Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

TOP 5 - Actori celebri care cântă rock

Unii actori dețin deja multe Oscaruri, însă dragostea pentru muzica rock îi face să-și dorească și un Grammy în palmaresul lor. Noi i-am selectat pe cei mai talentați actori de la Hollywood, care vă vor surprinde cu prestațiilor lor muzicale.
Johnny Depp

Johnny Depp

Cu siguranță i-ați văzut în multe filme și seriale și i-ați îndrăgit pentru rolurile lor, însă o parte dintre acești actori sunt și staruri rock, atunci când urcă pe o scenă. Au fost deseori nominalizați la Oscaruri și la Globurile de Aur, dar unii dețin deja și premii din partea MTV. Am selectat o parte dintre cei mai celebri actori de la Hollywood, care cântă rock așa cum știu ei mai bine, așa că vă invităm să îi ascultați mai jos.

Jared Leto

Jared Leto a debutat în industria cinematografică la începutul anilor '90, însă în scurt timp a devenit atras de muzică, iar în 1998 a înființat trupa 30 Seconds To Mars, alături de fratele său, Shanon Leto. Cei doi au lucrat la albumul de debut câțiva ani, iar majoritatea pieselor au fost compuse de Jared. Până în prezent, trupa a lansat 4 albume și deține numeroase premii MTV Europe Music Awards și un loc în Guinness World Records.

Johnny Depp

Johnny Depp este unul dintre actorii cu cele mai excentrice roluri de la Hollywood, însă acesta are și o vastă experiență muzicală. Johnny a cântat alături de Oasis, Flea de la Red Hot Chilli Peppers, Steve Jones de la Sex Pistols și Marilyn Manson. Depp a contribuit de asemenea, pentru soundtrack-urile filmelor Chocolat și Once Upon a Time in Mexico. Din 2015 acesta cântă în trupa The Hollywood Vampires, alături de legendarii Alice Cooper și Joe Perry de la Aerosmith. Primul lor show a reprezentat un adevărat succes, fiind sold out în 60 de secunde de la punerea în vânzare a biletelor, iar printre fani s-au numărat câteva nume faimoase precum co-fondatorul trupei Toto - Steve Lukather, Orianthi și Paul Stanley de la KISS.

Jack Black

Pe Jack Black ni-l reamintim datorită  filmulului School of Rock, în care interpreta rolul amuzant al unui profesor de muzică. De la predat la cântat, nu este cale lungă, pentru că pe lângă actorie, Jack Black are și propria sa trupă rock - Tenacious D, înființată în 1994. Trupa a lansat trei albume și a cântat de câteva ori împreună cu Dave Grohl de la Foo Fighters.

Juliette Lewis

Pe Juliette Lewis o cunoașteți din filmele What's Eating Gilbert Grape, Natural Born Killers și  Strange Days, dar și din videoclipul trupei HIM - Burried alive by love. Actrița este îndrăgostită și de muzica rock, așa că aceasta și-a înființat propria trupă - Juliette and the Licks, alături de care a cântat până în 2009, iar de atunci își continuă cariera solo.

Keanu Reeves

Keanu Reeves ne-a cucerit cu rolurile sale din Matrix și Point Break, dar pe lângă actorie, acesta a fost atras și de muzica rock, iar timp de 10 ani a cântat ca basist în trupa Dogstar. Formația a activat în perioada anilor '90 și a fost prezentă la festivaluri precum Glastonbury.

La final, te invităm să ne spui care este preferatul tău, iar dacă ne lași adresa de email vom reveni cu noutăți.

 

Citește mai multe despre Jack BlackJared LetoJohnny DeppKeanu ReevesThirty Seconds to Mars
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE