Urmărește-ne în Social Media

Diverse

Top 10 - Lucruri mai puțin cunoscute despre Marilyn Manson

V-ați gândit vreodată că Marilyn Manson are 450 de cicatrici pe corp și că în tinerețe a fost jurnalist? Vă invităm să citiți multe alte lucruri mai puțin cunoscute despre artistul controversat.

Publicat

pe

Marilyn Manson
Marilyn Manson

Marilyn Manson, unul dintre cei mai înfricoșători artiști ai muzicii rock, a devenit cunoscut publicului datorită celebrelor coveruri „Personal Jessus”, „Sweet Dreams” și „Tainted Love”. Până în prezent a lansat nouă albume, a scris cartea „The Long Hard Road Out of Hell” și a avut numeroase apariții în producții cinematografice. Acestea sunt detalii cunoscute de către public, așa că v-am pregătit o listă cu 10 lucruri mai puțin cunoscute despre Marilyn Manson.

1. În ciuda faptului că a lansat un album cu titlul „Antichrist Superstar”, artistul a urmat clasele 1-10 la o școală catolică denumită „Heritage Christian School”.

2. Numele său real este Brian Hugh Warner , iar denumirea actuală provine de la numele actriței Marilyn Monroe și cel al criminalului Charles Manson.

3. Înainte de a deveni un rockstar controversat, Brian a fost jurnalist în domeniul muzical și a scris pentru o publicație locală „25th Parallel”. Printre artiștii pe care i-a intervievat s-a numărat și Trent Reznor.

4. Marilyn este un adevărat cuceritor, iar logodnicele sale au fost nume celebre - Rose McGowan, Dita Von Teese și Evan Rachel Wood.

5. Manson a debutat în cinematografie cu rolul din filmul „Lost Highway” regizat de David Lynch. Au urmat apoi apariții în filme precum „The Matrix”, „Resident Evil”, „Queen of the Damned”, „Saw II”, dar și în serialele „Californication” și „Sons of Anarchy”.

6. Artistul colecționează casolete vintage din metal și deține un muzeu cu proteze medicale, membre artificiale ale corpului uman și ochi falși. Pentru o perioadă de timp a avut în casă și un fetus în borcan.

Marilyn Manson - Tainted Love

7. Filmul său preferat este „Willy Wonka and The Chocolate Factory”. Cântărețul și-a dorit să interpreteze personajul lui Wonka, în remake-ul din 2005, însă a rolul a fost preluat de Johnny Depp.

8. Marilyn Manson este un fan al absintului, așa că în 2007 și-a creat propria băutură - „Mansinthe”. Pe eticheta sticlelor a apărut un autoportret de-al artistului, într-o variantă îmbătrânită. Băutura a fost premiată cu o medalie de aur în 2008, la o competiție din San Francisco.

9. Conform cărții „The Long Hard Road Out of Hell”, Manson ar avea în jur de 450 de cicatrici pe corp. În tinerețe cântărețul se automutila pe scenă.

10. Marilyn Manson este pasionat și de artele plastice, în special de pictură. Acesta a avut câteva expoziții în Los Angeles, Paris, Florida și Berlin. El numește mișcarea sa artistică - „Celebritarian Corporation” și deține un studio de artă în LA, denumit „ The Celebritarian Corporation Gallery of Fine Art”.

Trending