Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

15 lucruri mai puțin știute despre Ville Valo

Născut în Helsinki și considerat unul dintre cei mai sexy artiști rock din lume, Ville Valo este vocea trupei HIM, fondată chiar de el în 1991. Însă în spatele imaginii sale se ascund și alte lucruri mai puțin cunoscute, pe care vă invităm să le aflați din articol.

Publicat

pe

Ville Valo
Ville Valo

Ville Valo este unul dintre cei mai celebri finlandezi și a devenit cunoscut drept solistul trupei HIM, formată în 1991. Cu un timbru inconfundabil, un look aparte și versuri încărcate de simbolism, Ville a reușit să își formeze imaginea adorată de fani. Însă, sunt lucruri mai puțin cunoscute despre acest „vampir” al muzicii rock, amănunte dezvăluite mai jos.

1. Valo înseamnă lumină în limba finlandeză.

2. Înainte de a începe să cânte în HIM, acesta a cântat alături de trupe precum Eloveena Boys, Aurora, Charlie Parker, Terapia, Winha, Unga Kaskelottär, Natas, B.L.O.O.D., Kemoterapia și Donits-Osmo.  Ville a cântat de asemenea, la chitară, bass și tobe.

3. Primii pași i-a făcut alături de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, câinele familiei - Sami. După moartea acestuia, Ville a devenit alergic la animale. Tot atunci Ville a început să sufere de astm. Între timp, părinții săi i-au cumpărat un nou câine, din cauza căruia Ville a fost la un pas de moarte, suferind o criză puternică de astm, în jurul vârstei de 18 ani. După ce a fost internat în spital timp de două săptămâni, părinții au fost nevoiți să cumpere un alt apartament pentru Ville.

5. Face analize de sânge de două ori pe an, pentru că se teme să nu contracteze viruși de pe microfoanele pe care le folosește pe scenă.

6. Deși s-a machiat o bună perioadă de timp, Ville a declarat că nu este un fan al makeup-ului și nu înțelege de ce femeile îl utilizează. De altfel, acesta a recunoscut că nu știe să își aplice eyeliner-ul și că de cele mai multe ori preferă să apeleze la un make-up artist.

Ville Valo

7. Filmul său preferat este Vertigo, iar idolii săi sunt Clint Eastwood, Gene Simmons și Edgar Allan Poe.

8. În 2007 a avut parte de o despărțire destul de violentă de logodnica sa, Jonna Nygren, atunci când aceasta l-a bătut. Din această cauză, Ville a fost nevoit să anuleze primul turneu al trupei HIM în Statele Unite, având ochiul vânăt și timpanul spart.

9. Își spală hainele acasă în cadă și înlocuiește uneori detergentul cu șamponul, pentru că este mult mai ieftin. Într-un interviu, Ville a spus că dacă ar câștiga la loterie, și-ar cumpără probabil o mașină de spălat.

10. Tatăl său deținea un sex-shop, în care a lucrat și Ville pentru o scurtă perioadă de timp, atunci când trupa HIM era la început de carieră.

11. Locuiește într-un turn în Munkkiniemi, Helsinki, construit în secolul al XIX-lea.

Turnul în care locuiește Ville Valo

Turnul în care locuiește Ville Valo │ FOTO: taivasalla.net

12. Este jumătate ungur, jumătate finlandez.

13. A moștenit culoarea ochilor și nerăbdarea de la mama sa, iar pomeții și sensul umorului de la tatăl său.

14. Este vegetarian la fel ca mama sa. Adoră însă burgerii și pizza, dar nu cea făcută de italieni. Preferă să utilizeze cuptorul cu microunde și gătește rar pentru că nu are pentru cine să facă acest lucru.

15. Plânge de fiecare dată când ascultă piesa  „Love Me Tender” a lui Elvis Presley și se teme de înălțimi.

Trending