Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Top 10 parodii de Crăciun - VIDEO

Crăciunul se aproprie cu pași repezi și colindele sunt modul ideal de a intrat în atmosfera acestei sărbători. Dar ceea ce te poate face să zâmbești până la urechi sunt în special parodiile realizate cu această ocazie. Pentru o stare de bine garantată, vă invităm să urmăriți selecția noastră de video-uri hazlii cu tematică de Crăciun.

Publicat

pe

Top 10 parodii de Crăciun
Top 10 parodii de Crăciun

Fie că sunt hituri de la Taylor Swift, Megan Trainor, Iggy Azalea, Pharrell Williams sau cântece de Crăciun celebre cum sunt All I want for Christams is You sau Jingle Bells, toate reușesc să-ți facă ziua mai bună și să dea o notă aparte atmosferei de Crăciun. Să ascultăm împreună 10 parodii alese special pentru această sărbătoare.

10. Superwoman - Santa Claus is Coming to Town

În plină sărbătoare trebuie să ne așteptăm să fim vizitați de rude drăguțe și mai puțin suportabile, iar youtuber-ul cunoscut sub numele de Superwoman arată pe ritmurile colindului Santa Claus is coming to Town „fericirea” ei când aude că mătușa sa vine în vizită, după mai bine de un minut de ceartă din partea mamei.

9. Deck the Halls (Miley Cyrus - Wrecking Ball)

Chiar dacă ești sau nu fan al lui Miley Cyrus și hit-ului său, Wrecking Ball, această parodie ți se va părea foarte veselă. Atenție, la un moment dat va apărea Moș Crăciun pe un ornament de Crăciun gigantic.

8. Six13 - Chanukah (Taylor Swift - Shake It Off)

Grupul acappella Six13 au remixat hit-ul lui Taylor Swift, Shake It Off, într-o variantă pentru Hanuka, cu versuri și coregrafie bine puse la punct.

7. Simple Plan - My Christmas List

Cei de la Simple Plan demonstrează că de Crăciun nu este important să stai cu familia, să petreci și să cânți colinde, ci să primești cât mai multe cadouri de la Moș Crăciun: de la o vacanță în Hawaii până la o mașină nouă sau lucruri pe care nu le vei folosi niciodată.

6. The Avengers și Colindele

Un user de YouTube, James Covenant a creat un mashup de cuvinte din filmul The Avanagers care recrează versurile colindelor de Crăciun. Nota de vârf este varianta la Jingle Bells cântată de Groot.

5. Doug the Pug - All I want for Christmas is Food

Din lista parodiilor după hit-ul lui Mariah Carey se numără și versiunea câinelui Doug care face foarte clară dorința sa de Crăciun. Îl puteți urmări pe Doug the Pug înconjurat de mâncare, prin magazine și în brațele Moșului.

4. Ugly Christmas Sweater (Bang Bang Parody)

Crăciunul înseamnă și pulovere pline de paiete, colorate și cu diverse figuri care să reprezinte această sărbătoare: de la reni până la oameni de zăpadă. Hit-ul lui Jessie J., Ariana Grande și Nicki Minaj - Bang Bang a fost refăcut de trei youtuberi, Katie Wilson, Chrissa Sparkles și Michelle Glavan, care au ilustrat cel mai bine povestea puloverelor de Crăciun:

Sequins and glitter
Rudolph, runt of the litter
Oh it couldn't be sweeter
Wearing your grandmother's sweater
When your party be borin’
Suit up, we’ll get it roarin’
We be lookin’ so good, santa stay till the mornin’

3. Noaptea Târziu - Colinde

Cunoscuți pentru parodiile pe care băieții de la Noaptea Târziu le realizează după melodii celebre, ei au realizat și un colaj al unor colinde românești, bineînțeles, într-un mod cât mai amuzant. Pe fundalul colindelor O ce veste minunată, Am venit să colindăm sau Moș Crăciun au creat versurile și au ieșit 4 minute de amuzament.

2. Christmas Parody Medley

Un Moș Crăciun care face twerk, jucării care dansează, cântă și se cred mai importante decât puloverele sau cănile de Crăciun, spiriduși care fac selfie-uri și o pisică pufoasă care distruge pomul de Crăciun, toate cu versuri puse pe cele mai celebre hit-uri ale lui Meghan Trainor, Iggy Azalea sau Taylor Swift.

1. James Corden and Chris Hardwick - The Star Wars Song

Nimic nu completează topul mai bine decât un colind de Crăciun cu tematică Star Wars. My the force be with you!

BONUS: Lista nu ar fi fost completă fără cover-urile făcute de Anthony Vincent, cel care dă viață videourilor Ten Second Songs. De această dată puteți asculta All I Want for Christmas în 20 de variante printre care cea a lui Tom Jones, Ronnie James Dio sau Usher. Crăciun Fericit!

Concerte & turnee

Urmărește-l pe Tom Jones în cadrul seriei Tiny Desk (Home) Concert - VIDEO

Vocea lui Tom Jones a electrizat încă o dată audiența, reputatul muzician dând dovodă de resurse inepuizabile în cadrul seriei Tiny Desk (Home) Concert. A interpretat trei piese și a fost suficient pentru a ne declanșa dorința de a-l revedea live.

Publicat

pe

Tom Jones: Tiny Desk (Home) Concert
Tom Jones: Tiny Desk (Home) Concert │ FOTO: Captură YouTube

Publicat chiar în ziua în care Sir Tom Jones a împlinit 81 de ani, concertul său din cadrul Tiny Desk este spectaculos de la prima până la ultima notă. Muzicianul mușcă fiecare cuvânt și articulează fiecare emoție cu atâta forță și precizie, încât cu greu ar putea cineva să-i conteste talentul. Poate doar cineva pus pe glume sau rău intenționat.

"Mă bucur să revin la Tiny Desk. Cred că ultima oară când am făcut asta se întâmpla în 2012. Wow, au trecut aproape 10 ani de atunci. Asta se întâmpla în Washington, iar concertul acesta are loc în Wiltshire (Anglia). Suntem la Real World Studios din Wiltshire, unde am mai înregistrat piese în trecut. Mă bucur că putem cânta live, pentru că nu am mai interpretat piesele astea de când le-am înregistrat. Acum le cântăm live, ceea ce este extraordinar, considerând cât de dificil ne-a fost, de anul trecut încoace. Mă bucur să pot cânta din nou. De abia aștept să plec în turneu, dar suntem aici, acum, pentru a cânta pentru voi", ne-a transmis Tom Jones.

Trei piese de pe cel cel mai recent album au fost selectate pentru acest show, cea mai emoționantă fiind ultima, "I'm Growing Old". Din trupa muzicianului fac parte: Ethan Johns la chitară, Nick Pini la bas, Stephanie Ward la clape și Jeremy Stacey la tobe.

Setlist Tom Jones - Tiny Desk (Home) Concert:

  • "One More Cup of Coffee"
  • "No Hole In My Head"
  • "I'm Growing Old"

VIDEO: Tom Jones la Tiny Desk (Home) Concert

Sir Tom Jones este un artist complet, care a explorat multe genuri muzicale și preferințele unui public la fel de divers și eclectic. Cu o carieră muzicală de peste cinci decenii, Tom Jones este o forță în lumea muzicală, câștigând admirația criticilor atât pentru show-urile live desăvârșite, cât și pentru cele peste 40 de albume înregistrate.

De-a lungul carierei, Tom Jones a câștigat numeroase distincții muzicale, iar în 2006 a fost investit la rangul de cavaler de către regina Marii Britanii, fiind invitat să concerteze la Palatul Buckingham cu ocazia celebrării Jubileului de Diamant. Acesta a primit un premiu Silver Clef pentru toate realizarile sale, distincția Hitmaker (US) din partea compozitorilor americani de pe Hall of Fame și prestigiosul premiu Music Industry Trust (UK, 2010).

Citește în continuare

Lifestyle

Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Mariah Carey folosește orice prilej pentru a-și impresiona fanii. Aflată la un centru de vaccinare împotriva COVID-19, artista încurajează publicul să-i urmeze exemplul, dar o face într-un mod aparte, tipic Mariah.

Publicat

pe

Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19
Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19 │ FOTO: Captură Instagram

Chiar și în prezența medicilor, Mariah Carey nu își poate cenzura personalitatea efervescentă. Filmată în timp ce se pregătește să primească prima doză de vaccin, artista nu se poate opri din vorbit, admițând acest lucru chiar în timpul filmării.

"Ei îmi povestesc despre vaccin, iar eu sunt aici, entuziasmată și puțin anxioasă în legătură cu injecția. Masca asta îi distrage puțin, dar mă știți pe mine, vorbesc mult și nu mă pot opri.

Acum încerc să mă calmez, sunt puțin stresată că urmează să primesc prima doză de vaccin. Iată că am ajuns aici...totul a început de la acea primă postare în care mă spălam pe mâini împreună cu Roc și Roe, în New York, încerând să-i încurajăm pe oameni să aibă grijă de ei. Încă ducem această luptă împreună. Uite cine e alături de noi, spiritual vorbind (camera se îndreaptă spre un tricou cu Prince).

OK, hai să facem asta. Sper să edităm clipul ăsta, pentru că e mai mult despre mine vorbind peste alte persoane, dar cred că ne-am obișnuit cu toții cu chestia asta", spune Mariah în clip.

Momentul injecției este marcat de un țipăt a la Mariah, artista atingând o notă înaltă aproape involuntar. Urmează apoi un îndemn adresat publicului:

"Iată-ne aici, sperând că totul va fi bine și încurajându-vă și pe voi să faceți asta atunci când puteți. Suntem împreună în situația asta", a declarat Mariah la finalul clipului.

VIDEO: Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19

Anul trecut, artista a lansat cartea de memorii "The Meaning of Mariah Carey", care a devenit devenit New York Times Best Seller la doar o săptămână de la lansare. În acest volum, scris de Mariah împreună cu Michaela Angela Davis, artista prezintă povestea sa de viață nefiltrată, atingând subiecte precum probleme rasiale, identitate de sine, copilărie, traume familiale și povești nevăzute din culisele succesului.

Citește în continuare

Muzică nouă

Urmărește-o pe Miley Cyrus cântând coveruri după Queen, Blondie și The Guess Who - VIDEO

Miley Cyrus a făcut încă un pas hotărât către muzica rock. În cadrul unui concert susținut recent în Indianapolis, artista a introdus în setlist noi coveruri rock, după piese Queen, Blondie și The Guess Who, audiența părând încântată de reinterpretarea unor hituri clasice.

Publicat

pe

Miley Cyrus în cadrul concertului Final Four NCAA
Miley Cyrus în cadrul concertului Final Four NCAA │ FOTO: Captură YouTube

Miley Cyrus pare destul de hotărâtă să încerce cam tot ce are muzica rock de oferit. După The Cure, Pink Floyd, Beatles și Billy Idol, artista a adăugat în repertoriul ei și două coveruri Queen, după cunoscutele piese "We Will Rock You" și "Don’t Stop Me Now", un cover după Blondie ("Heart Of Glass") și unul după The Guess Who ("American Woman"). Publicul s-a putut delecta cu aceste noi reinterpretări în cadrul concertului pe care Miley l-a susținut pe Lucas Oil Stadium din Indianapolis pentru persoane  din prima linie. Evenimentul a avut loc în pauza turneului de basket Final Four NCAA.

Setlist Final Four NCAA - Miley Cyrus:

  • 0:00​ We Will Rock You (Queen cover)
  • 02:50​ Don’t Stop Me Now (Queen cover)
  • 03:31​ We Can’t Stop
  • 05:56​ Heart Of Glass (Blondie cover)
  • 08:38​ Edge Of Midnight
  • 12:18​ Wrecking Ball
  • 16:04​ American Woman (The Guess Who cover)

VIDEO: Miley Cyrus cântând piese Queen, Blondie și The Guess Who

Miley Cyrus a lansat în luna noiembrie albumul "Plastic Hearts", un material cu vizibile influențe rock. Artista plănuiește să lanseze și un material integral de coveruri Metallica, oferind detalii despre acest proiect în cadrul unui interviu acordat unui post de radio.

Miley Cyrus a trecut în ultimii ani prin multe experiențe dificile în plan personal, însă a realizat că starea de mâhnire provocată de astfel de momente nu-i face bine. Artista a explicat într-un interviu de ce nu îi place să plângă și de ce alege să aibă o altă abordare atunci când alții se afundă în tristețe.

"Aș spune că sunt stigmatizate femeile care merg mai departe cu viața lor după o despărțire, lumea crede că sunt persoane reci. Am trecut prin multe momente dramatice în ultimii ani: mi-a ars casa din Malibu, am trecut printr-un divorț, am pierdut-o pe bunica mea, de care eram foarte apropiată. Nu am petrecut prea mult timp plângând, și nu pentru că sunt rece, sau pentru că încercam să evit ceva, ci pur și simplu pentru că nu s-ar schimba nimic dacă eu aș plânge. Încerc să fiu activă și implicată în ceea ce pot controla, pentru că altfel o să începi să te simți captiv", declara artista în urmă cu câteva luni.

Citește în continuare

Trending