Urmărește-ne în Social Media

Diverse

Cinci lucruri mai puţin cunoscute despre Ellie Goulding

Ellie Goulding a devenit cunoscută publicului datorită hiturilor "Love me like you do", "I need your love" şi "Burn", însă noi vă invităm să citiţi câteva lucruri mai puţin ştiute despre ea.

Publicat

pe

Ellie Goulding
Ellie Goulding │ FOTO: Don Alessandro / Glamour (UK)

După ce a doborât recordurile cu piesa "Love me like you do" inclusă în coloana sonoră a filmului "50 Shades of Grey", Ellie Goulding ne-a surprins cu încă un single de succes "On My Mind", inclus pe ultimul său album "Delirium". De-a lungul timpului aceasta a colaborat cu artişti importanţi precum Major Lazer, Calvin Harris şi Skrillex. Acestea sunt detalii pe care le ştiaţi deja, aşa că vă invităm să aflaţi mai jos cinci lucruri mai puţin cunoscute despre Ellie Goulding.

1. Dacă nu s-ar fi ocupat cu muzica, Ellie şi-a fi dorit să fie antrenor personal.

2. Prima relaţie pe care a avut-o în lumina reflectoarelor a fost cea cu prezentatorul BBC Radio 1, Greg James, care s-a sfârşit după 18 luni. Apoi Ellie l-a cunoscut pe Skrillex, care după o colaborare muzicală, i-a devenit iubit pentru scurt timp. În 2012, la o lună de la despărţirea de Skrillex, cântăreaţa s-a cuplat cu Jeremy Irvine, protagonistul filmului "War Horse". Iar în 2013, Ed Sheeran a recunoscut că a fost şi el una dintre cuceririle lui Goulding.

3. Ellie nu a văzut niciodată vreun film din seria "Star Wars" sau "Lord of the Rings".

4. Cântăreaţa adoră să citească, în special despre subiecte istorice precum Primul şi al Doilea Război Mondial. Cartea ei preferată este "Birdsong", scrisă de Sebastian Faulks.

5. Ellie Goulding cântă şi la nunţi, aceasta fiind invitată în 2011 la nuntă regală a prinţului William. Artista a interpretat atunci melodia "Your Song", pentru primul dans al mirilor, urmând apoi şi alte piese îndrăgite.

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Ellie Goulding lansează EP-ul "Songbook for Christmas"

Ellie Goulding lansează EP-ul de sărbători "Songbook for Christmas", o colecție de piese festive lansate anterior, dedicate celei mai frumoase perioade din an.

Publicat

pe

Ellie Goulding
Ellie Goulding │ FOTO: Captură YouTube

EP-ul conține șase piese, toate preferatele acestui sezon, lansate de Ellie de-a lungul carierei. De la coverul de Crăciun pentru piesa "Your Song" (Elton John), la piesa "The Writer" a lui Ellie, parte de pe albumul său de debut, "Lights", și care a aniversat zece ani la începutul acestui an. Versiunea de pe Amazon Music a EP-ului, va avea în exclusivitate coverul lui Ellie pentru piesa "River", de la Joni Mitchell.

Ellie Goulding: "Acest an a fost o încercare pentru foarte mulți, dar sper că acest EP poate aduce bucurie și confort acestui Crăciun"

"Sunt entuziasmată să lansez "Songbook for Christmas", o compilație a pieselor mele preferate pentru sărbători. Lansarea acestor piese se întinde pe diferite perioade în cariera mea și m-am gândit că ar fi frumos să le avem pe toate pe un EP. Acest an a fost o încercare pentru foarte mulți, dar sper că acest EP poate aduce bucurie și confort acestui Crăciun", a declarat Ellie.

Tracklist "Songbook For Christmas":

 1. O Holy Night
 2. Your Song
 3. Vincent
 4. How Long Will I Love You
 5. Explosions
 6. The Writer

"Songbook For Christmas" Tracklist (versiunea pentru Amazon Music):

 1. River (Amazon Original)
 2. O Holy Night
 3. Your Song
 4. Vincent
 5. How Long Will I Love You
 6. Explosions
 7. The Writer

Cel mai nou album a lui Ellie, "Brightest Blue", s-a clasat pe locul 1 si a fost adorat de fani si critici, deopotriva. Albumul are două parti, "Brightest Blue" (produs exclusiv de Elle Goulding si Joe Kearns) si "EG.0".

"Sunt fascinată de metoda scrierii unei piese pop, dar este ceva diferit față de ce este pe "Brightest Blue". "EG.0" este o colecție de piese pe care le-am scris, ca un fel de personaj în care se regăsește alter ego-ul meu. Mi-a plăcut ideea de a juca o femeie puternică, acesta nu a fost cazul în "Brightest Blue"", a explicat Ellie.

În martie 2020, s-au împlinit 10 ani de la lansarea albumului de debut al lui Ellie – "Lights", ce a fost clasat pe locul 1 în topurile din Mariea Britanie și a fost vândut în peste 1.4 milioane de exemplare la nivel mondial. În cariera incredibilă a lui Ellie de până acum, artista a adunat o serie de reușite: două albume clasate pe prima poziție a topurilor, două premii BRIT, peste 15 milioane de albume vândute și 132 de milioane de single-uri și peste 24.1 miliarde de stream-uri. De asemenea, Ellie a atins numărul de 10 milioane de subscriberi pe YouTube și peste 5 miliarde de vizualizări.

 

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE