Urmărește-ne în Social Media

Muzică & Dans

TOP 10 - Cele mai frumoase piese ale lui Enrique Iglesias

Enrique Iglesias își merită titlul de rege latino al muzicii pop, iar drept dovadă vă oferim o selecție de hituri lansate de el de-a lungul timpului. Vă invităm să le ascultați în cele ce urmează.

Publicat

pe

Enrique Iglesias
Enrique Iglesias │ FOTO: www.facebook.com

Enrique Iglesias este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți cântăreți de origine spaniolă. A debutat în 1995, odată cu apariția albumului care îi poartă numele. Enrique este fiul lui Julio Iglesias și al jurnalistei Isabel Preysler, iar până în prezent a lansat 10 albume de studio. A jucat în filmul „Once Upon a Time in Mexico - Desperado 2” alături de Antonio Banderas și Johnny Depp și a colaborat cu artiste precum Whitney Houston, Ciara și Nicole Scherzinger. Considerat "regele latino al muzicii pop", artistul a lansat numeroase hituri, dintre care am selectat un top 10 al celor mai frumoase piese ale lui Enrique Iglesias.

Enrique Iglesias - Hero

„Hero” a fost lansată în 2001 și a devenit în scurt timp una dintre cele mai îndrăgite balade de dragoste. Enrique a declarat într-un interviu că sursa de inspirație pentru aceasta piesă a fost legată de  amintirile sale din timpul liceului. În videoclipul regizat de Joseph Kahn, partenera lui Iglesias este actrița Jennifer Love Hewitt, cunoscută publicului pentru rolul din serialul „Ghost Whisperer”.

Enrique Iglesias feat Ciara - Takin' back my love

În 2009, Enrique și Ciara au cucerit inimile ascultătorilor cu „Takin' back my love”, un duet care s-a clasat pe prima poziție în topurile românești. Melodia a fost înregistrată și într-o altă variantă alături de Sarah Connor, însă a fost lansată doar în câteva state.

Enrique Iglesias feat Marco Antonio Solís - El Perdedor

„El perdedor” a fost coloana sonoră a tenelovelei „Lo que la vida me robo” și este cea de-a cincea piesă a lui Iglesias, care a fost selectată pentru producțiile Televisa. Melodia a fost scrisă în urmă cu opt ani, însă artistul a așteptat un moment oportun pentru a o lansa împreună cu Marco Antonio Solís.

Enrique Iglesias - Do You Know? (The Ping Pong Song)

„Do you know?/ The Ping Pong Song” a fost primul single extras de pe albumul Insomniac. Cântecul a primit denumirea „The Ping Pong Song” datorită loviturilor unei mingi de ping-pong, care au fost folosite ca improvizație în locul percuției.

Enrique Iglesias - Bailamos

În 1999, Enrique debuta cu piesa „Bailamos”, care avea să ajungă unul dintre cele mai mari hituri latino ale tuturor timpurilor. În anul lansării, melodia s-a vândut în peste 4 milioane de copii și a ocupat prima poziție în topurile muzicale din Spania și SUA. Cântecul a beneficiat de trei videoclipuri și a fost inclus în soundtrack-ul filmului „Wild Wild West”.

Enrique Iglesias - Tired Of Being Sorry

Artistul povestește despre cum a devenit vampir și despre amintirile unei nopți erotice în videoclipul piesei „Tired of being sorry”. O parte dintre tinerele sexy, care îl înconjoară pe Enrique Iglesias, sunt concurentele sezonului 9 de la America's Next Top Model, emisiune prezentată de Tyra Banks.

Enrique Iglesias - Tonight (I'm Lovin' You)

„Tonight (I'm Lovin' You)” este una dintre cele mai erotice piese ale cântărețului latino și a fost lansată în colaborare cu Ludacris. Titlul original al piesei este „Tonight I'm F***in' You”, însă din cauza criticilor, acesta a fost modificat.

Enrique Iglesias - Somebody's Me

„Somebody's me” a fost inclus pe albumul „Insomniac” alături de alte două single-uri de succes „Do You Know?” și „Tired of Being Sorry”. Videoclipul piesei a fost cenzurat, deoarece scenele de dragoste dintre Iglesias și fotomodelul israelian - Sarai Givaty, ar fi fost mult prea explicite.

Enrique Iglesias feat Kelis - Not In Love

În 2004, artistul mărturisea că nu se îndrăgostește prea ușor prin versurile piesei „Not In Love”, pe care o interpreta alături de Kelis. Melodia a ocupat prima poziție în topurile dance din SUA.

Enrique Iglesias - Bailando

„Bailando” a fost hitul anului 2014, fiind inclus pe cel de-al zecelea album al artistului - „Sex and Love”. Piesa a beneficiat de două videoclipuri, iar ambele au fost filmate în Santo Domingo. „Bailando” a fost un adevărat succes muzical, așa că a fost inclusă și în soundtrack-ul tenelovelei „Reina de Corazones”.

PUBLICITATE
Comentează

Trending