Urmărește-ne în Social Media

Articole

TOP10: Cele mai nereușite, dar amuzante piese de Crăciun - VIDEO

Un top 10 cu unele dintre cele mai nereușite, dar amuzante piese de Crăciun din toate timpurile. Veți întâlni nume precum Lady Gaga, Cheeky Girls, Run DMC, dar și Paul McCartney, Madonna și Ozzy Osbourne.

Publicat

pe

Un top 10 cu cele mai nereușite și amuzante piese de Crăciun
Un top 10 cu cele mai nereușite și amuzante piese de Crăciun

Perioada Sărbătorilor de Iarnă este bogată în cadouri, evenimente, dar și muzică nouă. În afară de colindele pe care le reascultăm cu plăcere, artiștii din întreaga lume intră în transă și lansează atât de multe piese de Crăciun, că abia le ținem numărul. Pacea sufletească, armonia, familia, bunătatea sunt câteva dintre principalele teme pe care muzicienii le abordează în cântecele lor, iar multe dintre acestea sunt chiar reușite și întregesc atmosfera caldă a Sărbătorilor. Pe de altă parte, sunt și artiști care reușesc să ne impresioneze până la lacrimi... de râs. Vă propunem o selecție cu cele mai nereușite, dar amuzante melodii de iarnă.

10. Lady GaGa - Christmas Tree

Cântecul lansat de Lady Gaga în 2008 este unul dintre cele mai înfiorătoare piese de sezon. Melodia clasică de Crăciun Deck the Halls a fost preluată de Lady Gaga și producătorii Rob Fusari, Martin Kierszenbaum și Space Cowboy și a fost transformată într-un mic monstru. Beat-urile electro și sound-ul dance-pop nu sunt deloc potrivite pentru o melodie de Crăciun. Nici versurile nu ajută prea mult piesa. Când o auzi pe Lady Gaga spunând că are „un pom de Crăciun delicios” sau „ne dezbrăcăm sub vâsc” pur și simplu nu te mai poți opri din râs.

Legat de criticile primite la adresa piesei, artista a declarat că melodia celebrează Crăciunul, o sărbătoare plină de veselie în care cei mai mulți tineri devin.. senzuali. Și chiar dacă Lady Gaga ar avea dreptate, piesa cu siguranță nu ridică nivelul de voioșie al vreunui tânăr.

9. Paul McCartney - Wonderful Christmastime

Piesa compusă de McCartney în 1979 este iubită și urâtă în egală măsură. Riffurile din sintetizator care se aud pe toată durata piesei sunt enervante și te scot din starea Sărbătorilor de Iarnă.

Cu toate că se regăsește pe toate listele cu cele mai nereușite cântece de Crăciun, Wonderful Christmastime s-a vândut cu succes în Regatul Unit și a fost reinterpretat de foarte mulți artiști, fiind difuzat la radiouri și astăzi. Se estimează că McCartney câștigă aproximativ 400.000 de dolari pe an din drepturile de autor. Voi ce părere aveți?

8. Madonna - Santa Baby

Santa Baby este o piesă senzuală despre un Moș Crăciun sexy pe care o tănără îl așteaptă cu nerăbdare și căruia îi cere cadouri foarte scumpe. Compusă în 1953 de Joan Javits și Philip Springer, melodia a fost înregistrată pentru prima dată de Eartha Kitt. De atunci au apărut numeroase cover-uri dintre care unul dintre cele mai cunoscute este cel al Madonnei. L-am inclus într-un top al celor mai amuzante piese de Crăciun întrucât felul în care interpretează Madonna este atât de exagerat de pisicos, încât devine mai degrabă haios decât senzual. Artista a lansat cover-ul în 1987, când avea deja la activ 3 albume înregistrate.

7. New Kids On The Block - Funky, Funky, Xmas

Cântecul compus de trupa New Kids on the Block este cu adevărat funky. Cu un sound de jazz funk, membrii unuia dintre cele mai emblematice boy band-uri din lume cântă despre Crăciun în ritmuri de rap. Funky, Funky, Xmas te face să zâmbești numai când vezi titlul piesei și când mai auzi un ho ho ho cu un accent nenatural, specific rapperilor, nu ai cum să nu te binedispui.

Melodia a fost inclusă pe albumul Merry, Merry Christmas lansat de trupă în 1989. În acea perioadă, New Kids on the Block era în mare vogă, astfel că discul s-a vândut masiv. Când materialul a fost urcat pe iTunes în 2008, single-ul This One’s for the Children a ajuns imediat în Top 10 Cele mai descărcate single-uri.

6. Neil Diamond - Rudolph the Red-Nosed Reindeer

O interpretare a piesei despre celebrul ren Rudolph de Neil Diamond în ritmuri reggae va trezi întotdeauna râsul. Rudolph the Red Nosed Reindeer este un cântec clasic, compus de Johnny Marks în 1939 și spune povestea renului cu nasul luminos care ajunge să conducă sania lui Moș Crăciun. Melodia este una dintre cele mai îndrăgite din perioada Sărbătorilor de Iarnă și îndeamnă oamenii să dea dovadă mai des de toleranță și acceptare a celor din jur.

Dar toate acestea puse pe reggae și cu vocea lui Neil Diamond te fac să nu mai fii atent la versuri. În schimb, ți-l imaginezi pe Diamond cu dreaduri și cu o căciulă în culorile steagului jamaican cântând piesa - într-adevăr o imagine care te face să râzi.

5. Mark Hoppus - Happy Holidays, You Bastard [EXPLICIT]

Spre deosebire de majoritatea pieselor din top, cea de mai jos a fost compusă special pentru a trezi amuzamentul. Cântecul Happy Holidays, You Bastard, interpretat de Mark Hoppus, este extras de pe albumul Take Off Your Pants and Jacket lansat de formație în 2001. Versurile descriu starea de nervozitate și emoție pe care un tânăr a avut-o înainte de prima întâlnire. De fapt, piesa este inspirată din realitate, fiind compusă de Tom DeLonge, chitaristul grupului care reiterează momentul în care a invitat-o la întâlnire pe actuala sa soție.

Este o piesă de Crăciun interpretată de un punker celebru care are intenția de a enerva părinții, motiv pentru care este plină de haz, cel puțin pentru noi.

4. Run-D.M.C. - Christmas In Hollis

O piesă de Crăciun pe ritmuri de hip hop old school nu are cum să nu te binedispună, iar videoclipul este o adevărată parodie. Îl vedem pe Moș Crăciun care călătorește într-o sanie trasă de un câine cu coarne de ren și pe cei de la Run-D.M.C. care găsesc portofelul lui Moș Crăciun. Deși tentați de banii din portofel, artiștii sunt corecți și trimit prin poștă portofelul la propietarul său. Aici intervine și o pildă deoarece, când ajung acasă, rapperii găsesc sub brad un sac de bani ca răsplată că au fost cuminți și multe alte cadouri amuzante.

Christmas in Hollis a fost lansat ca single în 1987 și a fost inclus pe albumul A Very Special Christmas. Piesa a fost produsă împreună cu celebrul Rick Rubin și include sample-uri din piese celebre ale lui Clarence Carter: Back Door Santa, Frosty the Snowman, Jingle Bells și Joy to the World. Melodia s-a bucurat de mare sucees având un ritm plăcut și umor.

3. Norah Jones - Funny YouTube Christmas Song

Invitată la o emisiune TV în perioada Sărbătorilor de Iarnă, Norah Jones a intrat în horă cu realizatorii emisiunii și au compus împreună o piesă de Crăciun și un videoclip extrem de haios. Realizată în 2009, melodia face o retrospectivă a celor mai amuzante filmulețe de pe YouTube, care s-au bucurat și de un număr mare de vizualizări.

Piesa este un fel de cover adaptat după colindul englezesc The Twelve Days of Christmas publicat pentru prima dată prin 1780. Cu toate acestea, originea colindului este incertă, existând teorii că ar proveni din Franța. În cântec se vorbește despre o serie de cadouri dăruite în fiecare dintre cele 12 zile de Crăciun. În funcție de zona geografică, de naționalitate, de perioada și de artistul care interpretează, cadourile diferă, dar ritmul rămâne.

2. The Cheeky Girls - Have A Cheeky Christmas

Gemenele Cheeky Girls ne propuneau în 2007 un Crăciun fierbinte, plin de cadouri minunate pentru băieții cuminți. Într-o engleză stâlcită duo-ul cânta lângă șemineu, sub clar de lună purtând costume sumare de crăciunițe. La un moment dat fetele din Cluj apar afară în ninsoare și interpretează alături de un ren. Și de această dată fetele sunt îmbrăcate sumar, mai exact, în pantaloni scurți. Have a Cheeky Christmas este un videoclip ce merită revăzut în fiecare an.

Pentru cei care nu au auzit (sau au uitat) de Cheeky Girls iată un scurt istoric: Născute în Transilvania, Monica și Gabriela Irimia au plecat de tinere în Marea Britanie pentru a-și găsi un rost. Acestea au apărut la audițiile pentru concursul muzical Popstars: The Rivals, unde prin imaginea lor copilăroasă și indecentă în același timp au reușit să-i impresioneze pe englezi. Chiar dacă nu au rezistat în competiție, primul single lansat Cheeky Song (Touch My Bum) s-a vândut în peste 1,2 milioane de exemplare în întreaga lume. Succesul în topurile de specialitate a rezistat din 2002 până în 2004. Ulterior, acestea au ținut de multe ori primele pagini ale presei de cancan, dar astfel de detalii nu trebuie aminte în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

1. Ozzy Osbourne și Jessica Simpson - Winter Wonderland

Pe locul întâi al acestui top l-am clasat pe nimeni altul decât Ozzy Osbourne care interpretează piesa Winter Wonderland în duet cu Jessica Simpson. Și cum nu era de destul că The King of Darkness a înregistrat o piesă cu blondina pop, cei doi au filmat și un videoclip pe care vă invităm să-l vedeți.

Cântecul a apărut în 2003 când Ozzy avea emisiunea TV alături de familia sa. The Osbourne Family Christmas Special a fost o ediție care a dus momentele Sărbătorilor de Iarnă la un nou nivel bizar. Și este foarte bizar să-l vezi pe bătrânul Ozzy, îmbrăcat parcă în hainele detectivului Colombo, cum împodobește bradul, face un om de zăpadă și visează la artificii cu tânăra Simpson. Dar nu vă povestim mai mult și vă lăsăm să vă convingeți singuri.

Dacă ai și tu alte propuneri, nu ezita să lași un comentariu!

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Lady Gaga ar putea-o juca pe Harley Quinn în "Joker 2"

Informații noi despre continuarea filmului "Joker" au fost dezvăluite în presa internațională. Lady Gaga ar putea deveni partenera lui Joaquin Phoenix în viitoarea peliculă regizată de Todd Phillips. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Joaquin Phoenix / Lady Gaga
Joaquin Phoenix / Lady Gaga │ FOTO: captură YouTube (Warner Bros.) / captură YouTube www.youtube.com

Potrivit The Hollywood Reporter, Lady Gaga se află în negocieri pentru a o interpreta pe Harley Quinn, partenera în crimă și nebunie a lui Joker. Mai mult, noua peliculă regizată de Todd Phillips ar fi un musical. Poate contribuția cântăreței s-ar extinde dincolo de interpretarea actoricească, iar Lady Gaga ar compune și muzică pentru coloana sonoră.

Demn de menționat este că Lady Gaga a mai lucrat cu Todd Phillips pentru "A Star Is Born" (2018). Mai mult, partenerul lui Gaga din film, Bradley Cooper, a fost producător la primul "Joker", iar colaborarea ar putea continua și pentru viitorul film.

Speculații că Harley Quinn ar apărea în film au ieșit la suprafață după ce Phillips a postat pe Instagram coperta scenariului, precum și o fotografie cu Joaquin Phoenix. Mai mult, continuarea filmului s-ar intitula "Joker: Folie à Deux". Tradus literal ca "nebunie (împărtășită) de doi",  folie à deux este un termen folosit pentru psihoza comună sau tulburarea delirantă comună. Este un sindrom în care anumite convingeri delirante și, uneori, halucinații se transmit de la un individ la altul. Prin urmare, apariția lui Harley Quinn ar avea sens în acest context.

Alte detalii despre Harley Quinn din "Joker: Folie à Deux" sunt ținute momentan sub cheie. Fanii știu deja că Harley Quinn a fost psihiatrul lui Joker pe vremea când acesta era internat la Askham Asylum. Cu altă identitate atunci (Dr. Harleen Quinzel), ea s-a îndrăgostit de pacientul său, devenindu-i în cele din urmă parteneră și complice.

Harley Quinn s-a dovedit a fi un personaj important pentru Warner Bros. Margot Robbie a interpretat-o pe Quinn de trei ori, în "Suicide Squad" din 2016, "Birds of Prey" din 2020 și "The Suicide Squad" din 2021, iar Kaley Cuoco îi dă voce acestui personaj în serial animat "Harley Quinn", de pe HBO Max. Totuși, filmele "Joker" ale lui Phillip prezintă un univers separat de restul producțiilor DC, similar modului în care "The Batman" al lui Robert Pattinson a fost livrat publicului. Iată, acest aspect se alătură celorlalte detalii despre "Joker 2" care sunt încă secrete.

Citește în continuare

Muzică și film

Julia Garner devine Madonna într-un viitor film biografic

Julia Garner a obținut un rol semnificativ pentru cariera sa actoricească. Tânăra de 28 de ani o va interpreta pe Madonna, într-un film biografic ce ar fi regizat chiar de legenda muzicii pop. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Julia Garner / Madonna
Julia Garner / Madonna │ FOTO: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon / Videoclip Swae Lee Crave

Actriţei Julia Garner, cunoscută pentru producțiile "Inventing Anna" și "Ozark", i s-a oferit rolul Madonnei într-un viitor film biografic despre starul pop. Garner a fost unul dintre numeroase nume celebre din cinematografie care au susținut audiții pentru rol. Printre alte candidate s-au numărat Florence Pugh, Alexa Demie (Euphoria), Odessa Young, dar și cântărețele Bebe Rexha și Sky Ferreira.

Potrivit The Hollywood Reporter, procesul de audiție a fost unul complex, incluzând sesiuni intense de dans cu propriul coregraf al Madonnei, precum și sesiuni de canto și lectură cu însăși Madonna. Regina muzicii pop este posibil să regizeze filmul biografic, mai ales că a lucrat la scenariu împreună cu Diablo Cody și Erin Cressida Wilson.

"Vreau să transmit călătoria incredibilă prin care m-a dus viața ca artist, muzician, dansator - un om care încearcă să-și croiască drum în această lume. Accentul acestui film va fi întotdeauna muzica. Muzica m-a ambiționat și arta m-a ținut în viață. Sunt atât de multe povești nespuse și cine mai bine să le spună dacă nu eu. Este esențial să împărtășesc povestea vieții mele prin vocea și viziunea mea", potrivit unui comunicat menționat de Variety.

Julia Garner a câștigat două Premii Emmy pentru rolul ei ca Ruth Langmore din serialul "Ozark" de pe Netflix. De asemenea, ea a câștigat recent aprecierea criticilor pentru portretizarea șarlatanei Anna Delvey din filmul "Inventing Anna".

Citește în continuare

Muzică și film

Lady Gaga a lansat piesa "Hold My Hand", de pe coloana sonoră a filmului "Top Gun: Maverick"

Lady Gaga a lansat prima sa piesă din anul 2022, melodia "Hold May Hand", compusă special pentru coloana sonoră a filmului "Top Gun: Maverick". Pelicula cu Tom Cruise în rol central vine la 36 de ani de la primul "Top Gun" şi se bucura de o coloană sonoră semnată Hans Zimmer.

Publicat

pe

Lady Gaga teaser Top Gun Maverick Hold My Hand
Lady Gaga teaser Top Gun Maverick Hold My Hand │ FOTO: Lady Gaga

"Top Gun: Maverick" va avea premiera în România pe 27 mai şi îi include în distribuţie pe Jon Hamm, Miles Teller, Val Kilmer, Tom Cruise. Lady Gaga a compus piesa "Hold My Hand" pentru coloana sonoră a acestei pelicule blockbuster. De producţie s-au ocupat chiar artista, împreună cu BloodPop, Benjamin Rice. Versiunea pe care o vom auzi în film va beneficia şi de aportul lui Hans Zimmer şi Harold Faltermeyer.

Ultima dată când Gaga a compus pentru un film a fost în 2018, când a luat un Oscar pentru melodia "Shallow", de pe coloana sonoră a filmului "A Star Is Born". A primit şi un Glob de Aur, 4 premii Grammy, un premiu BAFTA şi un premiu Critic's Choice.

Iată ce a avut de spus Lady Gaga despre noua sa creaţie:

Când am scris aceast cântec pentru Top Gun: Maverick, nici nu am realizat multiplele nivelurile pe care le adresează, de la sufletul filmului, psihicul meu până la natura lumii în care trăim. Lucrez la el de ani de zile, perfecționându-l, încercând să-l fac al nostru. Am vrut ca această melodie să exprime modul în care împărtășim nevoia noastră profundă de a fi înțeleși și de a încerca să înțelegem – dorința de a fi aproape atunci când ne simțim atât de departe și capacitatea de a sărbători eroii vieții.

Le sunt foarte recunoscătoare lui Tom Cruise, Hans Zimmer şi Joe Kosinski pentru această oportunitate. A fost o experienţă frumoasă să lucrez cu ei. Eu, BloodPop, Ben Rice şi toţi cei care au lucrat la melodie alături de noi suntem încântaţi să o împărtăşim cu voi. Acest cântec este o scrisoare de dragoste către lume în timpul și după o perioadă foarte grea. Mi-am dorit de mult timp să o ascultați și sunt foarte încântată să v-o dăruiesc.

În "Top Gun: Maverick" Tom Cruise îşi reia rolul din primul "Top Gun", doar că acum este un instructor la academia navală. Pete "Maverick" Mitchell antrenează un detaşament de absolvenţi TOPGUN pentru o misiune specială şi periculoasă. Sub aripa sa ajunge locotenentul Bradley Bradshaw, fiul lui Nick Bradshaw, alias "Goose", colegul lui Maverick care a murit în misiune în primul film.

Citește în continuare

Trending