Urmărește-ne în Social Media

Articole

13 piese de Crăciun (a nu se înțelege colinde) pentru hipsteri - AUDIO

Anumite evenimente mainstream nu pot fi ocolite, oricât de hipster ai fi. În această categorie intră, probabil, nunțile și cumetriile cu rude multe și necunoscute unde prezența este impusă de familie și, inevitabil, sărbătorile mari. Crăciunul, în forma sa tradițională, nu va fi cel mai probabil popular printre hipsteri, așa încât, pentru ei am pregătit o selecție de piese de Crăciun hot, lăsând colindele pentru mase. Propunerile noastre vin în număr de 13 și asta pentru că nu credem în superstiții, aceste convenții insipide și depășite.

Publicat

pe

Piese de Crăciun pentru hipsteri
Piese de Crăciun pentru hipsteri

Cum sărbătorește un hipster Crăciunul? Nu îl sărbătorește, ci îl tolerează. Înghesuiala de prost gust din magazine, personajul în roșu, bucălat și hilar, copiii ce nu se mai satură de zurgălăi și sunat la uși, toate acestea creează o rutină obositoare. Tradițiile sunt mai mult decât old school, prin simplul fapt că nu au doar sute de ani vechime, ci se și reiau repetitiv și obesiv în fiecare an.

De menționat în contextul haosului organizat nejustificat sunt și entuziaștii sărbătorilor de iarnă, care îl iau pe "Ler" de-o mână și pe "bubulina" de la Sala Palatului de cealaltă. Plus, în sezonul geros, apar, desigur și aceste întruchipări ale lui Chuck Norris (glumele cu Hrușcă se apropie cantitativ de cele cu Chuck Norris), artiști ce an de an cântă aproape aceleași colinde, după ce au hibernat în perioada anului, demonstrând că ei pot câștiga în 3 luni cât alții în 12 fără a compune ceva.

În aceste condiții, ghidul de supraviețuire pentru Crăciun este extrem de util, așa încât, în lista de mai jos găsiți un antidot alternativ pentru colinde, tradiții și artiști sezonieri. Un playlist escapist, ce te ajută să ieși din banal.

1. "Winter Song" - Sara Bareilles & Ingrid Michaelson

2. "Baby It's Cold Outside" - Leon Redbone & Zooey Deschanel

3. "Holiday" - Vampire Weekend

4. "December" - Regina Spektor

5. "Love Is Christmas" - Sara Bareilles

6. "Baby Come Find Me At Christmas" - Rachael Yamagata

7. "Maybe This Christmas" - Ron Sexsmith

8. "Christmas Song" - Dave Matthews

9. "Something About December" - Christina Perri

10. "Let It Snow" - The Puppini Sisters

11. "Maybe Next Year" (X-Mas Song)  - Meiko

12. "Christmas Song" - Catherine Feeny

13. "Christmas In L.A." - The Killers

PUBLICITATE
Comentează

Trending