Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Zece lucruri pe care nu le ştiai despre Slash

Fostul chitarist Guns N' Roses are ascunse în joben câteva secrete. Află zece lucruri pe care nu le ştiai despre Slash.

Publicat

pe

Slash
Slash │ FOTO: www.facebook.com

Când spunem Slash ne vine în minte imaginea chitaristului cu plete şi joben, care a făcut parte din trupa Guns N' Roses alături de Axl Rose. Este cunoscut de asemenea, pentru colaborările sale cu alţi artişti celebri precum Fergie, Michael Jackson şi Adam Levine, însă mai sunt şi alte lucruri mai puțin cunoscute pe care o să vi le dezvăluim în continuare.

1. Deşi este unul dintre cei mai cunoscuţi chitarişti, prima dată a cântat la tobe, la vârsta de doar cinci ani.

2. Are o colecţie de chitare Les Paul, însă prima sa chitară a fost una spaniolă acustică pentru flamenco, pe care a primit-o de la bunica sa.

"Avea doar o coardă ataşată, aşa că am învăţat la început să cânt doar cu una, pentru că nu ştiam cum să le pun pe celelalte cinci. Aceea a fost prima chitară la care am învăţat să cânt şi în cele din urmă mi-am dat seama cum să fixez şi celelalte corzi", a povestit Slash.

3. Numele său real este Saul Hudson, dar la şapte ani şi l-a schimbat în Mark, revenind în cele din urmă înapoi la Saul. Însă, încă din liceu toţi îl ştiau drept Slash, iar acum doar politiştii sunt cei care îi mai spun Saul.

4. Are doi copii cu fosta sa soţie Perla Ferrar, pe nume Cash şi London, alături de care adoră să construiască Lego.

Slash şi cei doi copii ai săi - Cash şi London

Slash şi cei doi copii ai săi - Cash şi London

5. Animalul său de companie este un anaconda numit Sam, însă Slash a declarat că este şi un iubitor de pisici.

6. Artistul a renunţat la alcool şi droguri de când are implantat un defibrilator în inimă. De asemenea Slash a renunţat şi la fumat, însă a recunoscut că este dependent de cafea.

7.  Chitaristul apără drepturile elefanţilor, declarându-se împotriva vânătorii acestor animale şi a comerţului cu fildeş. În acest scop, Slash a lansat o campanie pe site-ul său, dar şi o melodie alături de Myles Keneddy - "Beneath the savage sun".

8. Adoră să citească şi iubeşte filmele horror. Iar în ultima perioadă acesta a devenit şi producător al acestui gen de filme, compania sa numindu-se Slasher Films.

9. Are celebrul joben încă din 1985, atunci când l-a furat dintr-un magazin, fiind prea sărac la vremea aceea.

10. Jobenul nu este singurul lucru furat de Slash. Acesta a furat şi o chitară din Hard Rock Orlando, pe care a folosit-o ani de zile, până când cei de acolo i-au oferit onoruri pentru cariera sa, în 2007. Atunci Slash a decis să returneze chitara drept cadou.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Slash şi Myles Kennedy lansează piesa "Call Off the Dogs" - AUDIO

Slash şi Myles Kennedy plus The Conspirators au lansat un nou single intitulat "Call of the Dogs", încă un track de pe viitorul album, care va sosi în februarie 2022. Super grupul de artişti va lansa acest LP în premieră prin casa de discuri a producătorului de instrumente Gibson, Gibson Records.

Publicat

pe

Coperta single Slash Myles Kennedy the Conspiratos Call Off the Dogs
Coperta single Slash Myles Kennedy the Conspiratos Call Off the Dogs │ FOTO: Slash

Single-ul "Call Off the Dogs" vine după "Fill My World", o piesă senzaţională lansată de Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators pe final de an 2021. Sună a "Sweet Child 'O Mine", ceea ce nu e puţin lucru. Noua melodie pe de altă parte sună a "necaz", a momentul când personajul principal al unui film intră într-un bar şi începe scandalul. E şi o piesă bună de bar de bikeri sau de urmărire cu maşini, asta chiar dacă versurile sunt unele romantice.

Noul album al formaţiei se numeşte "4", explicaţia pentru acest nume fiind simplă: este al patrulea album al grupului care îl are pe Myles Kennedy la voce şi pe Slash la chitară şi compoziţie. Va sosi pe 11 februarie prin Gibson Records în parteneriat cu BMG. Formaţia îi are în componenţă şi pe Brent Fitz la tobe, pe Todd Kerns la bas şi voce şi pe Frank Sidoris la chitară şi voce.

Myles Kennedy a descris astfel noul single:

"Call Off the Dogs" are un vibe up-tempo care ajută la ridicarea cotei unui disc în multe moduri, în special pentru fanii rock. Ei vor aceste piese. Aveam nevoie de o secţiune de chorus pentru ea, aşa că m-am jucat cu piesa puţin şi apoi i-am trimis-o lui Slash, iar el a dus-o la nivelul următor şi a transformat-o în stilul propriu. Ca versuri este despre acel moment când fluturi steagul alb şi îi cedezi cuiva după ce ai fost vânat fără încetare.

În octombrie 2021 trupa a lansat primul single de pe noul LP, "The River Is Rising", alături de un videoclip memorabil, filmat la periferia oraşului Los Angeles. Pentru "4" Slash şi Myles Kennedy au înregistrat în Nashville, Tennessee, la studioul reputat RCA Studio A, alături de producătorul Dave Cobb, care a lucrat cu Chris Stapleton, John Prine, Jason isbell, Brandi Carlile.

Precedentele albume ale acestui supergrup au fost "Apocalyptic Love", "World on Fire" şi Living the Dream". Slash ne pregăteşte şi un nou album alături de Guns 'N Roses, aşa cum a lăsat să se înţeleagă din ultimele interviuri. Guns a lansat două single-uri în 2021, "Absurd" şi "Hard Skool".

Citește în continuare

Muzică nouă

Slash a scos un nou "Sweet Child O' Mine" alături de Myles Kennedy, "Fill My World" - AUDIO

Slash şi proiectul său muzical alături de Myles Kennedy şi The Conspirators continuă să genereze hituri. Cel mai nou single se numeşte "Fill My World" şi îl recunoaştem pe Slash din primele acorduri. Balada aduce cu "Sweet Child O' Mine", dar cu notele cântate în alte tonalităţi. Se ascultă în articol pentru a se compara.

Publicat

pe

Concert Slash la Arenele Romane din Bucuresti pe 28 iunie 2015 │ FOTO: Alex Chelba / InfoMusic.ro

Paralelele dintre "Fill My World" şi "Sweet Child O' Mine" se opresc totuşi la intro, în rest piesa fiind originală şi proaspătă. Această creaţie marca Slash, Myles Kennedy and the Conspirators este o baladă de inima rănită, numai bună pentru un road movie sau un colaj cu momente cheie dintr-o relaţie încheiată. În această toamnă grupul a lansat piesa "The River is Rising", prefaţând noul LP înregistrat în pandemie.

În ultimul an solistul Myles Kennedy a fost foarte ocupat, lansând încă un album solo, "The Ides of March". Track-ul titular a surprins prin influenţe de rock progresiv şi o lungime de aproape 8 minute. De pe acelaşi album am mai ascultat şi piesa "Get Along". Între timp Slash participa la revirimentul Guns N' Roses, cu piese ca "Hard Skool" şi "Absurd". Se tot discută şi despre un album nou, dar e posibil ca timpul de aşteptare să fie aidoma celui pentru "Chinese Democracy".

Viitorul album Slash ft. Myles Kennedy and the Conspirators se numeşte "4" şi va debuta la începutul anului 2022. Numele LP-ului e uşor de explicat, fiind vorba aici despre discul cu numărul 4 din cariera trupei. Va fi disponibil de pe 11 februarie 2022, prin casa de discuri a gigantului instrumentelor muzicale Gibson, Gibson Records. E de altfel primul material discografic lansat de acest label. Slash şi Myles Kennedy pleacă în turneu între 8 februarie şi 26 martie, cu trupa Dead Sara în deschidere şi 28 de show-uri în calendar.

Pentru înregistrări trupa a avut sesiuni în Nashville, Tennessee, la celebrul studio RCA Studio A, alături de producătorul Dave Cobb. Acesta are în CV colaborări cu Chris Stapleton, John Prine, Jason Isbell, Brandi Carlile. Primele 3 LP-uri ale supergrupului au intrat în Top 5 Billboard imediat după debut şi au ajuns în top 10 în marile clasamente de pe glob.

Citește în continuare

Trending