta de trei ori. La început avea un sound pop și era rapidă și foarte intensă, dar mi-am dat seama că linia melodică sună mult mai bine doar cu voce și pian; este, de fapt, un refren foarte simplu și frumos. Așa că am încetinit ritmul, am ajustat producția și am lăsat piesa să respire mai mult", a explicat Josephine Vander West.

Noul LP "22 Make", care va fi lansat pe 22 iulie, explorează durerea și tristețea pe care cei doi au simțit-o în perioada pandemiei, când au fost pe punctul de a se despărți.

"Am reușit să supraviețuim unui parcurs stâncos și să fim la capătul lui mai puternici ca niciodată și plini de dragoste unul pentru celălalt. Mi s-a părut corect să scriem și din perspectiva asta, din care realizezi nu numai că ești făcut unul pentru celălalt, dar și că e nevoie de doi oameni pentru a face ca o iubire să rodească", a completat Josephine.

Duo-ul londonez Oh Wonder a concertat în 2017 în cadrul Summer Well Festival, prilej cu care Josephine și Anthony ne-au acordat un interviu, pe care îl poți urmări aici.

Trending