Urmărește-ne în Social Media

Articole

Zece lucruri interesante despre Pablo Alborán

Află în articolul de mai jos ce părere are Pablo Alborán despre bani și hipsteri, care este numele său real și de ce încă locuiește cu părinții săi.

Publicat

pe

Pablo Alborán este unul dintre cei mai celebri cântăreți spanioli ai momentului, iar până la vârsta de 25 de ani a lansat 4 albume. „Solamente Tú”  a fost cântecul său de debut, dar și cel mai de succes single și s-a clasat pe primul loc în topurile din Spania. Află mai jos câteva lucruri interesante despre artistul spaniol.

1. Plăcerile nevinovate. Deși îi place să se mențină în formă și urmează un stil de viață sănătos, Pablo adoră lemnul dulce, floricelele de porumb și Nutella.

2. Și-ar schimba înălțimea. Pe lângă faptul că Pablo Alborán este un artist romantic și sensibil, este și un bărbat foarte arătos și cucerește cu ușurință inimile fanelor. Deși are 1,74 m, cântărețul a recunoscut că ar fi preferat să fie puțin mai înalt.

3. Hipsterii. Artistul a recunoscut într-un interviu că în Los Angeles a văzut o mulțime de hipsteri și i-au plăcut în mod deosebit datorită „imaginii lor asupra libertății”.

Concert Pablo Alboran la Sala Palatului din Bucuresti pe 27 mai 2015

Concert Pablo Alboran la Sala Palatului din Bucuresti pe 27 mai 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

4. Perfecțiunea. Spaniolul a declarat că îl obosește perfecțiunea, este conștient că nu este un om perfect și nu vrea să joace un rol în fața fanilor săi, așa cum fac alte vedete.

5. „Prietenia” cu Ricky Martin. În 2014, ziarul de scandal „Basta” a publicat un articol și o fotografie cu Pablo și Ricky, menționând că cei doi ar putea forma un cuplu. Însă a fost vorba despre un zvon fals, pentru că cei doi lucrau la o piesă, iar Alborán era foarte entuziasmat pentru că a reușit să cânte alături de unul dintre idolii săi. Întrebat într-un interviu ce părere are despre această știre, Pablo a declarat „Nu îmi pasă, nu pierd niciun minut citind astfel de lucruri! Înțeleg că toate astea vin la pachet cu munca mea, dar nu mă interesează deloc. Muncesc mult în domeniul muzical și vreau ca despre asta să se vorbească”.

6. WhatsApp. Artistul a recunoscut că nu suportă aplicația, pentru că totul se interpretează în mod greșit. „Am obosit să discut pe WhatsApp!” a spus Pablo.

Concert Pablo Alboran la Sala Palatului din Bucuresti pe 27 mai 2015

Concert Pablo Alboran la Sala Palatului din Bucuresti pe 27 mai 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

7. Numele său. Adevăratul nume al artistului este  Pablo Moreno de Alborán Ferrándiz, iar cei apropiați îi spun „el moreno”. Tatăl său este arhitect, mama sa este de naționalitate franceză, iar străbunicul său a fost Marchizul de Alborán.

8. Banii. Deși câștigă foarte bine, Pablo a declarat într-un interviu că  „Lucrurile frumoase ale vieții nu se cumpără cu bani!” și că trăsătura de caracter pe care o apreciază cel mai mult la un om este modestia.

9. Locuiește cu părinții. Cântărețul locuiește în aceeași casă cu părinții săi, sora, cumnatul, dar și nepoatele sale. „Suntem opt, nu am tăiat încă acel cordon ombilical. Suntem ca familia Nașului!”.

10. Fotbalul. Pablo este fanul lui Messi și adoră Barça. Își petrece duminicile, stând pe canapea, în papuci și uitându-se la meciuri.

PUBLICITATE
Comentează

Trending