Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

10 lucruri mai puțin cunoscute despre Rihanna

Ați fredonat împreună cu Rihanna hitul „Umbrella ” de fiecare dată când l-ați ascultat la radio și i-ați urmărit videoclipurile incendiare. Dacă relația voastră virtuală cu artista din Barbados nu a ajuns la detalii, vă dezvăluim noi mai multe lucruri mai puțin cunoscute despre ea.

Rihanna

Apreciată pentru look-ul excentric, stilul cameleonic şi timbrul său inconfundabil, Rihanna este una dintre cele mai iubite artiste din industria muzicii pop și R&B. I-am ascultat de zeci de ori hiturile „Umbrella”, „Russian Roulette” și „Diamonds” și i-am urmărit colaborările cu Justin Timberlake, Shakira și Calvin Harris. Ne-am decis să o cunoaștem mai bine pe Rihanna și am aflat câteva lucruri mai puțin știute despre ea, pe care le vom împărtăși cu voi.

Întâlnirea cu Jay-Z

Jay Z și Rihanna

Jay Z și Rihanna

Invitată la audiții pentru JAY-Z, Rihanna a interpretat două piese „For The Love of You” de la Whitney Houston și „Pon The Replay”, hitul său de debut. Rapperul american a fost surprins de talentul artistei din Barbados și nu a lăsat-o să plece fără să semneze un contract cu Def Jam. Atunci JAY-Z se temea că „Pon The Replay” s-ar putea să rămână singurul hit al Rihannei, însă odată cu lansarea single-ului „Umbrella”, părerea lui s-a schimbat.

Rihanna a fost cadet

Rihanna

Rihanna

În timpul școlii, Rihanna a făcut parte dintr-un program militar, în care a îndeplinit funcția de cadet. Artista a povestit că sergentul ei era chiar Shontelle, cântăreața fiind născută tot în Barbados.

Sărbătoare dedicată Rihannei

În 2007, Rihanna a devenit reprezentanta turismului din Barbados și a primit titlul de Ambasadoare a Culturii și Tineretului. La un după aceea, cei din Barbados au decis ca data de 22 februarie să devină ziua dedicată Rihannei.

Ar fi studiat psihologia

Dacă nu s-ar fi ocupat cu muzica, Rihanna ar fi ales să studieze psihologia, însă cântăreața a declarat că nu a fost niciodată atrasă de școală. Riri nu a terminat nici măcar liceul, luând decizia de a-și abandona studiile pentru a se dedica muzicii.

Martoră la un ritual de exorcizare

Rihanna

Rihanna

Rihanna a participat la un ritual de exorcizare, care a avut loc în casa unui prieten de-al ei.

„Se rugau toți în jurul unei mese. Eram destul de tineri, iar una dintre fete s-a ridicat și a început să țipe. Îmi aduc aminte că ne-au încuiat într-un dormitor, pentru că nu voiau să intre vreun copil. De fiecare dată când se rugau, fata aceea scotea sunete ciudate cu o voce dubioasă. Acum mi se pare amuzant, dar atunci eram speriată rău!” a povestit Rihanna.

Folosește propriul parfum - Nude by Rihanna

Parfumul „Nude” - Rihanna

Parfumul „Nude” - Rihanna

Jurnaliștii care au întâlnit-o pe Rihanna în timpul turneului 777 au povestit că artista avea un miros plăcut. În cele din urmă, cântăreața a recunoscut că folosește propriul său parfum „Nude”, lansat în 2012. Parfumul are note de vârf de pară, mandarină și guavă, note de mijloc: flori de portocal, iasomie, gardenie, iar notele de bază sunt: mosc, lemn de santal și vanilie. Cei care doresc și-l pot cumpăra de aici.

Picioare de zeiță

Rihanna a câștigat din partea Gillette's Venuse Breeze, premiul „Celebrity Legs of a Goddess”, în 2007. După ce a primit acest titlu, artista și-ar fi asigurat picioarele pentru un milion de dolari.

Cadouri pentru mama sa

Rihanna și mama sa

Rihanna și mama sa

Rihanna a povestit că îi trimite destul de des cadouri mamei sale, însă aceasta i le dă înapoi după ce caută prețul lor pe internet, considerând că fiica sa cheltuiește mult prea mult. Printre ultimele daruri se numără un apartament cu 5 camere în Barbados, care nu poate fi returnat prea ușor.

Filmul preferat

Rihanna adoră să petreacă ore în șir în fața televizorului, chiar și când acesta este oprit, iar filmul său preferat este „Napoleon Dynamite”. Filmul a fost lansat în 2004, iar în rolul principal îl întâlnim pe actorul Jon Heder.

Fundația caritabilă pentru copiii bolnavi în stadiu terminal

În 2006, Rihanna a creat fundația „Believe” pentru a ajuta copiii bolnavi, aflați în stadiu terminal. Artista a povestit într-un interviu pentru revista People că întotdeauna a fost afectată de știrile despre tineri bolnavi și așa a decis să îi sprijine.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Jay-ZRihanna
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu RIHANNA

album-rihanna-antialbum-rihanna-good-girl-gone-badalbum-rihanna-a-girl-like-mealbum-rihanna-loud-tour-live-o2album-rihanna-unapologetic

Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE