Urmărește-ne în Social Media

Articole

TOP10: Cele mai nereușite, dar amuzante piese de Crăciun - VIDEO

Un top 10 cu unele dintre cele mai nereușite, dar amuzante piese de Crăciun din toate timpurile. Veți întâlni nume precum Lady Gaga, Cheeky Girls, Run DMC, dar și Paul McCartney, Madonna și Ozzy Osbourne.

Publicat

pe

Un top 10 cu cele mai nereușite și amuzante piese de Crăciun
Un top 10 cu cele mai nereușite și amuzante piese de Crăciun

Perioada Sărbătorilor de Iarnă este bogată în cadouri, evenimente, dar și muzică nouă. În afară de colindele pe care le reascultăm cu plăcere, artiștii din întreaga lume intră în transă și lansează atât de multe piese de Crăciun, că abia le ținem numărul. Pacea sufletească, armonia, familia, bunătatea sunt câteva dintre principalele teme pe care muzicienii le abordează în cântecele lor, iar multe dintre acestea sunt chiar reușite și întregesc atmosfera caldă a Sărbătorilor. Pe de altă parte, sunt și artiști care reușesc să ne impresioneze până la lacrimi... de râs. Vă propunem o selecție cu cele mai nereușite, dar amuzante melodii de iarnă.

10. Lady GaGa - Christmas Tree

Cântecul lansat de Lady Gaga în 2008 este unul dintre cele mai înfiorătoare piese de sezon. Melodia clasică de Crăciun Deck the Halls a fost preluată de Lady Gaga și producătorii Rob Fusari, Martin Kierszenbaum și Space Cowboy și a fost transformată într-un mic monstru. Beat-urile electro și sound-ul dance-pop nu sunt deloc potrivite pentru o melodie de Crăciun. Nici versurile nu ajută prea mult piesa. Când o auzi pe Lady Gaga spunând că are „un pom de Crăciun delicios” sau „ne dezbrăcăm sub vâsc” pur și simplu nu te mai poți opri din râs.

Legat de criticile primite la adresa piesei, artista a declarat că melodia celebrează Crăciunul, o sărbătoare plină de veselie în care cei mai mulți tineri devin.. senzuali. Și chiar dacă Lady Gaga ar avea dreptate, piesa cu siguranță nu ridică nivelul de voioșie al vreunui tânăr.

9. Paul McCartney - Wonderful Christmastime

Piesa compusă de McCartney în 1979 este iubită și urâtă în egală măsură. Riffurile din sintetizator care se aud pe toată durata piesei sunt enervante și te scot din starea Sărbătorilor de Iarnă.

Cu toate că se regăsește pe toate listele cu cele mai nereușite cântece de Crăciun, Wonderful Christmastime s-a vândut cu succes în Regatul Unit și a fost reinterpretat de foarte mulți artiști, fiind difuzat la radiouri și astăzi. Se estimează că McCartney câștigă aproximativ 400.000 de dolari pe an din drepturile de autor. Voi ce părere aveți?

8. Madonna - Santa Baby

Santa Baby este o piesă senzuală despre un Moș Crăciun sexy pe care o tănără îl așteaptă cu nerăbdare și căruia îi cere cadouri foarte scumpe. Compusă în 1953 de Joan Javits și Philip Springer, melodia a fost înregistrată pentru prima dată de Eartha Kitt. De atunci au apărut numeroase cover-uri dintre care unul dintre cele mai cunoscute este cel al Madonnei. L-am inclus într-un top al celor mai amuzante piese de Crăciun întrucât felul în care interpretează Madonna este atât de exagerat de pisicos, încât devine mai degrabă haios decât senzual. Artista a lansat cover-ul în 1987, când avea deja la activ 3 albume înregistrate.

7. New Kids On The Block - Funky, Funky, Xmas

Cântecul compus de trupa New Kids on the Block este cu adevărat funky. Cu un sound de jazz funk, membrii unuia dintre cele mai emblematice boy band-uri din lume cântă despre Crăciun în ritmuri de rap. Funky, Funky, Xmas te face să zâmbești numai când vezi titlul piesei și când mai auzi un ho ho ho cu un accent nenatural, specific rapperilor, nu ai cum să nu te binedispui.

Melodia a fost inclusă pe albumul Merry, Merry Christmas lansat de trupă în 1989. În acea perioadă, New Kids on the Block era în mare vogă, astfel că discul s-a vândut masiv. Când materialul a fost urcat pe iTunes în 2008, single-ul This One’s for the Children a ajuns imediat în Top 10 Cele mai descărcate single-uri.

6. Neil Diamond - Rudolph the Red-Nosed Reindeer

O interpretare a piesei despre celebrul ren Rudolph de Neil Diamond în ritmuri reggae va trezi întotdeauna râsul. Rudolph the Red Nosed Reindeer este un cântec clasic, compus de Johnny Marks în 1939 și spune povestea renului cu nasul luminos care ajunge să conducă sania lui Moș Crăciun. Melodia este una dintre cele mai îndrăgite din perioada Sărbătorilor de Iarnă și îndeamnă oamenii să dea dovadă mai des de toleranță și acceptare a celor din jur.

Dar toate acestea puse pe reggae și cu vocea lui Neil Diamond te fac să nu mai fii atent la versuri. În schimb, ți-l imaginezi pe Diamond cu dreaduri și cu o căciulă în culorile steagului jamaican cântând piesa - într-adevăr o imagine care te face să râzi.

5. Mark Hoppus - Happy Holidays, You Bastard [EXPLICIT]

Spre deosebire de majoritatea pieselor din top, cea de mai jos a fost compusă special pentru a trezi amuzamentul. Cântecul Happy Holidays, You Bastard, interpretat de Mark Hoppus, este extras de pe albumul Take Off Your Pants and Jacket lansat de formație în 2001. Versurile descriu starea de nervozitate și emoție pe care un tânăr a avut-o înainte de prima întâlnire. De fapt, piesa este inspirată din realitate, fiind compusă de Tom DeLonge, chitaristul grupului care reiterează momentul în care a invitat-o la întâlnire pe actuala sa soție.

Este o piesă de Crăciun interpretată de un punker celebru care are intenția de a enerva părinții, motiv pentru care este plină de haz, cel puțin pentru noi.

4. Run-D.M.C. - Christmas In Hollis

O piesă de Crăciun pe ritmuri de hip hop old school nu are cum să nu te binedispună, iar videoclipul este o adevărată parodie. Îl vedem pe Moș Crăciun care călătorește într-o sanie trasă de un câine cu coarne de ren și pe cei de la Run-D.M.C. care găsesc portofelul lui Moș Crăciun. Deși tentați de banii din portofel, artiștii sunt corecți și trimit prin poștă portofelul la propietarul său. Aici intervine și o pildă deoarece, când ajung acasă, rapperii găsesc sub brad un sac de bani ca răsplată că au fost cuminți și multe alte cadouri amuzante.

Christmas in Hollis a fost lansat ca single în 1987 și a fost inclus pe albumul A Very Special Christmas. Piesa a fost produsă împreună cu celebrul Rick Rubin și include sample-uri din piese celebre ale lui Clarence Carter: Back Door Santa, Frosty the Snowman, Jingle Bells și Joy to the World. Melodia s-a bucurat de mare sucees având un ritm plăcut și umor.

3. Norah Jones - Funny YouTube Christmas Song

Invitată la o emisiune TV în perioada Sărbătorilor de Iarnă, Norah Jones a intrat în horă cu realizatorii emisiunii și au compus împreună o piesă de Crăciun și un videoclip extrem de haios. Realizată în 2009, melodia face o retrospectivă a celor mai amuzante filmulețe de pe YouTube, care s-au bucurat și de un număr mare de vizualizări.

Piesa este un fel de cover adaptat după colindul englezesc The Twelve Days of Christmas publicat pentru prima dată prin 1780. Cu toate acestea, originea colindului este incertă, existând teorii că ar proveni din Franța. În cântec se vorbește despre o serie de cadouri dăruite în fiecare dintre cele 12 zile de Crăciun. În funcție de zona geografică, de naționalitate, de perioada și de artistul care interpretează, cadourile diferă, dar ritmul rămâne.

2. The Cheeky Girls - Have A Cheeky Christmas

Gemenele Cheeky Girls ne propuneau în 2007 un Crăciun fierbinte, plin de cadouri minunate pentru băieții cuminți. Într-o engleză stâlcită duo-ul cânta lângă șemineu, sub clar de lună purtând costume sumare de crăciunițe. La un moment dat fetele din Cluj apar afară în ninsoare și interpretează alături de un ren. Și de această dată fetele sunt îmbrăcate sumar, mai exact, în pantaloni scurți. Have a Cheeky Christmas este un videoclip ce merită revăzut în fiecare an.

Pentru cei care nu au auzit (sau au uitat) de Cheeky Girls iată un scurt istoric: Născute în Transilvania, Monica și Gabriela Irimia au plecat de tinere în Marea Britanie pentru a-și găsi un rost. Acestea au apărut la audițiile pentru concursul muzical Popstars: The Rivals, unde prin imaginea lor copilăroasă și indecentă în același timp au reușit să-i impresioneze pe englezi. Chiar dacă nu au rezistat în competiție, primul single lansat Cheeky Song (Touch My Bum) s-a vândut în peste 1,2 milioane de exemplare în întreaga lume. Succesul în topurile de specialitate a rezistat din 2002 până în 2004. Ulterior, acestea au ținut de multe ori primele pagini ale presei de cancan, dar astfel de detalii nu trebuie aminte în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

1. Ozzy Osbourne și Jessica Simpson - Winter Wonderland

Pe locul întâi al acestui top l-am clasat pe nimeni altul decât Ozzy Osbourne care interpretează piesa Winter Wonderland în duet cu Jessica Simpson. Și cum nu era de destul că The King of Darkness a înregistrat o piesă cu blondina pop, cei doi au filmat și un videoclip pe care vă invităm să-l vedeți.

Cântecul a apărut în 2003 când Ozzy avea emisiunea TV alături de familia sa. The Osbourne Family Christmas Special a fost o ediție care a dus momentele Sărbătorilor de Iarnă la un nou nivel bizar. Și este foarte bizar să-l vezi pe bătrânul Ozzy, îmbrăcat parcă în hainele detectivului Colombo, cum împodobește bradul, face un om de zăpadă și visează la artificii cu tânăra Simpson. Dar nu vă povestim mai mult și vă lăsăm să vă convingeți singuri.

Dacă ai și tu alte propuneri, nu ezita să lași un comentariu!

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Ozzy Osbourne, Robert Plant, Liam Gallagher și alți muzicieni vor apărea într-un nou documentar

Ozzy Osbourne, Robert Plant, Liam Gallagher și mai multe celebrități apar în noul documentar "Rockfield: The Studio on the Farm", ce va fi lansat pe 14 mai. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Robert Plant / Liam Gallagher / Ozzy Osbourne
Robert Plant / Liam Gallagher / Ozzy Osbourne

Printr-o suită de imagini de arhivă, documentarul va spune povestea faimosului studio de înregistrări din Țara Galilor. De-a lungul anilor, trupe importante din Marea Britanie, cum ar fi Black Sabbath, Queen, Oasis și Coldplay, au înregistrat la Rockfield, înființat acum aproape 60 de ani.

Osbourne, Plant, Gallagher și Chris Martin (Coldplay) sunt intervievați, reflectând asupra experienței lor la Rockfield. Documentarul este regizat de Hannah Berryman și a fost deja prezentat la SXSW și la alte festivaluri de film. Compania Abramorama a câștigat drepturile de distribuție a filmului și îl va lansa direct către consumator înainte de a ajunge pe alte platforme digitale.

"Dintr-un anumit punct de vedere, filmul este despre dinamica trupelor și profunzimea înregistrărilor de acel tip, ceea ce, cu tehnologia de astăzi, este în declin. Această intensitate aproape a despărțit unele trupe, dar a și produs piese care au rezistat testului timpului și publicul poate auzi tot ce s-a întâmplat la această fermă izolată", a declarat regizoarea Hannah Berryman.

https://www.instagram.com/p/CCyrdt_gXYJ/

Studioul Rockfield este cunoscut mai ales pentru fermele sale și a fost înființat de doi frați, Kingsley și Charles Ward, care visau să facă muzică în timp ce mulgeau vacile. Într-un final, cei doi au transformat ferma familiei într-un studio funcțional, iar locația rurală și izolată i-a cucerit pe artiștii care căutau un mediu de lucru liniștitor.

Trailer "Rockfield: The Studio on the Farm":

Citește în continuare

Lifestyle

Lady Gaga colaborează cu Dom Pérignon și lansează campania "The Queendom" - VIDEO

Lady Gaga marchează o nouă colaborare, de data aceasta cu marca de șampanie de prestigiu Dom Pérignon. Rezultatul este unul spectaculos și elegant, ilustrat printr-un clip video disponibil în articol.

Publicat

pe

Dom Pérignon x Lady Gaga
Dom Pérignon x Lady Gaga │ FOTO: captură YouTube / Dom Pérignon

O parte a acestui univers artistic este scurtmetrajul de un minut intitulat "Libertatea creativă este putere" și regizat de Nick Knight. Clipul o prezintă pe Lady Gaga îmbrăcată în ținute elaborate de Haus of Gaga. Această campanie internațională de publicitate a debutat ieri, 6 aprilie. Mai mult, Gaga și Dom Pérignon vor anunța noi proiecte în următorii doi ani.

Piesa centrală a parteneriatului artistei cu Dom Perignon este o sculptură în ediție limitată ce prezintă o sticlă de Dom Pérignon Rosé Vintage 2006. Doar 110 piese ale sculpturii, proiectate de Gaga în colaborare cu Nicola Formichetti, vor fi produse și vândute, iar încasările vor fi donate fundației Born This Way.

VIDEO: Dom Pérignon x Lady Gaga

Lady Gaga nu este la prima colaborare cu o marcă de produse. La sfârșitul anului trecut, artista a lucrat cu Oreo și a lansat o ediție limitată de biscuiți a căror sursă de inspirație a fost albumul "Chromatica".

În altă ordine de idei, Lady Gaga a publicat recent prima imagine cu soții Gucci în viitorul film al regizorului Ridley Scott. Artista a postat pe Twitter o fotografie în care ea și partenerul ei din film, actorul Adam Driver, sunt "Signore e Signora Gucci", în traducere "Domnul și doamna Gucci".

Citește în continuare

Muzică și film

Lady Gaga și Adam Driver sunt "Signore e Signora Gucci" în pelicula "House of Gucci" - FOTO

Lady Gaga și Adam Driver sunt soț și soție în noua peliculă a lui Ridley Scott, "House of Gucci". Artista a împărtășit publicului prima fotografie de pe platoul de filmări.

Publicat

pe

Lady Gaga / Adam Driver
Lady Gaga / Adam Driver │ FOTO: Colaj capturi YouTube

Lady Gaga ne oferă prima imagine cu soții Gucci în cea mai recentă producție cinematografică a regizorului Ridley Scott. Artista a publicat pe Twitter o fotografie în care ea și partenerul ei din film, actorul Adam Driver, sunt "Signore e Signora Gucci", în traducere "Domnul și doamna Gucci".

Lady Gaga și Adam Driver în pelicula "House of Gucci"

Lady Gaga și Adam Driver îi interpretează pe Patrizia Reggiani și Maurizio Gucci în acest film biografic, bazat pe scenariul lui Roberto Bentivegna și cartea scrisă de Sara Gay Forden, "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed". Thriller-ul prezintă complotul pus la cale de Patrizia pentru a-l ucide pe Maurizio și condamnarea ei în instanță. În timpul procesului, Patrizia a primit porecla "The Black Widow" (Văduva neagră), fiind condamnată la 29 de ani de închisoare. A îndeplinit 18 ani din această sentință, în 2016 fiind eliberată.

Din distribuția filmului fac parte și Al Pacino, care-l interpretează pe Aldo Gucci, Jered Leto, în rolul lui Paolo Gucci, Jeremy Irons va fi Rodolfo Gucci, iar Camille Cottin - Paola Franchi.

Filmările au început în luna februarie, la Roma, Lady Gaga mutându-se acolo temporar. Riddley Scott plănuiește să filmeze și în Milano și Florența, dar și la Lacul Como.

Reputatul regizor are o conexiune puternică cu Italia, tot aici având loc și filmările peliculei "Gladiatorul" (2000), cu Russel Crowe în rol principal, "All the Money in the World" (2017) având acțiunea plasată tot aici.

Lady Gaga a jucat anterior în filmul "A Star Is Born", pentru care a primit prima nominalizare la Oscar în categoria "Cea mai bună actriță". Artista nu a câștigat în această categorie, dar a primit primul ei Oscar pentru piesa "Shallow" ("Cea mai bună piesă originală"), compusă împreună cu Mark Ronson. "Dacă ai un vis, luptă pentru el", a declarat Gaga la gala Oscar din 2019.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE