Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO
Afișul de promovare a musicalului "Diana"

Un musical despre viața Prințesei Diana va debuta pe Netflix anul viitor

"Diana" va avea premiera pe Netflix înainte de debutul oficial de pe Broadway. Producția ar fi trebuit să se desfășoare pe 31 martie la Teatrul Longacre, însă a fost reprogramată din cauza pandemiei de COVID-19. Găsești mai multe detalii în articol.

Cirque du Soleil îşi declară insolvenţa, are zero încasări de la debutul pandemiei

Compania de spectacole Cirque du Soleil trece prin momente foarte dificile, după ce şi-a declarat insolvenţa şi a solicitat ajutor pentru a preveni falimentul. Motivul este faptul că acest grup canadian a fost nevoit să îşi anuleze toate reprezentaţiile din ultimele luni din cauza pandemiei Covid-19. Avem detalii în articol.

Dacă noi ne iubim - Musical jucat de adolescenți pe muzica Holograf

Pe scenele teatrelor din orașele principale ale țării a început să se joace din 2018 un nou musical construit pe muzica trupei Holograf. "Dacă noi ne iubim" este regizat de Julieta Georoiu și jucat de 50 de adolescenți plini de entuziasm.

Raluca Răducanu revine cu proiectul Fata cu Vioara & Band

Cunoscută sub numele de “Fata cu Vioara”, Raluca Răducanu, solistă şi violonistă, lansează Fata cu Vioara & Band, odată cu prima piesă reorchestrată a trupei. Fosta participantă la concursul X Factor, Raluca Răducanu a fost remarcată și de către X Factor Global datorită momentului ei inedit.

Enrique Iglesias

TOP 10 - Cele mai frumoase piese ale lui Enrique Iglesias

Enrique Iglesias își merită titlul de rege latino al muzicii pop, iar drept dovadă vă oferim o selecție de hituri lansate de el de-a lungul timpului. Vă invităm să le ascultați în cele ce urmează.

Giorgio Moroder - Déjà vu (Album Megamix)

VIDEO: "Déjà vu" (Album Megamix by Giorgio Moroder), în pași de dans

Giorgio Moroder, veteranul muzicii disco și electro dance, își prezintă noul album, "Déjà vu", prin intermediul unui clip de aproape 5 minute. Fragmente ale pieselor incluse pe acest disc sunt puse în valoare prin mișcări de dans executate cu profesionalism, videoclipul oferind fanilor oportunitatea de a asculta scurte pasaje din piese noi, nelansate încă.

Lord Of The Dance - Dangerous Games

Lord Of The Dance aduce în 2015 la București un nou spectacol, "Dangerous Games"

„Dangerous Games”, cel mai recent spectacol Lord Of The Dance, va fi prezentat pentru prima oară în România pe 6 octombrie 2015. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București, biletele fiind disponibile începând cu data de 25 mai.

Corina aduce “Fetele din Balcani” în noul ei videoclip

Corina apare în ipostaza unei amazoane sexy din Est în noul ei videoclip ”Fetele din Balcani”. Piesa a fost realizată în colaborare cu Mira și Skizzo Skillz.

GOLAN și Muse Quartet într-un duel muzical

În seara de 8 mai, în clubul Colectiv, ritmurile electronice s-au duelat cu cele clasice, printr-un mashup realizat de GOLAN în colaborare cu Muse Quartet.

Akram Khan

Akram Khan lansează un nou film coregrafic - "Desert Dancer"

Coregraful englez de origine bengaleză Akram Khan lansează un nou film de dans contemporan în regia lui Richard Raymond. Filmele coregrafice sunt o îmbinare unică de arte: dans și film, care provoacă privitorul și propun noi abordări ale conflictelor dintre personaje. Pentru cei care iubesc acest gen de filme și dansul contemporan, "Desert Dancer" va fi cu siguranță o revelație.

VIDEO: Jennifer Lopez și Pitbull la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal

Jennifer Lopez, Pitbull și Claudia Leitte au cântat live imnul Campionatului Mondial de Fotbal în cadrul ceremoniei de deschidere din Brazilia. Urmărește în articol momentul interpretării imnului "We Are One (Ole Ola)" pe Arena de Sao Paulo, în fața a milioane de spectatori și telespectatori.

Evgeni Plushenko la Kings On Ice! credit foto Alex Barbulescu

Evgeni Plushenko revine la Kings On Ice, gala se amână în toamnă

Gala Olimpică Kings On Ice, ce urma să aibă loc pe 5 aprilie la Sala Polivalentă, se reprogramează pentru toamna acestui an, pe data de 7 octombrie. Ediția din toamnă se va bucura de participarea celor mai îndrăgiți și premiați reprezentanți ai patinajului artistic, Evgeni Plushenko confirmând, de asemenea, prezența.

Lord of the Dance a revenit la București de Saint Patrick's Day - RECENZIE-POZE

Celebra trupa de dans irlandez Lord of the Dance a revenit la Bucureşti pentru două spectacole, semn că apetitul românilor pentru muzicalul de acest tip cunoaşte valenţe inedite.

Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Reducere de 50% la ultimele bilete Lord Of The Dance din București

Luna mărțișorului aduce vești bune pentru iubitorii artei, spectacolului și dansului. Oricine cumpără în zilele de joi și vineri (13 si 14 martie 2014) un bilet la spectacolul Lord Of The Dance din București, de la ora 16.00, va beneficia de o reducere de 50%.

Evgeni Plushenko la Kings On Ice! credit foto Alex Barbulescu

Echipa de Aur a Rusiei în locul lui Evgeni Plushenko la Gala Kings On Ice

Evgeni Plushenko nu poate participa la Gala Kings On Ice din București. Acesta a suferit recent o operație la coloana și are nevoie de o perioadă de repaos și recuperare. Echipa de Aur a Rusiei participă, în premieră la București

Lord of the Dance (Bucuresti, 5.11.2011) Foto: infomusic.ro

Spectacolul Lord Of The Dance de la București (ora 20.00) - Sold Out

Spectacolul de la ora 20.00, pe care trupa Lord Of The Dance îl va susține pe 14 martie la Sala Palatului din capitală este sold out. Cei care nu și-au rezervat un loc în sală au încă la dispoziție bilete pentru reprezentația de la ora 16.00.

Acrobații la Kings On Ice cu Sergei Yakimenko și perechea Fiona Zaldua - Dmitry Sukhanov

Gala Olimpică Kings On Ice aduce la București numere spectaculoase de acrobație pe gheață, adevărate demonstrații de artă, talent și curaj în interpretarea celor mai buni sportivi ai genului: Sergei Yakimenko și perechea Fiona Zaldua – Dmitry Sukhanov. Patinatorii vor prezenta elemente cu un grad ridicat de dificultate și risc ce sunt interzise în competiții și pot fi văzute doar în cadrul show-urilor live.

Irina Slutskaya, Yuko Kavaguti și Alexander Smirnov vin la Kings On Ice

Distribuția Kings On Ice Olympic Gala adaugă noi confirmări pe lista campionilor multipremiați ai patinajului artistic internațional ce vor sosi în primăvară la București: Irina Slutskaya, ambasadoarea Jocurilor Olimpice de la Sochi și perechea – minune a Rusiei, Yuko Kavaguti - Alexander Smirnov. Gala Olimpică va avea loc pe data de 5 aprilie la Sala Polivalenta, promițând un adevărat regal de patinaj artistic.

Evgeni Plushenko la Kings On Ice! credit foto Alex Barbulescu

Evgeni Plushenko, medalie de aur și un nou record la Jocurile Olimpice

Evgeni Plushenko, cel mai premiat si apreciat patinator rus, a obtinut duminică seară medalia de aur la proba de patinaj artistic pe echipe din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarna de la Sochi. Acesta a stabilit astfel un nou record, devenind primul patinator din istoria modernă a sportului care a reușit să câștige patru titluri consecutive la Jocurile Olimpice.

We Are Toonz - "Drop That #NaeNae"

VIDEO VIRAL: Dansul "Drop That #NaeNae" este noul fenomen pe internet

Dacă 2013 a fost anul Harlem Shake-ului, în 2014 avem parte de un nou dans fenomen. Este vorba de "Drop That #NaeNae" inițiat de grupul de hip-hop We Are Toonz.

CLOSE
CLOSE