Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Top 10 - Cele mai frumoase cântece despre vară ale tuturor timpurilor

Este sezonul în care tuturor ne stă gândul la vacanță, așa că vă sugerăm să beți o limonadă rece și să ascultați cele mai fierbinți piese de vară din toate timpurile.

Publicat

pe

Justin Timberlake, Lana del Rey & Ville Valo
Justin Timberlake, Lana del Rey & Ville Valo

Vara este probabil anotimpul preferat al artiștilor, deoarece de-a lungul timpului, briza mării, fetele sexy, soarele arzător și nisipul fierbinte au fost cel mai des regăsite printre versurile lor. Așadar vă invităm să ascultați cele mai frumoase cântece despre vară ale tuturor timpurilor.

10. John Travolta & Olivia Newton-John - Summer Nights

Piesa a fost inclusă în soundtrack-ul musicalului „Grease”, în care rolurile principale au fost interpretate de John Travolta & Olivia Newton-John. Melodia a devenit un mare hit în UK și USA în 1978.

9. Ace of Base - Cruel Summer

Deși piesa a fost inițial interpretată de Bananarama și a devenit un hit al verii anului 1983, cei de la Ace of Base au readus-o la viață în 1998. Aceasta a putut fi auzită în filmul The Karate Kid, în 1984.

8. Calvin Harris - Summer

Deși este o piesă despre vară, a fost lansată în luna martie a lui 2014 și a debutat direct pe primul loc în topurile din UK, devenind al șaselea single no. 1 al lui Calvin Harris.

7. Simple Plan - Summer Paradise ft. Sean Paul

Încă o piesă de vară, lansată în anotimpul greșit, mai exact în luna decembrie a lui 2011, fiind inclusă pe albumul „Get Your Heart On!”. Cu influențe de reggae și ska-punk, cântecul a avut ca sursă de inspirație chiar hobby-ul solistului, mai exact - surfingul.

6. Bryan Adams - Summer of '69

A fost inclusă pe albumul „Reckless” din 1984, iar videoclipul piesei regizat de Steve Baron a fost nominalizat la MTV Video Music Award, la categoria „Best Male Video”. În videoclip apar actorii Lysette Anthony and Garwin Sanford.

5. Mungo Jerry - In the summertime

Dacă tot vorbim despre piese din toate timpurile, coborâm puțin pe axa anilor și ajungem în 1970, atunci când a fost lansată „In the summertime”. Piesa a debutat direct pe primul loc aproape în toate topurile din întreaga lume, ocupând prima poziție timp de șapte săptămâni în UK Singles Chart.

4.  Justin Timberlake - Summer Love

A fost inclusă pe cel de-al doilea album al artistului - „Future Sex/ Love Sounds” și lansată în noiembrie 2007. A primit aprecieri pozitive din partea criticilor și s-a clasat pe primul loc în Billboard Pop Songs Chart. Datorită piesei, Justin a câștigat un disc de platină, numărul vânzărilor depășind 1 milion.

3. Lana del Rey - Summertime Sadness

Cântecul a fost lansat în 2012 și inclus pe albumul „Born to Die”, clasându-se în top 10 în mai multe țări europene. Videoclipul surprinde povestea a două lesbiene, care se sinucid sărind de la înălțime, rolurile fiind interpretate de Lana del Rey și actrița Jamie King.

2. Chris Rea - Looking for the summer

A fost inclusă pe albumul „Auberge” din 1991, iar videoclipul piesei surprinde mai multe povești de dragoste care se nasc, se dezvoltă și se sfârșesc pe aceeași plajă.

1. Ville Valo & Natalia Avelon - Summer Wine

Deși a fost lansată în 1966, a devenit cunoscută abia în 1967, fiind interpretată de Nancy Sinatra and Lee Hazlewood. De-a lungul timpului piesa a beneficiat de mai multe coveruri, iar cel mai de succes a fost cel rezultat în urma colaborării dintre solistul trupei HIM, Ville Valo și Natalia Avelon, devenind coloana sonoră a filmului „Das Wilde Leben”. De asemenea, coverul făcut de cei doi a câștigat un disc de platină și a fost al 4-lea cel mai bine vândut single din Germania în 2007.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Jon Bon Jovi și Bryan Adams au fost diagnosticați cu COVID-19

Jon Bon Jovi și Bryan Adams și-au anulat aparițiile scenice pe care le aveau programate în weekend după ce au fost testați pozitiv la COVID-19. Bon Jovi ar fi trebuit să susțină un show acustic în Miami, iar Brian Adams era anunțat pe lista performerilor confirmați la ceremonia Rock and Roll Hall of Fame de sâmbătă.

Publicat

pe

Jon Bon Jovi / Bryan Adams
Jon Bon Jovi / Bryan Adams │ FOTO: Capturi Youtube

Sâmbătă seară Jon Bon Jovi era așteptat să cânte într-un club din Miami, însă show-ul a fost anulat cu puțin timp înainte de ora concertului, spre dezamăgirea fanilor care ajunseseră deja la locație. Potrivit WSVN 7 News, muzicianul a fost testat pozitiv la COVID-19, decizia de contramandare a evenimentului fiind, astfel, inevitabilă. Show-ul ce ar fi trebuit să aibă loc pe 30 octombrie era unul acustic, care ar fi inclus un Q&A cu fanii și o petrecere cu tematică de Halloween.

Un reprezentant al artistului a oferit pentru Variety și un status al stării sale de sănătate. Potrivit acestuia, Jon Bon Jovi este "complet vaccinat și se simte bine".

Vocalistul este un susținător al respectării măsurilor de precauție în contextul pandemiei. Acesta s-a alăturat campaniei organizate de Bruce Springsteen în New Jersey: #MaskUpNJ.

Bryan Adams trebuia să participe la ceremonia Rock and Roll Hall of Fame 2021

Bryan Adams a fost și el nevoit să-și contramandeze în ultima clipă o apariție scenică. Muzicianul era unul dintre performerii care fuseseră anunțați la ceremonia Rock and Roll Hall of Fame 2021. Acesta ar fi trebuit să interpreteze alături de H.E.R. piesa "It’s Only Love" în onoarea Tinei Turner, ce a fost introdusă sâmbătă seară în Hall Of Fame. Diagnosticat cu COVID-19, acesta nu a mai putut participa, fiind înlocuit de Keith Urban.

Potrivit unui reprezentant al lui Adams, acesta este "complet vaccinat și nu are niciun fel de simptom", dar apariția sa din cadrul Rock and Roll Hall of Fame 2021 trebuia anulată pentru a se respecta protocolul în vigoare.

Bryan Adams a înregistrat în pandemie un nou album de studio, intitulat "So Happy It Hurts". Discul va fi lansat pe 11 martie 2022 și va fi urmat de un turneu în UK, câteva dintre date fiind reprogramările unor concerte ce au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19. Noul LP al lui Bryan Adams conține 12 piese și poate fi deja precomandat.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending