Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

7 lucruri mai puțin cunoscute despre Antonis Remos

Cu fani pe patru continente, un public fidel și entuziast, gata să plătească sume exorbitante doar pentru a petrece o seară în compania muzicii sale, Antonis Remos este una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii grecești actuale, pe care și publicul românesc o va putea asculta în concertul de pe 20 octombrie, de la Sala Palatului.

Publicat

pe

Antonis Remos
Antonis Remos

Devenit celebru prin modul original în care combină elementele tradiționale ale muzicii laiko cu cele pop, Antonis Remos a impresionat în turneele sale în Europa și America atât prin hiturile dance, cât și prin interpretarea sensibilă a baladelor sale. Deși piesele pe care le cântă i-au adus popularitatea în toate colțurile lumii, iată 7 lucruri pe care poate nu le știai despre cântărețul care va continua seria concertelor de muzică grecească atât de apreciate de publicul din România.

  1. Deși a devenit faimos pentru muzica sa tradițional grecească, Antonis Remos s-a născut la Düsseldorf, în Germania și s-a mutat cu familia sa în Grecia, la Salonic, abia la vârsta de 10 ani.
  2. După ce a terminat studiile, Remos a avut slujbe foarte variate, însă nu a renunțat niciun moment la pasiunea pentru muzică. În fiecare seară, artistul cânta în diferite cluburi pentru un public ce devenea din ce în ce mai dependent de muzica sa.
  3. În 1995, Antonis Remos s-a mutat la Atena și a început să cânte în deschiderea concertelor unor importante nume ale scenei grecești, precum Dimitris Mitropanos, Stefanos Korkolis și Mario Tokas și a reușit să se remarce semnând astfel și un contract cu casa de producție Sony Music.
  4. Albumul de debut, care purta chiar numele său, a fost dublu certificat cu platină și a fost urmat de un concert sold-out în multe dintre marile orașe ale Greciei.
  5. În martie 2000, Remos a interpretat tema muzicală a filmului grecesc de succes „I Agapi Einai Elefantas" ("Dragostea este un elefant") scrisă de Minos Matsas. Soundtrack-ul filmului a fost câștigătorul unui disc de aur. În același an a lansat single-ul „Fly with Me”, un remix hip-hop al piesei sale „Meine", ceea ce i-a consolidat statutul de voce reprezentativă a muzicii pop grecești actuale.
  6. După ce a încântat publicul de pe trei continente – Africa, Australia și America de Nord – cu piesele sale interpretatate într-un stil inconfundabil, Antonis Remos a cântat în duet cu Julio Iglesias, în urmă cu doi ani, piesa lui Frank Sinatra „My Way”, oferind publicului un moment cu totul special.
  7. În vara acestui an, Leonardo DiCaprio a plătit 5000 de euro pentru a putea asista la concertul-eveniment al lui Antonis Remos dintr-o locație exclusivistă din Mykonos.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 20 octombrie 2016

Antonis Remos

Loc
Sala Palatului
PUBLICITATE
Comentează

Trending