Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

10 lucruri mai puțin cunoscute despre Robbie Williams

Pe Robbie Williams îl puteai descoperi odată cu trupa Take That sau după vreun hit solo, precum „Feel”. Dacă relația ta virtuală cu starul britanic nu a ajuns la detalii, îți dezvăluim noi mai multe lucruri nu foarte cunoscute despre el.
Robbie Williams

Robbie Williams

Robbie Williams a debutat în trupa Take That în 1990, iar în 1995 a părăsit-o și a decis să înceapă o carieră solo, devenind un artist de succes, cu hit-uri precum „Feel”, „She's the one”, „Bodies” și „Angels”. De asemenea, a avut colaborări cu artiste celebre precum Nicole Kidman și Kylie Minogue. Află câteva lucruri mai puțin cunoscute despre Robbie Williams, care vă vor surprinde cu siguranță.

1. Înainte de a începe să cânte în Take That, Robbie vindea geamuri termopane.  A debutat în lumea muzicală pe când avea doar 16 ani, mama sa fiind cea care a aflat de castingul pentru Take That, într-un ziar.

2. Deși este cunoscut pentru hit-uri precum „Feel” sau „Angels”, Robbie și-a început cariera solo cu un cover al piesei „Freedom” a lui George Michael. Artistul a recunoscut că atunci când a filmat clipul pentru piesă, el nici măcar nu apucase să înregistreze versiunea sa, așa că a fost nevoit să mimeze având pe fundal piesa originală a lui George Michael.

Robbie Williams - Freedom

3. Robbie este în prezent căsătorit cu Ayda Field, alături de care are 2 copii: Charlton Valentine (născut pe 27 oct 2014) și Theodora Rose (născută pe 18 septembrie 2012), însă în trecut acesta a fost un mare cuceritor. Lista iubitelor sale cuprinde nume celebre ca: Linsday Lohan, Nicolae Appleton, Cameron Diaz, Nicole Kidman, Melanie C și Gerri Halliwell (foste membre Spice Girls).

4. Are tatuată pe spate o partitură cu refrenul piesei „All you need is love”, a celor de la The Beatles, iar pe încheietura mâinii are tatuat logo-ul trupei Take That.

5. Deși are 41 de ani, Robbie nu are carnet de șofer. Acesta a considerat mereu traficul din UK ca fiind teribil și a preferat să meargă cu taxiul, iar asta l-a făcut să tot amâne lecțiile de condus, până când a ajuns în Los Angeles, în postura de pieton.

6. Tatăl său este comediantul și cântărețul Pete Conway, așa că se explică de ce Robbie a ales cariera de artist.

7. Are propria linie vestimentară, denumită Farrell.

Colectia vestimentară a lui Robbie Williams - FARRELL

Colectia vestimentară a lui Robbie Williams - FARRELL (Foto: www.modephonie.de)

8. Și-a împrumutat vocea personajului de animație Doogal din filmul The Magic Roundabout. Printre vedetele care au făcut parte din distribuția filmului se mai numără Bill Nighy și Kylie Minogue, alături de care Robbie a lansat melodia „Kids”.

Doogal - The Magic Roundabout

Doogal - The Magic Roundabout (Foto: jadensadventures.wikia.com)

9. Robbie a intrat în Cartea Recordurilor după ce a vândut peste 1,600,000 de bilete într-o singură zi pentru turneul „Close Encounters”.

10. Și-a cunoscut soția în urma unei întâlniri aranjate. Robbie își aduce aminte că la prima lor întâlnire, Ayda Field a venit însoțită de câțiva prieteni comuni la o petrecere organizată la el acasă, iar aceasta purta o rochie largă, ceea ce l-a făcut să creadă că este gravidă. Cei doi s-au căsătorit în 2010 și au doi copii.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Robbie Williams
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE