Urmărește-ne în Social Media

Diverse

Top 10 - Lucruri mai puțin cunoscute despre Marilyn Manson

V-ați gândit vreodată că Marilyn Manson are 450 de cicatrici pe corp și că în tinerețe a fost jurnalist? Vă invităm să citiți multe alte lucruri mai puțin cunoscute despre artistul controversat.

Publicat

pe

Marilyn Manson
Marilyn Manson

Marilyn Manson, unul dintre cei mai înfricoșători artiști ai muzicii rock, a devenit cunoscut publicului datorită celebrelor coveruri „Personal Jessus”, „Sweet Dreams” și „Tainted Love”. Până în prezent a lansat nouă albume, a scris cartea „The Long Hard Road Out of Hell” și a avut numeroase apariții în producții cinematografice. Acestea sunt detalii cunoscute de către public, așa că v-am pregătit o listă cu 10 lucruri mai puțin cunoscute despre Marilyn Manson.

1. În ciuda faptului că a lansat un album cu titlul „Antichrist Superstar”, artistul a urmat clasele 1-10 la o școală catolică denumită „Heritage Christian School”.

2. Numele său real este Brian Hugh Warner , iar denumirea actuală provine de la numele actriței Marilyn Monroe și cel al criminalului Charles Manson.

3. Înainte de a deveni un rockstar controversat, Brian a fost jurnalist în domeniul muzical și a scris pentru o publicație locală „25th Parallel”. Printre artiștii pe care i-a intervievat s-a numărat și Trent Reznor.

4. Marilyn este un adevărat cuceritor, iar logodnicele sale au fost nume celebre - Rose McGowan, Dita Von Teese și Evan Rachel Wood.

5. Manson a debutat în cinematografie cu rolul din filmul „Lost Highway” regizat de David Lynch. Au urmat apoi apariții în filme precum „The Matrix”, „Resident Evil”, „Queen of the Damned”, „Saw II”, dar și în serialele „Californication” și „Sons of Anarchy”.

6. Artistul colecționează casolete vintage din metal și deține un muzeu cu proteze medicale, membre artificiale ale corpului uman și ochi falși. Pentru o perioadă de timp a avut în casă și un fetus în borcan.

Marilyn Manson - Tainted Love

7. Filmul său preferat este „Willy Wonka and The Chocolate Factory”. Cântărețul și-a dorit să interpreteze personajul lui Wonka, în remake-ul din 2005, însă a rolul a fost preluat de Johnny Depp.

8. Marilyn Manson este un fan al absintului, așa că în 2007 și-a creat propria băutură - „Mansinthe”. Pe eticheta sticlelor a apărut un autoportret de-al artistului, într-o variantă îmbătrânită. Băutura a fost premiată cu o medalie de aur în 2008, la o competiție din San Francisco.

9. Conform cărții „The Long Hard Road Out of Hell”, Manson ar avea în jur de 450 de cicatrici pe corp. În tinerețe cântărețul se automutila pe scenă.

10. Marilyn Manson este pasionat și de artele plastice, în special de pictură. Acesta a avut câteva expoziții în Los Angeles, Paris, Florida și Berlin. El numește mișcarea sa artistică - „Celebritarian Corporation” și deține un studio de artă în LA, denumit „ The Celebritarian Corporation Gallery of Fine Art”.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Marilyn Manson revine după acuzaţiile de hărţuire şi abuz, cu muzică nouă

Marilyn Manson a ieşit din lumina reflectoarelor în ultimii ani, după ce a fost acuzat de multiple femei de hărţuire şi abuz. Cariera sa părea a se fi încheiat, mai ales că după acuzaţii au venit şi procese şi casa de discuri a renunţat la colaborarea cu artistul. Acum el pare gata să revină cu muzică nouă.

Publicat

pe

Marilyn Manson
Marilyn Manson │ FOTO: Captură YouTube

Marilyn Manson a postat teasere în social media pe 15 mai 2023, în care apărea o fotografie alb-negru cu el cântând la microfon. Mesajul postat pe Instagram era "am ceva pentru voi să ascultaţi". A oferit şi credit soţiei sale, Lindsey Elizabeth Warner pentru fotografie. Ea este fotograf şi i-a realizat multiple pictoriale de-a lungul anilor. Melodii noi ar putea sosi în 2023.

Este prima postare în social media a lui Manson din martie 2022 încoace. Creatorul lui "The Beautiful People" şi "The Nobodies" a dezactivat comentariile la postare şi a postat şi un story cu o altă imagine. De această dată era o postare a soţiei sale, în care Marilyn şi ea ţineau lumânări şi dedesubt era scris "There Is Light In the Darkness".

Încă nu e clar ce implică noul proiect, dar veternul rocker ar pregăti primul său material din ultimii 3 ani. Ultimul LP lansat a fost albumul din 2020 "We Are Chaos". La puţin timp după lansarea sa, Manson a fost acuzat de abuz de mai mult de 5 femei. În februarie 2021 l-au acuzat de abuz fizic şi sexual, iar după acuzaţii casa de discuri Lorna Vista a renunţat la colaborarea cu muzicianul. Apoi la puţin timp după Kanye West a pus paie pe foc, colaborând cu Manson pe albumul "Donda" şi apărând pe scenă alături de el.

Au început apoi şi procesele, cel mă vizibil fiind cazul lui Evan Rachel Wood. Aceasta a avut o relaţie cu shock rockerul prin 2007, când avea în jur de 19 ani şi l-a acuzat de manipulare, grooming şi abuz. În martie 2022 Manson răspundea cu un proces defăimare contra atracţiei din "Westworld". O altă victimă a lui Manson ar fi fost actriţă Esme Bianco din "Game of Thrones". Ea l-a acuzat pe artist de monitorizare constantă, abuz de droguri, abuz fizic şi hărţuire.

Procesul s-a încheiat în ianuarie 2023. Mai sunt alte două procese pe rol totuşi, cu părţi necunoscute. Marilyn Manson a negat toate acuzaţiile, dar a stat departe de public în ultimii 2 ani.

Citește în continuare

Trending