Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Zece lucruri pe care nu le ştiai despre Slash

Fostul chitarist Guns N' Roses are ascunse în joben câteva secrete. Află zece lucruri pe care nu le ştiai despre Slash.

Publicat

pe

Slash
Slash │ FOTO: www.facebook.com

Când spunem Slash ne vine în minte imaginea chitaristului cu plete şi joben, care a făcut parte din trupa Guns N' Roses alături de Axl Rose. Este cunoscut de asemenea, pentru colaborările sale cu alţi artişti celebri precum Fergie, Michael Jackson şi Adam Levine, însă mai sunt şi alte lucruri mai puțin cunoscute pe care o să vi le dezvăluim în continuare.

1. Deşi este unul dintre cei mai cunoscuţi chitarişti, prima dată a cântat la tobe, la vârsta de doar cinci ani.

2. Are o colecţie de chitare Les Paul, însă prima sa chitară a fost una spaniolă acustică pentru flamenco, pe care a primit-o de la bunica sa.

"Avea doar o coardă ataşată, aşa că am învăţat la început să cânt doar cu una, pentru că nu ştiam cum să le pun pe celelalte cinci. Aceea a fost prima chitară la care am învăţat să cânt şi în cele din urmă mi-am dat seama cum să fixez şi celelalte corzi", a povestit Slash.

3. Numele său real este Saul Hudson, dar la şapte ani şi l-a schimbat în Mark, revenind în cele din urmă înapoi la Saul. Însă, încă din liceu toţi îl ştiau drept Slash, iar acum doar politiştii sunt cei care îi mai spun Saul.

4. Are doi copii cu fosta sa soţie Perla Ferrar, pe nume Cash şi London, alături de care adoră să construiască Lego.

Slash şi cei doi copii ai săi - Cash şi London

Slash şi cei doi copii ai săi - Cash şi London

5. Animalul său de companie este un anaconda numit Sam, însă Slash a declarat că este şi un iubitor de pisici.

6. Artistul a renunţat la alcool şi droguri de când are implantat un defibrilator în inimă. De asemenea Slash a renunţat şi la fumat, însă a recunoscut că este dependent de cafea.

7.  Chitaristul apără drepturile elefanţilor, declarându-se împotriva vânătorii acestor animale şi a comerţului cu fildeş. În acest scop, Slash a lansat o campanie pe site-ul său, dar şi o melodie alături de Myles Keneddy - "Beneath the savage sun".

8. Adoră să citească şi iubeşte filmele horror. Iar în ultima perioadă acesta a devenit şi producător al acestui gen de filme, compania sa numindu-se Slasher Films.

9. Are celebrul joben încă din 1985, atunci când l-a furat dintr-un magazin, fiind prea sărac la vremea aceea.

10. Jobenul nu este singurul lucru furat de Slash. Acesta a furat şi o chitară din Hard Rock Orlando, pe care a folosit-o ani de zile, până când cei de acolo i-au oferit onoruri pentru cariera sa, în 2007. Atunci Slash a decis să returneze chitara drept cadou.

PUBLICITATE
Comentează

Trending