Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

VIP LIKES: Editors recomandă The Japanese Popstars (Video)

Având în vedere că în luna iunie Tom Smith de la Editors a realizat o colaborare cu trupa The Japanese Popstars,care s-a materializat în piesa ”Joshua”, Editors recomandă fanilor pe... Continuare »

The Kills

VIP LIKES: The Kills recomandă Cat’s Eyes (Video)

Cei de la The Kills recomandă fanilor care îi urmăresc pe Facebook să asculte piesele trupei Cat’s Eyes și chiar să dea like la pagina lor Facebook. Alison Mosshart și... Continuare »

VIP LIKES: Green Day promovează noua generație de pop-punk (Video)

Cei de la Green Day și-au găsit urmașii, cărora le oferă tot sprijinul, chiar și pe Facebook postând un mesaj cu lansarea primului videoclip. Mai exact este vorba de trupa... Continuare »

VIP LIKES: Christina Perri apreciază parodiile reușite (Video)

Și vedetele au umor și se amuză de parodiile lansate pe internet despre alte vedete mai controversate. Un exemplu este Christina Perri căreia i-a plăcut atât de mult clipul realizat... Continuare »

Bjork

VIP LIKES: Ce muzică îi place lui Bjork? (Video)

Bjork este cunoscută pentru stilul ei de muzica mai ciudat și ”extravagant”, dar v-ați pus vreaodată întrebarea ce muzică ascultă artistă? Iată că avem un mic indiciu care ne poate... Continuare »

VIP LIKES: Coldplay îl comemorează pe Clarence ”Big Man” Clemons (Video)

Printre concerte, interviuri sau înregistrarea noului album, Coldplay își face timp și pentru pagina de Facebook. Profund afectați de moartea saxofonistului Clarence Clemons, poreclit ”The Big Man”, membrii trupei au... Continuare »

VIP LIKES: Mark Hoppus (Blink-182) recomandă The Joy Formidable

Mark Hoppus de la Blink-182 a postat weekend-ul trecut pe pagina sa de Facebook un clip cu trupa The Joy Formidable interpretând piesa ”Whirring”, care l-a impresionat. The Joy Formidable... Continuare »

CLOSE
CLOSE