Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ewan McGregor cântând ”Endlessly”Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer

Ce versuri au căutat românii pe Google în 2017 - TOP 10

Piesele preferate ale românilor în 2017 se reflectă și în căutările de versuri pe Google. Pe final de an, InfoMusic prezintă în exclusivitate un Top 10 al celor mai frecvente căutări care cuprind cuvântul ”versuri”. Lista include piese de la Carla's Dreams, Ed Sheeran, Delia și The Motans, dar și o cunoscută piesă de petrecere, de origine aromână.
Carla's Dreams / Ed Sheeran / Delia

Carla's Dreams / Ed Sheeran / Delia

Despacito”, piesa cu cele mai multe streaming-uri din istorie, nominalizată de curând și la Grammy în categoria Piesa Anului, a fost și melodia care a generat, la capitolul versuri, cele mai multe căutări pe Google în România.

În topul căutărilor de versuri se regăsesc și două piese de la Carla's Dreams, ”Până la sânge” și ”Antiexemplu”, dar și cel mai recent hit al lui Ed Sheeran, ”Perfect”. Lansată de artistul englez cu lyric video în septembrie și cu videoclip oficial în noiembrie, noua melodie de dragoste a lui Ed a prins și mai mult avânt odată cu apariția remixului, înregistrat în duet cu Beyonce.

Delia apare în top 10 cu piesa ”Rămâi cu bine”, prima ei colaborare cu Macanache, în vreme ce The Motans apare în această listă cu piesa ”Versus” care se află încă printre favoritele publicului, deși a fost lansată în urmă cu mai bine de un an, în noiembrie 2016.

Pe poziția a doua în acest clasament se află o piesă de petrecere de origine aromână, intitulată ”Un trandafir crește la firida mea”. Melodia a fost reinterpretată de curând și de Elena Gheorghe, precum și de Feli & Damian Drăghici.

Top 10 Versuri (căutări populare pe Google asociate cuvântului ”versuri”):

  1. despacito (hitul anului 2017)
  2. un trandafir creste la firida mea (o piesă de petrecere)
  3. pana la sange (piesă lansată de Carla's Dreams)
  4. ed sheeran perfect (piesă lansată de Ed Sheeran)
  5. nane ocean (piesă lansată de rapper-ul Nane)
  6. antiexemplu (piesă lansată de Carla's Dreams)
  7. versus (piesă lansată de The Motans)
  8. uneori (piesă lansată de Nicole Cherry)
  9. delia ramai cu bine (piesă lansată de Delia cu Macanache)
  10. din rai 3 (piesă lansată de El Nino cu Samurai & Stres)

Lista a fost creată utilizând combinat mai multe servicii și instrumente care oferă o imagine detaliată asupra trendurilor de căutare la nivel global și regional. Cea mai mare parte a datelor provin din Google Trends, un serviciu care prezintă volumul de căutări pe diferite regiuni geografice, perioade de timp și termeni utilizați. De asemenea, au fost utilizate instrumente interne, care au permis realizarea de analize complexe suplimentare.

Lista a fost realizată pe baza cifrelor de trafic de pe adrese din România, care au realizat atât căutări pe google.com, dar și pe domeniul local (google.ro), precum și căutările mobile.

Citește mai multe despre Carla's DreamsDamian DrăghiciDelia MatacheEd SheeranElena GheorgheFeliMacanacheThe Motans
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE