Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

August Day - When

August Day, un nou proiect în România, lansează videoclipul oficial al piesei "When". Remixul piesei s-a auzit deja la cele mai mari festivaluri din lume, printre care Tomorrowland, în Belgia. Te invităm să descoperi videoclipul mai jos.

În prima zi de august, unul dintre cele mai fresh proiecte româneşti, August Day, lansează videoclipul single-ului de debut "When", o coproducţie HaHaHa Production - Cat Music. Materialul a fost filmat în Castellón (Spania) şi regizat de Iura Luncaşu.

Proiectul şi piesa, care au luat naştere la sfârşitul anului 2016, în studiourile HaHaHa Production, au atras deja atenţia publicului din România, dar şi din afară. Piesa „When” a fost difuzată de radiourile de la noi şi licenţiată în ţări precum Belgia, Luxembourg, Olanda şi Italia.

"When" a stârnit şi imaginaţia remixer-ilor, aceasta trecând prin mâinile experimentate ale DJ-ilor Paul Damixie, Andre Rizo şi Manuel Riva, precum şi Jose Maria Ramon şi Danny Carlson, celebrii DJ-i de la Ibiza Global Radio, care au pregătit variantele lor pentru această piesă. Remixul lui Jose Maria Ramon a încheiat set-ul DJ-ului la Garden of Madness la Ushuaïa Ibiza şi s-a auzit la Tomorrowland în Belgia, unul dintre cele mai importante evenimente de muzică electronică.

Muzica August Day este universală, fiind menită să atingă ascultători din toate ţările. Cu piese inspirate din experienţe marcante prin care trecem cu toţii, August Day transmite pozitivitate şi bucuria muzicii. Această calitate face ca piesele să se potrivească în orice context, fie că sunt ascultate online, la radio, în club, sau la festival.

August Day - "When" este disponibilă şi pe toate platformele digitale de distribuţie muzicală.

Muzica bună nu are graniţe şi ne poate atinge indiferent de vârstă, ţară sau credinţe, pentru a ne aminti de frumuseţea unei zile de august.

Citește mai multe despre August Day
Videoclipuri cu August Day
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE