Urmărește-ne în Social Media

Articole

TOP10: Cele mai nereușite, dar amuzante piese de Crăciun - VIDEO

Un top 10 cu unele dintre cele mai nereușite, dar amuzante piese de Crăciun din toate timpurile. Veți întâlni nume precum Lady Gaga, Cheeky Girls, Run DMC, dar și Paul McCartney, Madonna și Ozzy Osbourne.

Publicat

pe

Un top 10 cu cele mai nereușite și amuzante piese de Crăciun
Un top 10 cu cele mai nereușite și amuzante piese de Crăciun

Perioada Sărbătorilor de Iarnă este bogată în cadouri, evenimente, dar și muzică nouă. În afară de colindele pe care le reascultăm cu plăcere, artiștii din întreaga lume intră în transă și lansează atât de multe piese de Crăciun, că abia le ținem numărul. Pacea sufletească, armonia, familia, bunătatea sunt câteva dintre principalele teme pe care muzicienii le abordează în cântecele lor, iar multe dintre acestea sunt chiar reușite și întregesc atmosfera caldă a Sărbătorilor. Pe de altă parte, sunt și artiști care reușesc să ne impresioneze până la lacrimi... de râs. Vă propunem o selecție cu cele mai nereușite, dar amuzante melodii de iarnă.

10. Lady GaGa - Christmas Tree

Cântecul lansat de Lady Gaga în 2008 este unul dintre cele mai înfiorătoare piese de sezon. Melodia clasică de Crăciun Deck the Halls a fost preluată de Lady Gaga și producătorii Rob Fusari, Martin Kierszenbaum și Space Cowboy și a fost transformată într-un mic monstru. Beat-urile electro și sound-ul dance-pop nu sunt deloc potrivite pentru o melodie de Crăciun. Nici versurile nu ajută prea mult piesa. Când o auzi pe Lady Gaga spunând că are „un pom de Crăciun delicios” sau „ne dezbrăcăm sub vâsc” pur și simplu nu te mai poți opri din râs.

Legat de criticile primite la adresa piesei, artista a declarat că melodia celebrează Crăciunul, o sărbătoare plină de veselie în care cei mai mulți tineri devin.. senzuali. Și chiar dacă Lady Gaga ar avea dreptate, piesa cu siguranță nu ridică nivelul de voioșie al vreunui tânăr.

9. Paul McCartney - Wonderful Christmastime

Piesa compusă de McCartney în 1979 este iubită și urâtă în egală măsură. Riffurile din sintetizator care se aud pe toată durata piesei sunt enervante și te scot din starea Sărbătorilor de Iarnă.

Cu toate că se regăsește pe toate listele cu cele mai nereușite cântece de Crăciun, Wonderful Christmastime s-a vândut cu succes în Regatul Unit și a fost reinterpretat de foarte mulți artiști, fiind difuzat la radiouri și astăzi. Se estimează că McCartney câștigă aproximativ 400.000 de dolari pe an din drepturile de autor. Voi ce părere aveți?

8. Madonna - Santa Baby

Santa Baby este o piesă senzuală despre un Moș Crăciun sexy pe care o tănără îl așteaptă cu nerăbdare și căruia îi cere cadouri foarte scumpe. Compusă în 1953 de Joan Javits și Philip Springer, melodia a fost înregistrată pentru prima dată de Eartha Kitt. De atunci au apărut numeroase cover-uri dintre care unul dintre cele mai cunoscute este cel al Madonnei. L-am inclus într-un top al celor mai amuzante piese de Crăciun întrucât felul în care interpretează Madonna este atât de exagerat de pisicos, încât devine mai degrabă haios decât senzual. Artista a lansat cover-ul în 1987, când avea deja la activ 3 albume înregistrate.

7. New Kids On The Block - Funky, Funky, Xmas

Cântecul compus de trupa New Kids on the Block este cu adevărat funky. Cu un sound de jazz funk, membrii unuia dintre cele mai emblematice boy band-uri din lume cântă despre Crăciun în ritmuri de rap. Funky, Funky, Xmas te face să zâmbești numai când vezi titlul piesei și când mai auzi un ho ho ho cu un accent nenatural, specific rapperilor, nu ai cum să nu te binedispui.

Melodia a fost inclusă pe albumul Merry, Merry Christmas lansat de trupă în 1989. În acea perioadă, New Kids on the Block era în mare vogă, astfel că discul s-a vândut masiv. Când materialul a fost urcat pe iTunes în 2008, single-ul This One’s for the Children a ajuns imediat în Top 10 Cele mai descărcate single-uri.

6. Neil Diamond - Rudolph the Red-Nosed Reindeer

O interpretare a piesei despre celebrul ren Rudolph de Neil Diamond în ritmuri reggae va trezi întotdeauna râsul. Rudolph the Red Nosed Reindeer este un cântec clasic, compus de Johnny Marks în 1939 și spune povestea renului cu nasul luminos care ajunge să conducă sania lui Moș Crăciun. Melodia este una dintre cele mai îndrăgite din perioada Sărbătorilor de Iarnă și îndeamnă oamenii să dea dovadă mai des de toleranță și acceptare a celor din jur.

Dar toate acestea puse pe reggae și cu vocea lui Neil Diamond te fac să nu mai fii atent la versuri. În schimb, ți-l imaginezi pe Diamond cu dreaduri și cu o căciulă în culorile steagului jamaican cântând piesa - într-adevăr o imagine care te face să râzi.

5. Mark Hoppus - Happy Holidays, You Bastard [EXPLICIT]

Spre deosebire de majoritatea pieselor din top, cea de mai jos a fost compusă special pentru a trezi amuzamentul. Cântecul Happy Holidays, You Bastard, interpretat de Mark Hoppus, este extras de pe albumul Take Off Your Pants and Jacket lansat de formație în 2001. Versurile descriu starea de nervozitate și emoție pe care un tânăr a avut-o înainte de prima întâlnire. De fapt, piesa este inspirată din realitate, fiind compusă de Tom DeLonge, chitaristul grupului care reiterează momentul în care a invitat-o la întâlnire pe actuala sa soție.

Este o piesă de Crăciun interpretată de un punker celebru care are intenția de a enerva părinții, motiv pentru care este plină de haz, cel puțin pentru noi.

4. Run-D.M.C. - Christmas In Hollis

O piesă de Crăciun pe ritmuri de hip hop old school nu are cum să nu te binedispună, iar videoclipul este o adevărată parodie. Îl vedem pe Moș Crăciun care călătorește într-o sanie trasă de un câine cu coarne de ren și pe cei de la Run-D.M.C. care găsesc portofelul lui Moș Crăciun. Deși tentați de banii din portofel, artiștii sunt corecți și trimit prin poștă portofelul la propietarul său. Aici intervine și o pildă deoarece, când ajung acasă, rapperii găsesc sub brad un sac de bani ca răsplată că au fost cuminți și multe alte cadouri amuzante.

Christmas in Hollis a fost lansat ca single în 1987 și a fost inclus pe albumul A Very Special Christmas. Piesa a fost produsă împreună cu celebrul Rick Rubin și include sample-uri din piese celebre ale lui Clarence Carter: Back Door Santa, Frosty the Snowman, Jingle Bells și Joy to the World. Melodia s-a bucurat de mare sucees având un ritm plăcut și umor.

3. Norah Jones - Funny YouTube Christmas Song

Invitată la o emisiune TV în perioada Sărbătorilor de Iarnă, Norah Jones a intrat în horă cu realizatorii emisiunii și au compus împreună o piesă de Crăciun și un videoclip extrem de haios. Realizată în 2009, melodia face o retrospectivă a celor mai amuzante filmulețe de pe YouTube, care s-au bucurat și de un număr mare de vizualizări.

Piesa este un fel de cover adaptat după colindul englezesc The Twelve Days of Christmas publicat pentru prima dată prin 1780. Cu toate acestea, originea colindului este incertă, existând teorii că ar proveni din Franța. În cântec se vorbește despre o serie de cadouri dăruite în fiecare dintre cele 12 zile de Crăciun. În funcție de zona geografică, de naționalitate, de perioada și de artistul care interpretează, cadourile diferă, dar ritmul rămâne.

2. The Cheeky Girls - Have A Cheeky Christmas

Gemenele Cheeky Girls ne propuneau în 2007 un Crăciun fierbinte, plin de cadouri minunate pentru băieții cuminți. Într-o engleză stâlcită duo-ul cânta lângă șemineu, sub clar de lună purtând costume sumare de crăciunițe. La un moment dat fetele din Cluj apar afară în ninsoare și interpretează alături de un ren. Și de această dată fetele sunt îmbrăcate sumar, mai exact, în pantaloni scurți. Have a Cheeky Christmas este un videoclip ce merită revăzut în fiecare an.

Pentru cei care nu au auzit (sau au uitat) de Cheeky Girls iată un scurt istoric: Născute în Transilvania, Monica și Gabriela Irimia au plecat de tinere în Marea Britanie pentru a-și găsi un rost. Acestea au apărut la audițiile pentru concursul muzical Popstars: The Rivals, unde prin imaginea lor copilăroasă și indecentă în același timp au reușit să-i impresioneze pe englezi. Chiar dacă nu au rezistat în competiție, primul single lansat Cheeky Song (Touch My Bum) s-a vândut în peste 1,2 milioane de exemplare în întreaga lume. Succesul în topurile de specialitate a rezistat din 2002 până în 2004. Ulterior, acestea au ținut de multe ori primele pagini ale presei de cancan, dar astfel de detalii nu trebuie aminte în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

1. Ozzy Osbourne și Jessica Simpson - Winter Wonderland

Pe locul întâi al acestui top l-am clasat pe nimeni altul decât Ozzy Osbourne care interpretează piesa Winter Wonderland în duet cu Jessica Simpson. Și cum nu era de destul că The King of Darkness a înregistrat o piesă cu blondina pop, cei doi au filmat și un videoclip pe care vă invităm să-l vedeți.

Cântecul a apărut în 2003 când Ozzy avea emisiunea TV alături de familia sa. The Osbourne Family Christmas Special a fost o ediție care a dus momentele Sărbătorilor de Iarnă la un nou nivel bizar. Și este foarte bizar să-l vezi pe bătrânul Ozzy, îmbrăcat parcă în hainele detectivului Colombo, cum împodobește bradul, face un om de zăpadă și visează la artificii cu tânăra Simpson. Dar nu vă povestim mai mult și vă lăsăm să vă convingeți singuri.

Dacă ai și tu alte propuneri, nu ezita să lași un comentariu!

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Lady Gaga a lansat o nouă piesă alături de Tony Bennett, "I Get a Kick Out of You"

Lady Gaga şi legendarul Tony Bennett au colaborat din nou, de această dată pe o piesă numită "I Get a Kick Out of You". E vorba despre un cover după Cole Porter, iar cei doi sunt gata să lanseze un nou album de coveruri. Piesa se ascultă în articol, unde îi vedem şi pe cei doi muzicieni în studio.

Publicat

pe

Videoclip Lady Gaga Tony Bennett I Get a Kick Out Of You
Videoclip Lady Gaga Tony Bennett I Get a Kick Out Of You │ FOTO: Lady Gaga

"I Get a Kick Out Of You" este doar primul single de pe al doilea album realizat în colaborare de Lady Gaga şi Tony Bennett. Discul se numeşte "Love For Sale" şi va sosi pe 1 octombrie. Vine la 7 ani după albumul colaborativ dintre cei doi artişti, "Cheek to Cheek". În clip îi vedem pe Tony Bennett şi Lady Gaga în studio, plini de candoare şi aruncându-şi zâmbete şi privi complice.

E impresionant modul în care sună vocea lui Tony Bennett la venerabila vârsta de 95 de ani, deceniile reuşind să nu îşi pună deloc amprenta pe timbrul şi talentul său. Clipul a debutat în premieră globală pe cele 180 de posturi MTV globale pe 6 august 2021. Şi acum vestea tristă: "Love For Sale" va fi ultimul album de studio al lui Tony Bennett, după ce artistul şi-a anunţat retragerea, fiind diagnosticat cu boala Alzheimer. Albumul a fost înregistrat la Electric Lady Studios în New York şi va include o combinaţie de artişti jazz, elemente orchestrale şi un sound de "big band".

Cei doi artişti au ţinut 2 concerte la New York Radio City Music Hall, pe 3 şi 5 august, sub numele de "One Last Time: An Evening With Tony Bennett and Lady Gaga". În 2014 la primul album de colaborări, Gaga a declarat că proiectul său alături de Bennett i-a salvat viaţa. Acel album a câştigat un premiu Grammy şi a fost foarte apreciat de iubitorii de muzică jazz, lounge, swing şi cei care aprecieaza un show tune bun. Pe viitorul album al celor doi vom mai găsi piese precum "It's De-Lovely", "Night and Day", "Love For Sale", "Do I Love You", "I Concentrate On You" şi "So In Love".

Lady Gaga a apărut în cel mai nou trailer al filmului "House of Gucci", alături de Adam Driver, Jared Leto şi Al Pacino. Artista a lansat în acest an o ediţie aniversară de 10 ani a LP-ului "Born This Way", iar în 2020 ne-a oferit albumul "Chromatica", care a inclus colaborări cu Ariana Grande, BLACKPINK.

Citește în continuare

Muzică și film

Urmărește trailer-ul filmului "House of Gucci", cu Lady Gaga în rol principal - VIDEO

Primul trailer al anticipatei pelicule "House of Gucci" oferă publicului câte puțin din fiecare personaj al acestui drama-thriller. Lady Gaga, în rolul Patriziei Reggiani, este captivantă, iar Jared Leto e de nerecunoscut.

Publicat

pe

Lady Gaga în trailer-ul filmului ”House of Gucci”
Lady Gaga în trailer-ul filmului ”House of Gucci” │ FOTO: Captură YouTube

"House of Gucci", noul film al lui Riddley Scott, se anunță a fi blockbuster-ul sfârșitului de an și, totodată, un candidat puternic la Premiile Oscar. Lady Gaga și Adam Driver îi interpretează pe Patrizia Reggiani și Maurizio Gucci în acest film biografic, bazat pe scenariul lui Roberto Bentivegna și cartea scrisă de Sara Gay Forden, "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed". Thriller-ul prezintă complotul pus la cale de Patrizia pentru a-l ucide pe Maurizio și condamnarea ei în instanță. În timpul procesului, Patrizia a primit porecla "The Black Widow" (Văduva neagră), fiind condamnată la 29 de ani de închisoare. A îndeplinit 18 ani din această sentință, în 2016 fiind eliberată.

Din distribuția filmului programat să apară în cinematografe pe 24 noiembrie fac parte și Al Pacino, care-l interpretează pe Aldo Gucci, Jered Leto, în rolul lui Paolo Gucci, Jeremy Irons va fi Rodolfo Gucci, iar Camille Cottin - Paola Franchi. În film joacă și Mădălina Ghenea, actrița româncă interpretând-o pe Sophia Loren.

Filmările au început în luna februarie, la Roma, Lady Gaga mutându-se acolo temporar. Riddley Scott a filmat și în Milano și Florența, dar și la Lacul Como. Reputatul regizor are o conexiune puternică cu Italia, tot aici având loc și filmările peliculei "Gladiatorul" (2000), cu Russel Crowe în rol principal, "All the Money in the World" (2017) având acțiunea plasată tot aici.

În primul trailer al filmului facem cunoștință cu Patrizia Reggiani, Aldo Gucci, Maurizio Gucci, dar și Paolo Gucci. Gaga, ce o interpretează pe Patrizia, reușește să intrige publicul încă de la primele replici.

VIDEO: "House of Gucci" | Official Trailer | MGM Studios

Lady Gaga a jucat anterior în filmul "A Star Is Born", pentru care a primit prima nominalizare la Oscar în categoria "Cea mai bună actriță". Artista nu a câștigat în această categorie, dar a primit primul ei Oscar pentru piesa "Shallow" ("Cea mai bună piesă originală"), compusă împreună cu Mark Ronson. "Dacă ai un vis, luptă pentru el", a declarat Gaga la gala Oscar din 2019.

Citește în continuare

Albume noi

Lady Gaga anunţă o ediţie aniversară a albumului "Born This Way", la 10 ani de la debut

Lady Gaga a anunţat pe 28 mai o ediţie aniversară a albumului "Born This Way", marcând 10 ani de la debutul său. Aflăm cu această ocazie ca LP-ul relansat va include 6 noi variante ale pieselor de pe materialul original, interpretate de artişti reprezentativi pentru comunitatea LGBTQIA+. Avem detalii despre noul disc, inclusiv data de lansare în articol.

Publicat

pe

Coperta album Lady Gaga Born This Way Anniversary Edition 2021
Coperta album Lady Gaga Born This Way Anniversary Edition 2021 │ FOTO: Lady Gaga

Ediţia aniversară de 10 ani a lui "Born This Way" va sosi pe 18 iunie, iar primul single de pe noul LP este "Judas", într-o versiune regândită de artista rap din New Orleans Big Freedia. Muziciana a declarat următoarele despre piesă:

"Judas" a fost melodia mea preferată atunci când a debutat, aşa că am dorit mult să realizez un cover. Pentru mine "Judas" este o piesă de dragoste pentru cineva care te-a trădat. Am avut experienţa mea cu asta. Cine nu se poate regăsi în ea?

Tracklist-ul dezvăluit oficial de Lady Gaga pe Twitter menţionează şi remixuri pentru "Highway Unicorn", "You & I", "Marry the Night", "Born This Way" şi "The Edge of Glory". "Born This Way" este al doilea album din cariera lui Lady Gaga şi a împlinit 10 ani de la lansare pe 23 mai 2021. Cu această ocazie artista a primit cheia onorifică din West Hollywood de la primarul oraşului. Oficialul, Lindsey P. Horvath a declarat ziua de 23 mai "Born This Way Day" şi a dezvăluit o pictură stradală cu numele albumului şi un steag Pride pe Bulevardul Robertson.

"Born This way" combină stilurile dance-pop şi synth-pop, integrând instrumental mai complex decât precedentul LP, cu influenţe de rock electronic şi techno. Trece şi prin disco, house, rock and roll, iar versurile abordează teme precum sexualitate, religie, libertate, feminism şi individualism. Discul a primit 3 nominalizări la premiile Grammy şi a debutat în top 5 în toate marile topuri muzicale din lume, inclusiv Billboard 200.

Lady Gaga s-a viralizat în ultimele zile prin apariţia în episodul special "Friends: The Reunion", unde cântă alături de Lisa Kudrow amuzantă piesa "Smelly Cat". Melodia a fost regândită de Gaga într-o variantă modernizată. În acel episod au mai apărut şi staruri ca Justin Bieber, David Beckham, Mit Harington sau trupa coreeană BTS. A fost difuzat pe 27 mai şi în România se vede pe HBO Go.

Citește în continuare

Trending