Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică
Of Monsters and Men

Of Monsters and Men a lansat o piesă nouă, "Hunger" - LYRIC VIDEO

Of Monsters and Men continuă promovarea albumului “Beneath the Skin” prin lansarea unui lyric video pentru noul single "Hunger". Vizualul este regizat de Tjarnargatan și filmat alb-negru, ca și clipul cu versuri lansat anterior.

Avicii - "Waiting for Love" (secvență lyric video)

Avicii - "Waiting For Love" - LYRIC VIDEO

Avicii a lansat un lyric video animat pentru noul single "Waiting For Love". Vizualul a fost regizat de Jesper Eriksson și produs de Helen Tang, directorul de creație al animației fiind Matthieu Colombel.

Brandon Flowers

Brandon Flowers - "I Can Change" - LYRIC VIDEO

Brandon Flowers a lansat un lyric video pentru noul single "I Can Change". Piesa include un fragment audio din piesa ”Smalltown Boy” al trupei Bronski Beat și un vers interpretat de Neil Tennant de la Pet Shop Boys.

Muse

Muse a lansat o piesă nouă, "Mercy" - LYRIC VIDEO

Muse a lansat un lyric video pentru noul single "Mercy". Piesa este extrasă de pe albumul ”Drones”, așteptat pe piață în iunie 2015.

Nightwish

Nightwish a lansat "Endless Forms Most Beautiful" - LYRIC VIDEO

Nightwish a lansat un lyric video pentru piesa ce dă titlul noului album al formației, "Endless Forms Most Beautiful". Melodia este compusă de Tuomas Holopainen, pentru vizual trupa colaborând pe partea de producție cu Ville Lipiäinen.

oasis

TOP 5 Rock-Alternativ - videoclipuri parodiate (literal video)

Dacă nu știi ce înseamnă un literal video, ne face plăcere să îți dezvăluim noi. Nu de alta, dar te vor amuza stârnindu-ți curiozitatea de-a căuta mai mult pe Youtube.... Continuare »

beck

Literal video: Beck- Loser

Beck - Loser Realizatorii acestui literal video au dat dovadă de foarte multă inspiraţie cand l-au creat. Rezultatul este unul extrem de amuzant graţie pe de o parte originalităţii celor... Continuare »

Smashing Pumpkins

Literal video: Smashing Pumpkins - Zero

  Smashing Pumpkins - Zero Atmosfera de carnaval din videoclip a fost bine pusă în valoare de versurile perfect corelate cu imaginea, per total un literal video ce merită toată... Continuare »

rem

Literal video: R.E.M.- Losing My Religion

R.E.M. - Losing my religion Un literal video al cărui umor este datorat de montajul foarte reuşit al versurilor pe imagine şi de sunetele suprapuse peste activităţile personajelor din videoclip.... Continuare »

oasis

Literal video: Oasis - Wonderwall

Oasis - Wonderwall Un videoclip aparent fără poveste, în care membrii tupei au diferite activităţi care mai de care mai banale, este colorat şi făcut haios de nişte oameni pricepuţi.... Continuare »

RHCP

Literal video: Red Hot Chili Peppers - Under the bridge

Red Hot Chili Peppers - Under the bridge Cel mai bun "literal video" după părerea noastră este "'Under the Bridge". Fiind una dintre cele mai reușite melodii ale americanilor de... Continuare »

CLOSE
CLOSE