Urmărește-ne în Social Media

pop

TOP 5: Cele mai trăznite și interesante videoclipuri Robbie Williams

Robbie Williams este un artist "trăznit", atât prin prisma manifestărilor live, cât și a videoclipurilor sale. Vă prezentăm topul celor mai ieșite din comun videoclipuri ale sale, aruncând o privire detaliată la ceea ce se întâmplă în fiecare dintre ele. Iată selecția noastră.

Publicat

pe

Robbie Williams
Robbie Williams

5. Candy (2012)

"Candy" este o piesă despre o femeie deosebită, care crede că este făcută din bomboane, sau mai bine spus, care spulberă totul în calea ei cu ajutorul frumuseții sale. Robbie este înfățișat într-un costum roz, cu un nimb deasupra capului, reprezentând îngerul păzitor al domnișoarei în cauză. Pe parcursul videoclipului, Robbie încasează diferite lovituri sau dă oameni la o parte din calea domnișoarei, făcându-i loc să se desfășoare. Ceea ce ni se pare cel mai amuzant este faptul că îngerul păzitor poartă pantofi sport Nike verzi, iar la un moment dat pe parcursul videoclipului apare un posibil înger al morții (care este tot Robbie), cu armură și aripi, pe un cal alb și cu aceiași pantofi sport verzi în picioare.

4. You Know Me (2009)

Clipul piesei "You Know Me" este o fantezie din "Alice în Țara Minunilor", în care Robbie joacă rolul iepurelui, dansând într-o lume de vis. Este îmbrăcat într-un costum englezesc și poartă un cap de iepure. Piesa începe cu o idee referitoare la modul în care un bărbat își poate trăi propria fantezie, excursia în Țara Minunilor fiind fantezia lui Robbie. Nu putem ignora în partea a doua a videoclipului dansul iepuroaicelor pe un morcov uriaș, evident, o altă fantezie...

3. Rock DJ (2000)

Robbie Williams își arată talentele de stripper în videoclipul piesei "Rock DJ", dansând în centrul unei mulțimi de fete frumoase și dezbrăcându-se literalmente până la os, în încercarea de a impresiona o domnișoară. Trebuie lăudată originalitatea ideii și în același timp merită lăudată dezinvoltura cântărețului, factorul de "wow" al dansului său. Să nu uităm nici de talentele sale de stripper!

2. Supreme (2000)

În clipul piesei "Supreme", Robbie Williams își satisface o altă fantezie, aceea de a fi pilot de raliuri, transpunându-se în rolul unui astfel de șofer din anii '70. Deși nu poate fi catalogat drept un clip "trăznit", acest material video are un șarm aparte și trebuie enumerat ca fiind unul dintre cele mai bune videoclipuri ale lui Robbie. Rolul îi scoate din nou în evidență caracteristicile sale de "Casanova". Imaginile din clip sunt amestecate cu filmări reale din era de glorie a Grand Prix-ului, în care pilotul Jackie Stewart făcea legea.

1. Tripping (2005)

"Tripping" este unul dintre cele mai criptice și interesante videoclipuri ale lui Robbie Williams, în care personajele mai mult sau mai puțin absurde interacționează cu el în diferite feluri. Similar videoclipulupui "You Know Me", în "Tripping" Robbie trăiește o fantezie, un vis care îi pune la încercare subconștientul. Dormind în patul său, îmbrăcat într-un halat regesc care îi dezvăluie din nou sexualitatea, Robbie intră în lumea viselor, unde se regăsește în diferite situații: conducând o mașină veche cu un bebeluș care cântă și se schimonosește pe scaunul de lângă el și cu două gemene blonde pe bancheta din spate, prins într-un lift alături de un bărbat gigantic care este îmbrăcat în femeie, blocat într-un labirint cu pantofi uriași în picioare și așa mai departe.

PUBLICITATE
Comentează

Trending