Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Mario Joy - Playin'

Mario Joy lansează o nouă piesă însoțită de videoclip, "Playin'". Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

”Playin’” este o piesă în limba engleză, care vorbește despre inegalitatea într-un cuplu.Muzica și textul îi aparțin lui Mario Joy, iar videoclipul este o regizat de Richard Stan și se bazează pe trăiri în pași de dans contemporan.

”Cred că se vor regăsi foarte mulți oameni în mesajul piesei! Sunt încântat de colaborarea cu Laura și Lari – doi artiști extrem de talentați în sfera actoriei și a dansului. Sper ca proiectul meu să transmită, iar lumea să simtă exact ceea ce simt și eu. ” a spus Mario Joy.

Pentru scenariu, regizorul Richard Stan a ales să lucreze cu profesioniști din lumea teatrului și a dansului: Lari Giorgescu este actor al Teatrului Național ”I.L. Caragiale” București, cu roluri în spectacole regizate de Dan Puric, Ion Caramitru, Gigi Căciuleanu și mulți alții. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale“ București, Facultatea de Teatru, secția Actorie. Laura Andrei a studiat dansul clasic și dansul contemporan la Liceul de coregrafie ”Floria Capsali”. După terminarea studiilor, s-a orientat spre dansul contemporan, urmând cursurile la Acadamia de dans ”Codarts” din Rotterdam, Olanda. După revenirea în țară, a colaborat cu Teatrul Național de Operetă şi Musical "Ion Dacian", precum și cu mulți coregrafi renumiți, atât de la noi, cât și din străinătate.

”Playin’” apare după exact doi ani de la piesa ”California”, care s-a bucurat de success internațional aducându-i artistului locul 1 în topurile radiourilor din peste 20 de țări precum Rusia, Turcia, Bulgaria și multe altele din Europa de Sud-Est, locul 3 în topul audiențelor radio și TV din România, zeci de milioane de vizualizări pe Youtube și un important contract cu Ultra Records/Sony Music.

Citește mai multe despre Mario Joy
Videoclipuri cu Mario Joy
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE