Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

10 hituri pentru care îi iubim pe Maroon 5

Cei de la Maroon 5 adoră să cânte despre despărțiri și relații complicate, dar au și câteva piese mai optimiste. Noi le-am ales pe cele mai tari și așteptăm să ne spuneți care este preferata voastră.

Publicat

pe

Maroon 5
Maroon 5

Maroon 5 a luat naștere în 2001, deși o parte dintre membri cântau împreună încă din 1994, într-o altă formație denumită Kara's Flowers. Albumul de debut - "Songs about Jane" a fost lansat în 2002 și a inclus hiturile "She will be loved" și "This Love", care au cucerit topurile americane. În 2007 au scos cel de-al doilea album "It Won't Be Soon Before Long", fiind urmat de Hands all over în 2010. Din 2012 trupa și-a lărgit componența și l-a cooptat și pe cel de-al șaselea membru - PJ Morton, care s-a alăturat lui Adam Levine, Jesse Carmichael, Mickey Madden, James Valentine și Matt Flynn. Cel mai recent album al formației este V din 2014 și cuprinde hiturile "Maps", "Animals" și "Sugar".

Maroon 5 sunt o trupă cu miliarde de single-uri și albume vândute în întreaga lume, iar noi am selectat cele mai tari hituri de la ei. Care este preferatul vostru?

Maroon 5 - This Love

"This Love" este al doilea single extras de pe albumul de debut Songs about Jane, fiind compus de Adam Levine și Jesse Carmichael. Versurile cântecului vorbesc despre sfârșitul relației lui Adam Levine cu iubita sa din acea perioada, însă conțin și o notă erotică.  Membrii trupei au afirmat că au fost inspirați de Stevie Wonder pentru producerea acestei piese.

Maroon 5 - She Will Be Loved

Piesa este extrasă tot de pe primul album - "Songs about Jane" și a fost compusă de Adam Levine și James Valentine. Videoclipul prezintă povestea tristă a unei soții (Kelly Preston), a cărei căsnicie nu mai funcționează și a cărei relație extraconjugală se intersectează cu cea a fiicei sale, deoarece ambele iubesc același bărbat, pe Adam Levine. "She will be loved" a ocupat prima poziție în topurile din Australia, timp de 5 săptămâni.

Maroon 5 - Wake Up Call

Piesa "Wake Up Call" a fost inclusă pe cel de-al doilea album al trupei - "It Won't Be Soon Before Long", lansat în 2007. Cântecul a fost utilizat în jocul video "Rock Band", dar și în serialul "Entourage" difuzat de HBO.

Maroon 5 - Makes Me Wonder

"Makes Me Wonder" a fost primul single extras de pe albumul "It Won't Be Soon Before Long", difuzat în premieră pe postul de radio din Las Vegas - KMXB. Versurile melodiei au un dublu înțeles și conțin insinuări politice transformate într-un cântec de dragoste. Adam Levine a dorit să combine în această piesă sentimentul de tristețe cauzat de o despărțire cu lipsa de încredere pe care o avea în conducătorii politici ai Statelor Unite.

Maroon 5 - Moves Like Jagger feat Christina Aguilera

Melodia "Moves Like Jagger" a fost înregistrată în colaborare cu Christina Aguilera, și inclusă pe albumul "Hands All Over". Piesa face referire la capacitatea unui bărbat de a atrage o femeie cu mișcările sale de dans, fiind comparat cu solistul trupei The Rolling Stones, Mick Jagger. Cântecul a fost interpretat în premieră într-un episod al emisiunii The Voice din 2011, atunci când Adam și Christina erau amândoi antrenori.

Maroon 5 - Misery

"Misery" a fost compusă de Adam Levine, Jesse Carmichael și Sam Farrar și inclusă pe albumul "Hands All Over". "Misery vorbește despre disperarea de a-ți dori o persoană neapărat în viața ta, dar totul se dovedește a fi invers. Cam despre asta sunt majoritatea pieselor mele... cred că mulți oameni, inclusiv eu, se confruntă cu astfel de probleme mereu. Relațiile sunt dificile și o terapie bună este să scrii despre ele" a declarat Adam Levine.

Maroon 5 - One More Night

Single-ul "One More Night" a fost lansat în 2012 și extras de pe albumul "Overexposed". Piesa vorbește despre persoanele care se implică în relații complicate și care trăiesc zilnic cu teama că partenerul nu le va rămâne alături mai mult de o noapte. Cântecul a ocupat prima poziție în Billboard Hot 100, timp de 9 săptâmâni consecutive.

Maroon 5 - Animals

Piesa "Animals" a fost compusă de Adam Levine și este inclusă pe cel mai recent album al trupei - "V". Videoclipul în care apare și soția lui Adam, Behati Prinsloo, a primit numeroase critici, deoarece promovează violența și abuzul femeilor. Cântecul a fost interpretat live în cadrul emisiunii The Voice, dar și în timpul unui show Victoria's Secrets din Puerto Rico.

Maroon 5 - Maps

"Maps" a fost primul single promovat de pe albumul "V" și vorbește despre căutarea unei iubiri pierdute. Criticii muzicali au asemănat piesa cu "Locked out of Heaven", a lui Bruno Mars, menționând că ambele melodii împrumută din vibe-ul transmis de Sting, dar și din energia pieselor celor de la One Republic.

Maroon 5- Sugar

Melodia "Sugar" a fost inclusă pe albumul "V" și nominalizată la Grammy pentru cea mai bună prestație pop. Videoclipul a fost inspirat din filmul "Wedding Crashers" din 2005 și îi surprinde pe membrii trupei cântând pe la diferite nunți. Înainte de a filma videoclipul, cei de la Maroon 5 s-au gândit că unele mirese ar putea fi deranjate de surpriza lor, așa că au decis ca la finalul prestațiilor să cânte piesa "She Will Be Loved" într-o variantă acustică.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 5 iunie 2016

Maroon 5

Loc
Piața Constituției
PUBLICITATE
Comentează

Trending