Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Top 10 - Cele mai frumoase cântece despre vară ale tuturor timpurilor

Este sezonul în care tuturor ne stă gândul la vacanță, așa că vă sugerăm să beți o limonadă rece și să ascultați cele mai fierbinți piese de vară din toate timpurile.
Justin Timberlake, Lana del Rey & Ville Valo

Justin Timberlake, Lana del Rey & Ville Valo

Vara este probabil anotimpul preferat al artiștilor, deoarece de-a lungul timpului, briza mării, fetele sexy, soarele arzător și nisipul fierbinte au fost cel mai des regăsite printre versurile lor. Așadar vă invităm să ascultați cele mai frumoase cântece despre vară ale tuturor timpurilor.

10. John Travolta & Olivia Newton-John - Summer Nights

Piesa a fost inclusă în soundtrack-ul musicalului „Grease”, în care rolurile principale au fost interpretate de John Travolta & Olivia Newton-John. Melodia a devenit un mare hit în UK și USA în 1978.

9. Ace of Base - Cruel Summer

Deși piesa a fost inițial interpretată de Bananarama și a devenit un hit al verii anului 1983, cei de la Ace of Base au readus-o la viață în 1998. Aceasta a putut fi auzită în filmul The Karate Kid, în 1984.

8. Calvin Harris - Summer

Deși este o piesă despre vară, a fost lansată în luna martie a lui 2014 și a debutat direct pe primul loc în topurile din UK, devenind al șaselea single no. 1 al lui Calvin Harris.

7. Simple Plan - Summer Paradise ft. Sean Paul

Încă o piesă de vară, lansată în anotimpul greșit, mai exact în luna decembrie a lui 2011, fiind inclusă pe albumul „Get Your Heart On!”. Cu influențe de reggae și ska-punk, cântecul a avut ca sursă de inspirație chiar hobby-ul solistului, mai exact - surfingul.

6. Bryan Adams - Summer of '69

A fost inclusă pe albumul „Reckless” din 1984, iar videoclipul piesei regizat de Steve Baron a fost nominalizat la MTV Video Music Award, la categoria „Best Male Video”. În videoclip apar actorii Lysette Anthony and Garwin Sanford.

5. Mungo Jerry - In the summertime

Dacă tot vorbim despre piese din toate timpurile, coborâm puțin pe axa anilor și ajungem în 1970, atunci când a fost lansată „In the summertime”. Piesa a debutat direct pe primul loc aproape în toate topurile din întreaga lume, ocupând prima poziție timp de șapte săptămâni în UK Singles Chart.

4.  Justin Timberlake - Summer Love

A fost inclusă pe cel de-al doilea album al artistului - „Future Sex/ Love Sounds” și lansată în noiembrie 2007. A primit aprecieri pozitive din partea criticilor și s-a clasat pe primul loc în Billboard Pop Songs Chart. Datorită piesei, Justin a câștigat un disc de platină, numărul vânzărilor depășind 1 milion.

3. Lana del Rey - Summertime Sadness

Cântecul a fost lansat în 2012 și inclus pe albumul „Born to Die”, clasându-se în top 10 în mai multe țări europene. Videoclipul surprinde povestea a două lesbiene, care se sinucid sărind de la înălțime, rolurile fiind interpretate de Lana del Rey și actrița Jamie King.

2. Chris Rea - Looking for the summer

A fost inclusă pe albumul „Auberge” din 1991, iar videoclipul piesei surprinde mai multe povești de dragoste care se nasc, se dezvoltă și se sfârșesc pe aceeași plajă.

1. Ville Valo & Natalia Avelon - Summer Wine

Deși a fost lansată în 1966, a devenit cunoscută abia în 1967, fiind interpretată de Nancy Sinatra and Lee Hazlewood. De-a lungul timpului piesa a beneficiat de mai multe coveruri, iar cel mai de succes a fost cel rezultat în urma colaborării dintre solistul trupei HIM, Ville Valo și Natalia Avelon, devenind coloana sonoră a filmului „Das Wilde Leben”. De asemenea, coverul făcut de cei doi a câștigat un disc de platină și a fost al 4-lea cel mai bine vândut single din Germania în 2007.

Citește mai multe despre Bryan AdamsCalvin HarrisJustin TimberlakeLana Del ReyVille Valo
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE