Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Top 10 parodii de Crăciun - VIDEO

Crăciunul se aproprie cu pași repezi și colindele sunt modul ideal de a intrat în atmosfera acestei sărbători. Dar ceea ce te poate face să zâmbești până la urechi sunt în special parodiile realizate cu această ocazie. Pentru o stare de bine garantată, vă invităm să urmăriți selecția noastră de video-uri hazlii cu tematică de Crăciun.
Top 10 parodii de Crăciun

Top 10 parodii de Crăciun

Fie că sunt hituri de la Taylor Swift, Megan Trainor, Iggy Azalea, Pharrell Williams sau cântece de Crăciun celebre cum sunt All I want for Christams is You sau Jingle Bells, toate reușesc să-ți facă ziua mai bună și să dea o notă aparte atmosferei de Crăciun. Să ascultăm împreună 10 parodii alese special pentru această sărbătoare.

10. Superwoman - Santa Claus is Coming to Town

În plină sărbătoare trebuie să ne așteptăm să fim vizitați de rude drăguțe și mai puțin suportabile, iar youtuber-ul cunoscut sub numele de Superwoman arată pe ritmurile colindului Santa Claus is coming to Town „fericirea” ei când aude că mătușa sa vine în vizită, după mai bine de un minut de ceartă din partea mamei.

9. Deck the Halls (Miley Cyrus - Wrecking Ball)

Chiar dacă ești sau nu fan al lui Miley Cyrus și hit-ului său, Wrecking Ball, această parodie ți se va părea foarte veselă. Atenție, la un moment dat va apărea Moș Crăciun pe un ornament de Crăciun gigantic.

8. Six13 - Chanukah (Taylor Swift - Shake It Off)

Grupul acappella Six13 au remixat hit-ul lui Taylor Swift, Shake It Off, într-o variantă pentru Hanuka, cu versuri și coregrafie bine puse la punct.

7. Simple Plan - My Christmas List

Cei de la Simple Plan demonstrează că de Crăciun nu este important să stai cu familia, să petreci și să cânți colinde, ci să primești cât mai multe cadouri de la Moș Crăciun: de la o vacanță în Hawaii până la o mașină nouă sau lucruri pe care nu le vei folosi niciodată.

6. The Avengers și Colindele

Un user de YouTube, James Covenant a creat un mashup de cuvinte din filmul The Avanagers care recrează versurile colindelor de Crăciun. Nota de vârf este varianta la Jingle Bells cântată de Groot.

5. Doug the Pug - All I want for Christmas is Food

Din lista parodiilor după hit-ul lui Mariah Carey se numără și versiunea câinelui Doug care face foarte clară dorința sa de Crăciun. Îl puteți urmări pe Doug the Pug înconjurat de mâncare, prin magazine și în brațele Moșului.

4. Ugly Christmas Sweater (Bang Bang Parody)

Crăciunul înseamnă și pulovere pline de paiete, colorate și cu diverse figuri care să reprezinte această sărbătoare: de la reni până la oameni de zăpadă. Hit-ul lui Jessie J., Ariana Grande și Nicki Minaj - Bang Bang a fost refăcut de trei youtuberi, Katie Wilson, Chrissa Sparkles și Michelle Glavan, care au ilustrat cel mai bine povestea puloverelor de Crăciun:

Sequins and glitter
Rudolph, runt of the litter
Oh it couldn't be sweeter
Wearing your grandmother's sweater
When your party be borin’
Suit up, we’ll get it roarin’
We be lookin’ so good, santa stay till the mornin’

3. Noaptea Târziu - Colinde

Cunoscuți pentru parodiile pe care băieții de la Noaptea Târziu le realizează după melodii celebre, ei au realizat și un colaj al unor colinde românești, bineînțeles, într-un mod cât mai amuzant. Pe fundalul colindelor O ce veste minunată, Am venit să colindăm sau Moș Crăciun au creat versurile și au ieșit 4 minute de amuzament.

2. Christmas Parody Medley

Un Moș Crăciun care face twerk, jucării care dansează, cântă și se cred mai importante decât puloverele sau cănile de Crăciun, spiriduși care fac selfie-uri și o pisică pufoasă care distruge pomul de Crăciun, toate cu versuri puse pe cele mai celebre hit-uri ale lui Meghan Trainor, Iggy Azalea sau Taylor Swift.

1. James Corden and Chris Hardwick - The Star Wars Song

Nimic nu completează topul mai bine decât un colind de Crăciun cu tematică Star Wars. My the force be with you!

BONUS: Lista nu ar fi fost completă fără cover-urile făcute de Anthony Vincent, cel care dă viață videourilor Ten Second Songs. De această dată puteți asculta All I Want for Christmas în 20 de variante printre care cea a lui Tom Jones, Ronnie James Dio sau Usher. Crăciun Fericit!

Citește mai multe despre Ariana GrandeIggy AzaleaJessie JMariah CareyMeghan TrainorMiley CyrusNicki MinajTaylor SwiftTom JonesUsher
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE