Urmărește-ne în Social Media

Diverse

Top 10 - Lucruri mai puțin cunoscute despre Marilyn Manson

V-ați gândit vreodată că Marilyn Manson are 450 de cicatrici pe corp și că în tinerețe a fost jurnalist? Vă invităm să citiți multe alte lucruri mai puțin cunoscute despre artistul controversat.

Publicat

pe

Marilyn Manson
Marilyn Manson

Marilyn Manson, unul dintre cei mai înfricoșători artiști ai muzicii rock, a devenit cunoscut publicului datorită celebrelor coveruri „Personal Jessus”, „Sweet Dreams” și „Tainted Love”. Până în prezent a lansat nouă albume, a scris cartea „The Long Hard Road Out of Hell” și a avut numeroase apariții în producții cinematografice. Acestea sunt detalii cunoscute de către public, așa că v-am pregătit o listă cu 10 lucruri mai puțin cunoscute despre Marilyn Manson.

1. În ciuda faptului că a lansat un album cu titlul „Antichrist Superstar”, artistul a urmat clasele 1-10 la o școală catolică denumită „Heritage Christian School”.

2. Numele său real este Brian Hugh Warner , iar denumirea actuală provine de la numele actriței Marilyn Monroe și cel al criminalului Charles Manson.

3. Înainte de a deveni un rockstar controversat, Brian a fost jurnalist în domeniul muzical și a scris pentru o publicație locală „25th Parallel”. Printre artiștii pe care i-a intervievat s-a numărat și Trent Reznor.

4. Marilyn este un adevărat cuceritor, iar logodnicele sale au fost nume celebre - Rose McGowan, Dita Von Teese și Evan Rachel Wood.

5. Manson a debutat în cinematografie cu rolul din filmul „Lost Highway” regizat de David Lynch. Au urmat apoi apariții în filme precum „The Matrix”, „Resident Evil”, „Queen of the Damned”, „Saw II”, dar și în serialele „Californication” și „Sons of Anarchy”.

6. Artistul colecționează casolete vintage din metal și deține un muzeu cu proteze medicale, membre artificiale ale corpului uman și ochi falși. Pentru o perioadă de timp a avut în casă și un fetus în borcan.

Marilyn Manson - Tainted Love

7. Filmul său preferat este „Willy Wonka and The Chocolate Factory”. Cântărețul și-a dorit să interpreteze personajul lui Wonka, în remake-ul din 2005, însă a rolul a fost preluat de Johnny Depp.

8. Marilyn Manson este un fan al absintului, așa că în 2007 și-a creat propria băutură - „Mansinthe”. Pe eticheta sticlelor a apărut un autoportret de-al artistului, într-o variantă îmbătrânită. Băutura a fost premiată cu o medalie de aur în 2008, la o competiție din San Francisco.

9. Conform cărții „The Long Hard Road Out of Hell”, Manson ar avea în jur de 450 de cicatrici pe corp. În tinerețe cântărețul se automutila pe scenă.

10. Marilyn Manson este pasionat și de artele plastice, în special de pictură. Acesta a avut câteva expoziții în Los Angeles, Paris, Florida și Berlin. El numește mișcarea sa artistică - „Celebritarian Corporation” și deține un studio de artă în LA, denumit „ The Celebritarian Corporation Gallery of Fine Art”.

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Marilyn Manson apare pe noul album al lui Kanye West, a fost prezent la concertele "Donda"

Kanye West e maestrul controverselor şi e acum în mijlocul unui scandal după ce a adus pe scena doi artişti foarte polarizanţi. Rapperul a petrecut ultima lună ţinând petreceri de audiţie a noului său album, "Donda", iar cea de pe 26 august a stârnit rumoare. Acolo au fost adus pe scenă Marilyn Manson şi DaBaby, ambii persona non grata în muzică acum. Avem detalii inclusiv despre o colaborare între Manson şi Kanye în articol.

Publicat

pe

Kanye West Marilyn Manson Dababy petrecere auditie Donda
Kanye West Marilyn Manson Dababy petrecere auditie Donda │ FOTO: Kanye West

La petrecerea de audiţie de pe 26 august 2021, Kanye West a adus pe scenă o machetă la scară a casei sale din copilărie, din Chicago. Din acea casă au ieşit rapperul DaBaby, ostracizat în ultimele săptămâni din cauza unor comentarii homofobe, pentru care şi-a cerut scuze. Lângă aceeaşi casă a apărut şi Marilyn Manson, cu un machiaj asociat look-ului său de acum 10 ani. E prima apariţie în public a shock rockerului după multiple acuzaţii de abuz sexual din partea unor foste colaboratoare, partenere de viaţă sau persoane care i-au traversat orbita.

Cei 3 artişti au apărut pe scenă în timpul unei reprezentaţii (playback) a piesei "Jail" de pe "Donda". La o petrecere din Atlanta, aceeaşi melodie a inclus şi o strofă de la Jay-Z. În versiunea de pe 26 august o cânta DaBaby. Kanye a vrut să se afişeze cu aceşti proscrişi ca un soi de comentariu social asupra Cancel Culture. Alte momente cheie de la spectacolul de pe 26 au fost cel în care Kanye şi-a dat foc în mod simbolic, dar şi apariţia lui Kim Kardashian la show.

"Donda" trebuia să se lanseze pe 27 august, dar a fost deja amânat de atât de multe ori că nu mai ştim exact când va sosi. În ultimele 24 de ore au apărut informaţii că albumul a fost trimis spre reţelele de streaming muzical. Cea mai nouă dată de lansare ar fi 3 septembrie. Ulterior am aflat că Marilyn Manson va apărea pe cel puţin o melodie a lui Kanye de pe acest LP. Reprezentaţii lui Manson au confirmat ca "vocea sa e pe "Donda" şi va continua colaborarea conceptuală cu Ye pe acest proiect".

În ultimele zile Kanye a depus actele legale pentru a îşi schimba numele în Ye. West a făcut aluzii şi la o nouă candidatură la alegerile prezidenţiale din SUA în 2024.

Citește în continuare

Trending