Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

TOP 10: Melodii pline de erotism

Versuri pline de sexualitate şi note fierbinţi, interpretate de cei mai hot artişti ai tuturor timpurilor- toate într-un singur top. Află mai jos care a fost sursa de inspiraţie şi povestea celor mai erotice hituri şi spune-ne dacă ştii şi alte piese care trezesc fantezii.
The Weeknd - Earned it

The Weeknd - Earned it

Când vorbim despre  muzică ne referim la artă liberă, în care şi erotismul are locul lui. Aşa că ne-am gândit să selectăm o parte dintre cele mai hot piese, cu versuri pline de sexualitate şi acorduri provocatoare, pe care vă sugerăm să le ascultaţi cu lumina stinsă.

10. The Doors - Light my fire

Piesa a fost compusă în 1966 şi lansată în 1967, iscând controverse din cauza versurilor care instigau la consumul de droguri. Invitată la show-ul lui Ed Sullivan, trupa a fost rugată să schimbe versul "girl, we couldn't get much higher", cu "girl, we couldn't get much better", însă solistul a făcut acest lucru doar în timpul repetiţiilor, iar în emisiune a cântat varianta originală. Acest lucru a determinat răcirea relaţiei dintre Morisson şi Ed Sullivan, iar trupa nu a mai fost invitată la show-ul acestuia niciodată.

9. Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya, Pink - Lady Marmalade

Versiunea originală a melodiei a fost lansată în 1975 şi interpretată de Labelle, devenind în scurt timp un hit datorită refrenului cu tentă sexuală "Voulez-vous coucher avec moi (ce soir)?".  Însă cover-ul făcut de Christina Aguilera, Lil Kim, Mya şi Pink a avut un succes mult mai mare, fiind pe prima poziţie în Billboard Hot 100, timp de 5 săptămâni. Varianta înregistrată de acestea a fost inclusă pe soundtrack-ul filmului Moulin Rouge, iar videoclipul a fost câştigătorul categoriei "Best Video of the Year" în 2001.

8. Darren Hayes - Insatiable

Darren Hayes şi-a făcut debutul solo cu lansarea single-ului "Insatiable", după despărţirea trupei Savage Garden. Inclusă pe albumul "Spin" din 2002, piesa rămâne cea mai bună compoziţie muzicală a artistului de până acum. În ciuda orientărilor sale homosexuale, Darren este profund îndrăgostit în videoclip de o actriţă, care naşte în mintea sa diverse fantezii.

7. INXS - Need You Tonight

"Need You Tonight" a fost primul single lansat de pe albumul "Kick", din 1987. În autobiografia trupei, Andrew Farriss, principalul compozitor INXS, povesteşte că ideea pentru piesă i-a venit în timp ce mergea cu taxiul spre aeroport. Acesta i-a cerut taximetristului să îl aştepte câteva minute în faţa hotelului pentru că a uitat ceva, însă artistul a urcat în cameră pentru a înregistra riff-ul pe care îl avea în minte şi a coborât o oră mai târziu cu piesa terminată.

6. Jace Everett - Bad Things

Piesa este compusă şi interpretată de cântăreţul de muzică country Jace Everett. Deşi single-ul a fost lansat în 2005, acesta s-a clasat în topurile europene abia în 2009, după ce a fost a devenit soundtrack pentru serialul True Blood.

5. Donna Summer - Love to love you baby

Piesa a fost lansată în 1975, iar iniţial Donna Summer a dorit să fie doar un demo, din cauza versurilor mult prea explicite. Ziariştii au asaltat-o în acea perioadă cu întrebări obscene, deoarece era pentru prima oară când pe un vinil se puteau auzi sunetele unui orgasm simulat. Artista a declarat că a înregistrat piesa cu gândul la iubitul ei din acea perioadă, Peter.

4. The Weeknd - Earned it

Single-ul face parte din coloana sonoră a celui mai controversat film din 2015 - "Fifty Shades of Grey". Solistul a spus despre piesă şi film că ar fi o "combinaţie din rai" şi chiar aşa fost, deoarece melodia a fost unul dintre hiturile anului, iar popularitatea producţiei cinematografice l-a ajutat pe artist. Tehnicile BDSM şi femeile îmbrăcate sumar sunt condimentele videoclipului "Earned it".

3. Michael Jackson feat Slash - Give in to me

A fost inclusă pe albumul Dangerous și creată în colaborare cu Slash, chitaristul Guns N’ Roses. Considerată o baladă heavy metal cu tentă sexuală agresivă, piesa a ocupat primul loc pentru mai multe săptămâni în topurile din Noua Zeelandă. Videoclipul a fost filmat în aproximativ două ore, în Germania, în 1992.

2. Touch & Go - Straight to number one

Duo-ul celebru de jazz-pop - Touch & Go a reuşit să înfierbânte ascultătorii în 1999 cu hit-ul "Straight to number one". Cântecul, inclus pe albumul cu acelaşi nume, a fost utilizat în câteva spoturi publicitare, dar şi în primul sezon al serialului Queer As Folk din SUA.

1. Chris Isaak - Wicked Game

Deşi cântecul a fost lansat în 1989, acesta a devenit un hit abia în 1990, când a fost inclus pe coloana sonoră a filmului "Wild at Heart" al lui David Lynch. Piesa a beneficiat de două videoclipuri, însă cel mai cunoscut este cel filmat în Hawaii, în care modelul Helena Christensen apare topless alături de artist.

Citește mai multe despre Christina AguileraDarren HayesDonna SummerINXSJim MorrisonMichael JacksonPinkSlashThe DoorsThe Weeknd
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE