Urmărește-ne în Social Media

rock, pop

TOP 5: Ascultă cele mai cunoscute piese cântate de Florence and The Machine, trupa care te poartă într-o altă dimensiune

Ascultă cele mai cunoscute 5 piese Florence And The Machine, într-un top InfoMusic cu informații despre melodii și declarațiile lui Florence Welch.

Publicat

pe

Florence Welsch │ FOTO: WENN.com

Florence Welch, solista formației, este o adevărată forță a naturii. Se reinventeză constant prin muzica ei, iar publicul devine martor la căutările interioare pe care reușește să le transpună atât de frumos în versuri.

Trupa britanică indie rock Florence + the Machine a fost fondată în Londra în 2007. Are la activ patru albume de studio, premiul "Critics’ Choice" oferit de BRIT Awards și "Best British Album", alături de șase nominalizări la premiile Grammy. Cel mai nou material discografic, "High As Hope" este o expresie a regăsirii de sine, un testament de o onestitate zdrobitoare, un spectacol al lucidității.

În 2015 formația a fost headliner la Glastonbury Festival, iar solista, Florence Welch, a devenit prima artistă britanică headliner a acestui secol.

Florence And The Machine este cap afiș la Electric Castle 2019, cea de-a șaptea ediție a festivalului fiind programată între 17 și 21 iulie 2019, pe domeniul Castelului Banffy de lângă Cluj-Napoca.

You’ve Got the Love

Poate că una dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei, "You’ve Got the Love"… este de fapt un cover! Melodia originală, “You Got the Love”, îi aparține proiectului muzical The Source și a fost lansată în 1986 ca single, fiind interpretată de Candi Staton. Despre această piesă, Florence Welch a declarat este una dintre favoritele ei, din toate timpurile.

“You’ve Got the Love” a fost certificată cu platină de trei ori  în Australia și de două ori în Marea Britanie. Criticii de muzică au apreciat interpretarea lui Florence, spunând că a reușit să transfome o melodie clasică într-un imn pop.

Dog Days Are Over

Single-ul "Dog Days Are Over" face parte de pe albumul de debut, "Lungs", din 2009 și a devenit #1 în Marea Britanie și #2 în Irlanda. Melodia a fost inclusă și pe coloana sonoră a unor seriale pentru adolescenți foarte populare în acea vreme, Gossip Girl și Skins, iar în 2010, s-a auzit și pe soundtrack-ul filmului "Eat Pray Love".

Despre "Dog Days Are Over", Florence Welch a declarat că a fost înregistrată fără instrumente, într-un studio “cât o toaletă”. A fost inspirată de o operă a artistului Ugo Rondinone, pe care Florence o zărea în fiecare zi prin Londra.

Never let me go

Una dintre cele mai iubite balade ale formației Florence + the Machine este "Never Let Me Go", care face parte de pe cel de al doilea album de studio, "Ceremonials", lansat în 2011. Piesa are ritmuri de pop baroc și R&B, amintind pe alocuri de artiști precum Enya sau de vocea solistei de la Evanescence.

Despre această compoziție, Florence Welch a mărturisit că influnțele gospel din piesă au la bază obsesia ei pentru imnuri și coruri. "Never let me go" vorbește despre mântuire, având o bogată încărcătură spirituală.

Ship to Wreck

Parte din al treilea album de studio," How Big, How Blue, How Beautiful", piesa "Ship to Wreck" a fost apreciată atât pentru abilitățile muzicale ale lui Florence Welch, cât și pentru producție. Videoclipul a fost filmat în casa solistei, fiind o continuare pentru celelalte clipuri - "What Kind of Man" și "St. Jude". A fost nominalizată la MTV Video Music Awards și la premiile Grammy.

Cosmic Love

Ne întoarcem la albumul de debut al trupei și trecem în agendă piesa "Cosmic Love", despre care mulți critici au declarat că este cea mai bună de pe întregul material discografic. Melodia a fost certificată cu platină în Statele Unite și a ajuns pe locul 5 în Belgia, Irlanda și Polonia.

Florence Welch a spus că versurile vorbesc despre îndrăgostirea ca un act de abandon, momentul acela în care alegi să fii orb și să te arunci cu capul înainte, fără a ține cont de consecințe.

Dacă aveți și alte propuneri, nu ezitați să ni le lăsați prin comentarii.

PUBLICITATE
Comentează

Trending