Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

TOP 10: Melodii pline de erotism

Versuri pline de sexualitate şi note fierbinţi, interpretate de cei mai hot artişti ai tuturor timpurilor- toate într-un singur top. Află mai jos care a fost sursa de inspiraţie şi povestea celor mai erotice hituri şi spune-ne dacă ştii şi alte piese care trezesc fantezii.

Publicat

pe

The Weeknd - Earned it
The Weeknd - Earned it

Când vorbim despre  muzică ne referim la artă liberă, în care şi erotismul are locul lui. Aşa că ne-am gândit să selectăm o parte dintre cele mai hot piese, cu versuri pline de sexualitate şi acorduri provocatoare, pe care vă sugerăm să le ascultaţi cu lumina stinsă.

10. The Doors - Light my fire

Piesa a fost compusă în 1966 şi lansată în 1967, iscând controverse din cauza versurilor care instigau la consumul de droguri. Invitată la show-ul lui Ed Sullivan, trupa a fost rugată să schimbe versul "girl, we couldn't get much higher", cu "girl, we couldn't get much better", însă solistul a făcut acest lucru doar în timpul repetiţiilor, iar în emisiune a cântat varianta originală. Acest lucru a determinat răcirea relaţiei dintre Morisson şi Ed Sullivan, iar trupa nu a mai fost invitată la show-ul acestuia niciodată.

9. Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya, Pink - Lady Marmalade

Versiunea originală a melodiei a fost lansată în 1975 şi interpretată de Labelle, devenind în scurt timp un hit datorită refrenului cu tentă sexuală "Voulez-vous coucher avec moi (ce soir)?".  Însă cover-ul făcut de Christina Aguilera, Lil Kim, Mya şi Pink a avut un succes mult mai mare, fiind pe prima poziţie în Billboard Hot 100, timp de 5 săptămâni. Varianta înregistrată de acestea a fost inclusă pe soundtrack-ul filmului Moulin Rouge, iar videoclipul a fost câştigătorul categoriei "Best Video of the Year" în 2001.

8. Darren Hayes - Insatiable

Darren Hayes şi-a făcut debutul solo cu lansarea single-ului "Insatiable", după despărţirea trupei Savage Garden. Inclusă pe albumul "Spin" din 2002, piesa rămâne cea mai bună compoziţie muzicală a artistului de până acum. În ciuda orientărilor sale homosexuale, Darren este profund îndrăgostit în videoclip de o actriţă, care naşte în mintea sa diverse fantezii.

7. INXS - Need You Tonight

"Need You Tonight" a fost primul single lansat de pe albumul "Kick", din 1987. În autobiografia trupei, Andrew Farriss, principalul compozitor INXS, povesteşte că ideea pentru piesă i-a venit în timp ce mergea cu taxiul spre aeroport. Acesta i-a cerut taximetristului să îl aştepte câteva minute în faţa hotelului pentru că a uitat ceva, însă artistul a urcat în cameră pentru a înregistra riff-ul pe care îl avea în minte şi a coborât o oră mai târziu cu piesa terminată.

6. Jace Everett - Bad Things

Piesa este compusă şi interpretată de cântăreţul de muzică country Jace Everett. Deşi single-ul a fost lansat în 2005, acesta s-a clasat în topurile europene abia în 2009, după ce a fost a devenit soundtrack pentru serialul True Blood.

5. Donna Summer - Love to love you baby

Piesa a fost lansată în 1975, iar iniţial Donna Summer a dorit să fie doar un demo, din cauza versurilor mult prea explicite. Ziariştii au asaltat-o în acea perioadă cu întrebări obscene, deoarece era pentru prima oară când pe un vinil se puteau auzi sunetele unui orgasm simulat. Artista a declarat că a înregistrat piesa cu gândul la iubitul ei din acea perioadă, Peter.

4. The Weeknd - Earned it

Single-ul face parte din coloana sonoră a celui mai controversat film din 2015 - "Fifty Shades of Grey". Solistul a spus despre piesă şi film că ar fi o "combinaţie din rai" şi chiar aşa fost, deoarece melodia a fost unul dintre hiturile anului, iar popularitatea producţiei cinematografice l-a ajutat pe artist. Tehnicile BDSM şi femeile îmbrăcate sumar sunt condimentele videoclipului "Earned it".

3. Michael Jackson feat Slash - Give in to me

A fost inclusă pe albumul Dangerous și creată în colaborare cu Slash, chitaristul Guns N’ Roses. Considerată o baladă heavy metal cu tentă sexuală agresivă, piesa a ocupat primul loc pentru mai multe săptămâni în topurile din Noua Zeelandă. Videoclipul a fost filmat în aproximativ două ore, în Germania, în 1992.

2. Touch & Go - Straight to number one

Duo-ul celebru de jazz-pop - Touch & Go a reuşit să înfierbânte ascultătorii în 1999 cu hit-ul "Straight to number one". Cântecul, inclus pe albumul cu acelaşi nume, a fost utilizat în câteva spoturi publicitare, dar şi în primul sezon al serialului Queer As Folk din SUA.

1. Chris Isaak - Wicked Game

Deşi cântecul a fost lansat în 1989, acesta a devenit un hit abia în 1990, când a fost inclus pe coloana sonoră a filmului "Wild at Heart" al lui David Lynch. Piesa a beneficiat de două videoclipuri, însă cel mai cunoscut este cel filmat în Hawaii, în care modelul Helena Christensen apare topless alături de artist.

Muzică nouă

Slash şi Myles Kennedy lansează piesa "Call Off the Dogs" - AUDIO

Slash şi Myles Kennedy plus The Conspirators au lansat un nou single intitulat "Call of the Dogs", încă un track de pe viitorul album, care va sosi în februarie 2022. Super grupul de artişti va lansa acest LP în premieră prin casa de discuri a producătorului de instrumente Gibson, Gibson Records.

Publicat

pe

Coperta single Slash Myles Kennedy the Conspiratos Call Off the Dogs
Coperta single Slash Myles Kennedy the Conspiratos Call Off the Dogs │ FOTO: Slash

Single-ul "Call Off the Dogs" vine după "Fill My World", o piesă senzaţională lansată de Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators pe final de an 2021. Sună a "Sweet Child 'O Mine", ceea ce nu e puţin lucru. Noua melodie pe de altă parte sună a "necaz", a momentul când personajul principal al unui film intră într-un bar şi începe scandalul. E şi o piesă bună de bar de bikeri sau de urmărire cu maşini, asta chiar dacă versurile sunt unele romantice.

Noul album al formaţiei se numeşte "4", explicaţia pentru acest nume fiind simplă: este al patrulea album al grupului care îl are pe Myles Kennedy la voce şi pe Slash la chitară şi compoziţie. Va sosi pe 11 februarie prin Gibson Records în parteneriat cu BMG. Formaţia îi are în componenţă şi pe Brent Fitz la tobe, pe Todd Kerns la bas şi voce şi pe Frank Sidoris la chitară şi voce.

Myles Kennedy a descris astfel noul single:

"Call Off the Dogs" are un vibe up-tempo care ajută la ridicarea cotei unui disc în multe moduri, în special pentru fanii rock. Ei vor aceste piese. Aveam nevoie de o secţiune de chorus pentru ea, aşa că m-am jucat cu piesa puţin şi apoi i-am trimis-o lui Slash, iar el a dus-o la nivelul următor şi a transformat-o în stilul propriu. Ca versuri este despre acel moment când fluturi steagul alb şi îi cedezi cuiva după ce ai fost vânat fără încetare.

În octombrie 2021 trupa a lansat primul single de pe noul LP, "The River Is Rising", alături de un videoclip memorabil, filmat la periferia oraşului Los Angeles. Pentru "4" Slash şi Myles Kennedy au înregistrat în Nashville, Tennessee, la studioul reputat RCA Studio A, alături de producătorul Dave Cobb, care a lucrat cu Chris Stapleton, John Prine, Jason isbell, Brandi Carlile.

Precedentele albume ale acestui supergrup au fost "Apocalyptic Love", "World on Fire" şi Living the Dream". Slash ne pregăteşte şi un nou album alături de Guns 'N Roses, aşa cum a lăsat să se înţeleagă din ultimele interviuri. Guns a lansat două single-uri în 2021, "Absurd" şi "Hard Skool".

Citește în continuare

Albume noi

The Weeknd anunţă un nou album, "Dawn FM", care va sosi pe 7 ianuarie

După o perioadă de teasing şi lansări de single-uri, The Weeknd a anunţat în sfârşit numele noului său album, dar şi data sa de lansare. Noul LP se numeşte "Dawn FM" şi va debuta pe 7 ianuarie 2022. Abel Tesfaye (numele real al artistului) a oferit teasere în special de Anul Nou pe Instagram.

Publicat

pe

The Weeknd cântând la The Billboard Music Awards 2021
The Weeknd cântând la The Billboard Music Awards 2021 │ FOTO: Captură YouTube

Deşi iniţial The Weeknd şi echipa sa doreau să mai lanseze single-uri, ei au decis până la urmă să lanseze direct întregul LP. Printre colaboratorii de pe acest disc se numără Tyler, the Creator, Quincy Jones şi Lil Wayne. "Dawn Fm" vine la nici 2 ani după ultimul album al rapperului canadian "After Hours", care a cucerit topurile cu single-uri ca "Blinding Lights". Ulterior aveam să primim o variantă extended a sa, dar şi multiple remix-uri.

În ultimul an artistul a lucrat la un serial HBO cunoscut drept "The Idol", în calitate de co-scenarist, dar şi de actor. În august 2021 Abel lansat piesa "Take My Breath" şi videoclipul asociat. "Dawn FM" este al cincilea material discografic al canadianului, separat de cele 3 mixtape-uri lansate în 2011. Piese de pe ele au primit relansări şi clipuri noi anul trecut, la aniversarea de 10 ani.

Nu au lipsit nici colaborările pentru The Weeknd în 2021: a făcut senzaţie pe "Moth to a Flame" de la Swedish House Mafia şi a încheiat anul într-un clip în stil "John Wick" alături de Post Malone în noiembrie, unul denumit "One Right Now". În decembrie 2021 apărea pe colaborarea "Poison", ce includea o înregistrare lăsată în urmă de Aaliyah şi păstrată în arhivă la 20 de ani la moartea sa.

Revenind la noul album "Dawn FM", cel mai inedit teaser şi cameo pentru LP l-a făcut chiar Jim Carrey. Actorul este bun prieten cu The Weeknd şi a făcut aluzie la apariţia într-un videoclip pentru unul dintre viitoarele single-uri de pe album. Teaserul de pe Instagram îl prezintă pe The Weeknd răpit de figuri mascate care dansează frenetic şi apoi brusc îmbătrânit cu zeci de ani. Pe fundal se aude un sintetizator puternic, iar apoi începe o piesă R&B cu un sample vocal foarte înalt (spre o voce chipmunk chiar). Ni se promite şi "un nou univers sonic".

Citește în continuare

Muzică nouă

The Weeknd colaborează cu Aaliyah postum, pe piesa "Poison"

La 20 de ani de la moartea lui Aaliyah, artista îşi împrumută vocea unui nou single The Weeknd, "Poison". Acest track apare pe un nou album postum al tinerei care a dispărut prea devreme şi care avea un uriaş potenţial în muzica R&B.

Publicat

pe

Coperta single Aaliyah The Weeknd Poison
Coperta single Aaliyah The Weeknd Poison │ FOTO: The Weeknd

Colaborarea a sosit pe 17 decembrie 2021 prin Blackground Records 2.0 şi Empire, prefaţând un nou album postum cu vocea lăsată de Aaliyah. The Weeknd făcuse deja sampling din piesa "Rock the Boat" a artistei de pe albumul său din 2001 pentru piesa "What You Need" de pe albumului "Trilogy" din 2011. Ulterior avea să fie scoasă acea bucată din varianta finală de album. Totuşi în mixtape-ul "House of Balloons" lansat în martie 2021 vocea artistei revenise în melodie.

Fosta casă de discuri a artitstei, Blackground Records, fondată de către unchiul său, Barry Hankerson a anunţat planuri de a lansa întregul catalog de muzică al tinerei pe platformele de streaming printr-un parteneriat cu casa de discuri independentă EMPIRE. Vă reamintesc că Aaliyah şi-a pierdut viaţa atunci când s-a prăbuşit avionul care o transporta pe 25 august 2001. Avea doar 22 de ani. După moartea sa, a câştigat două premii postume la American Music Awards 2002 şi a vândut milioane de discuri. Criticii de muzică au afirmat că a redefinit R&B-ul şi ar fi putut fi următoarea Whitney Houston.

În septembrie 2021 familia artistei a lansat pe reţelele de streaming albumul auto intitulat "Aaliyah", cu hituri ca "Try Again", "Rock the Boat" şi "We Need a Resolution". Pe parcursul anilor opera sa a fascinat pe multă lume, iar în 2021 Drake a finalizat piesa lăsată neterminată de Aaliyah "Enough Said". Drake are şi un tatuaj cu cântăreaţa R&B, pe care o consideră o uriaşă influenţă în viaţa sa. În 2014 un track vocal al său apărea şi pe piesa lui Chris Brown "Don't Think They Know".

Între timp The Weeknd a lansat şi o nouă piesă alături de FKA Twigs, sub numele de "Tears In the Club". Finalul de 2021 a fost o perioadă în care Abel a lucrat cu multe nume mari: cu Post Malone pe "One Right Now", cu Swedish House Mafia pe "Moth to a Flame", dar şi cu Rosalia pe "La Fama". Acum aşteptăm şi viitorul album al artistului, intitulat "Take My Breath", care îi duce discografia la 5 titluri.

Citește în continuare

Trending