Urmărește-ne în Social Media

pop

TOP 5: Piese pline de optimism de la Sia

Deși recent Sia ieșit în evidență în special datorită piesei "Chandelier" și a albumului său din 2014, "1000 Forms of Fear", artista creează muzică încă din 1997. Ea își transmite muzical stările interioare, iar una dintre ele este un optimism contagios, pe care îl distribuie în piese precum cele selectate mai jos.

Publicat

pe

│ FOTO: www.virginradio.fr

Sia Furler este o artistă foarte complexă, care merită cu siguranță mai multă atenție și o privire mai adâncă asupra sensului muzicii și al videoclipurilor pe care le creează. Sia scrie muzică pentru ea și pentru alți artiști, pornind de la stările ei interioare și manifestându-le într-un mod ingenios și creativ prin videoclipuri spre încântarea fanilor.

Muzica Siei pendulează de la stări adânci de durere sufletească și frustrare până la stări exaltante de bucurie și optimism. Am ales pentru voi cinci piese de la această extremă pozitivă a Siei Furler, ale căror mesaje și videoclipuri vă vor aduce cu siguranță zâmbete pe chip.

5. Clap Your Hands

"Clap Your Hands" este o piesă care ridică la dans persoane de toate vârstele, fiind atrăgătoare atât pentru copii, cât și pentru adulți. Face parte de pe albumul We Are Born din 2010 și a primit două nominalizări pentru cea mai bună piesă a anului, la premiile ARIA și ARPA. Piesa invită la optimism și la "aprinderea luminii" în viața oamenilor, iar videoclipul este colorat și jucăuș, arătând-o pe Sia sub forma a mai multor marionete amuzante.

4. You've Changed

Până să lanseze "Chandelier" în 2014, "You've Changed" a fost piesa care a urcat-o pe Sia cel mai sus în topurile australiene, mai exact, pe locul 31. Este un cântec despre o fată care îi cântă fostului ei iubit despre cum s-a schimbat în bine, videoclipul fiind foarte jucăuș, transformând realitatea în jocuri video.

3. Opportunity

Piesa Opportunity a fost scrisă de Sia pentru filmul "Annie", un musical care amestecă drama și comedia și care urmează aventurile unei fetițe curajoase ce trece prin mai multe probe ale vieții. Piesa vorbește despre acea șansă ce apare din când în când în viața unui om, putând să îi schimbe tot cursul vieții dacă acesta știe să o prindă. Piesa este cântată pe jumătate de actrița Quvenzhané Wallis.

2. You're Never Fully Dressed Without A Smile

Această melodie a fost inițial scrisă de Charles Strouse și Martin Charnin tot pentru musicalul "Annie" jucat pe Broadway. Sia a reinterpretat-o pentru soundtrack, fiind primul extras pe single de pe coloana sonoră. Este un cântec extrem de optimist, care ne invită pe toți să ne completăm garderoba zilnică cu un zâmbet.

1. Soon We'll Be Found

Deși piesa pornește din tristețe, mesajul este unul cât se poate de optimist, este o încurajare transmisă între doi îndrăgostiți cum că totul va fi bine și se vor regăsi, deși pentru moment sunt pierduți. Videoclipul regizat de Claire Carré este de o frumusețe deosebită, fiind plin de culori și simboluri, iar Sia comunică prin limbajul semnelor.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 17 august 2016

Sia

Loc
Piața Constituției
PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Sean Paul şi Sia prezintă piesa "Dynamite" - AUDIO

Sean Paul şi Sia se reunesc la 5 ani de la hitul "Cheap Thrills" pentru a lansa o nouă piesă împreună, "Dynamite". Rezultatul este un single dancehall cu sound tropical şi dansabil, de vară, în contradicţie cu perioada anului în care ne aflăm. Se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Sean Paul Sia Dynamite
Coperta single Sean Paul Sia Dynamite │ FOTO: Sean Paul

"Dynamite" este un single produs de Banx & Ranx şi Greg Kurstin, acesta din urmă producând şi precedenta colaborare între Sia şi Sean Paul, "Cheap Thrills". Melodia este una veselă, de petrecere pe malul mării, iar Sean Paul are prim planul, cântând cu clasicul său timbru şi accent insular, specific dancehall. Sia intervine cu vocalize şi un timbru unic, care a consacrat-o, apărând în special pe refren. Are şi acel "cracking" în voce pe care îl foloseşte de obicei în live-urile cu instrumental minim.

Sean Paul a declarat următoarele despre colaborare:

"Dynamite" a pornit ca piesă de good vibe. După ce am înregistrat "Cheap Thrills", eu şi Sia am ştiut că vom înregistra un alt single, iar "Dynamite" este a doua parte. Banx & Ranx, Greg Kurstin, eu şi Sia, noi am lucrat la această melodie şi sper ca oamenii să graviteze spre cea ca în cazul primei piese.

"Dynamite" este un disc de feel good pentru mine şi vreau să îi mulţumesc lui Sia şi echipei sale, echipei mele Dutty Rock, echipei de manageri şi mamei mele care mi-a prezentat muzica creată de Sia.

Acest single vine după "Only Fanz", piesa lansată de Sean Paul alături de Ty Dolla $ign în august şi gândită pentru a împuternici femeile care foloseau în mod creativ platforma de creare de content foto şi video. Sia a mai avut o reuniune cu hitmakerul său preferat în ultimul an, David Guetta, cei doi lansând single-ul "Let's Love". Muzicienii au scos hit după hit şi vin în minte "Titanium", "Flames", "She Wolf", "Bang My Head" şi altele.

Ultimul an nu a fost chiar ideal pentru Sia totuşi, deoarece filmul său dramatic despre experienţa unei persoane cu autism, "Music" a luat Zmeura de Aur. Criticii şi fanii au avut o problemă cu modul în care dansatoarea Maddie Ziegler prezenta comportamentul unei persoane ce suferă de această afecţiune. S-a creat chiar o petiţie pentru a se retrage nominalizarea la Globurile de Aur a filmului.

Citește în continuare

Trending