Urmărește-ne în Social Media

rock

„We Are Like Love Songs” alături de Kings of Leon - Top 10

Dacă ai sărit pe „Sex on Fire”, ți-a dat o lacrimă pe „Closer” sau te-ai bucurat când albumul „WALLS” a fost lansat, atunci Kings of Leon are un loc aparte în playlist-ul tău. Trupa americană vine în premieră în România în această vară, iar noi te ajutăm să repeți toate piesele pe care le iubești într-o selecție specială, realizată cu acest prilej.

Publicat

pe

Kings of Leon
Kings of Leon

Kings of Leon este o trupă de rock din Nashville, Tennesse, formată în 1999. Este compusă din frații Anthony Caleb Followill (vocal, chitară ritmică), Ivan Nathan Followill (tobe, percuție, back vocal), Michael Jared Followill (chitară bass, back vocal), și vărul lor, Cameron Matthew Followill (chitară, back vocal).

De-a lungul anilor, trupa a trecut prin mai multe influențe muzicale, de la blues, până la arena rock și alternative. Kings of Leon a cunoscut succesul inițial în Marea Britanie cu 9 piese în Top 40 Singles, două premii BRIT în 2008 și trei albume în top 5 UK Albums Chart. Cel de-al treilea album, „Because of the Times”, a ajuns de asemenea, pe locul 1 în UK. Succesul în America a început în septembrie 2008, când trupa a lansat albumul „Only by the Night”. Single-urile „Sex on Fire”, „Use Somebody” și „Notion” au ajuns pe locuri fruntașe în Hot Modern Rock Tracks. „Only by the Night” a fost primul album certificat cu platină în America și cel mai bine vândut în Australia, fiind, la rândul lui certificat cu platină de 9 ori. Kings of Leon a mai lansat albumele „Come Around Sundown” (2010), „Mechanical Bull” (2013) și „WALLS” (2016). Trupa a avut 12 nominalizări la Grammy, dintre care 4 câștigate.

Kings of Leon va concerta în premieră la București, pe Arena Națională, pe data de 17 iunie 2017. Concertul face parte din turneul de promovare al ultimului album, „WALLS”. Până atunci, putem începe să ne încălzim cu un top al pieselor care i-au făcut cunoscuți pe cei de la Kings of Leon.

Kings of Leon - „Find Me”

Piesa este extrasă de pe noul album al trupei, „WALLS”. Single-ul este compus de frații Followill și este acompaniat de un videoclip regizat de Dimitri Basil și produs de Lorenzo Ragionieri. Totodată, „Find Me” acompaniază clipul pentru single-ul „Waste A Moment”.

Kings of Leon - „Pyro”

„Pyro” este al doilea single extras de pe albumul „Come Around Sundown” (2010). Piesa ne vorbește despre un om care și-a pierdut orice credință în omenire și care vrea să o distrugă. Videoclipul a fost filmat în același studio utilizat în 2004 pentru „Four Kicks”.

Kigs of Leon - „The Bucket”

Lansată în 2004, „The Bucket” pavează intrarea trupei în topul britanic pe locul 16, iar în America, pe locul 23. E aproape imposibil să nu dați play din nou odată ce ați ajuns la finalul piesei. Cel puțin, oamenii de știință s-au lămurit. :)

Kings of Leon - „Supersoaker”

„Supersoaker” a fost extrasă de pe albumul „Mechanical Bull”. Povestea de dragoste plasată în ani 50 e ca un „tablou hibrid pop-art, plin de culoare desprins dintr-un film Technicolour”, după cum declară regizorul, W.I.Z.

Kings of Leon - „Radioactive”

„Radioactive” este un single lansat în 2010 care a fost primit foarte bine de public. A fost pe primul loc în topurile Adult Alternative Songs și Alternative Songs. Această piesă sinceră, care îți spune să nu uiți de unde ai plecat, a fost nominalizată pentru două premii Grammy.

Kings of Leon - „Revelry”

Indiferent de cât de mult îți place să petreci, nu uita că partenerul tău te privește. Orice petrecere dusă la extrem poate afecta mai târziu relația, așa ne spune Kings of Leon în single-ul „Revelry”.

Kings of Leon - „Use Somebody”

Împreună cu „Sex on Fire”, single-ul extras de pe albumul „Only by the Night” este ca un imn al trupei Kings of Leon. „Use Sombeody” a reușit să ajungă nu doar pe buzele tuturor, ci a câștigat și trei premii Grammy.

Kings of Leon - „WALLS”

Cel mai nou single al trupei a fost extras de pe albumul cu același nume. „WALLS” este de fapt un acronim pentru „We Are Like Love Songs”. Deși videoclipul nu conține scene complexe și nici nu șochează, mesajul din versurile spuse de Caleb este transmis cu ușurință.

Kings of Leon - „Closer”

Este o altă poveste de dragoste spusă de Kings of Leon, pe riffuri de chitară. Sentimentele de nesiguranță, iar apoi cele de tristețe și de pierdere sunt accentuate cu fiecare vers al piesei.

Kings of Leon - „Sex on Fire”

„Sex on Fire” nu este un simplu single. Este hitul preferat al fanilor și totodată, o piesa nelipsită de la nicio petrecere. Kings of Leon a primit prima nominalizare la Grammy și a câștigat premiul pentru "Best Rock Vocal Performance by a Duo or Group" cu „Sex on Fire”.

Ai și tu propuneri? Nu ezita să ni le lași într-un comentariu!

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 17 iunie 2017

Kings of Leon

Loc
Arena Națională
PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending