Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Zece ani de Dub Police sărbătoriți la arena dnb

Label-ul Dub Police a sărbătorit pe 18 octombrie 10 ani de activitate în cadrul unei petreceri la arena dnb, unde artiști îndrăgiți ai scenei de dubstep şi drum and bass au dat tonul unui show energic. Ethic, Jenna G, Caspa şi Brookes Brothers au fost artiştii principali. Mighty Boogie şi MC Vapor au încălzit atmosfera, Sour încheind seara și completând un line up ales pe sprânceană.

Publicat

pe

Aniversare Dub Police la arena dnb 18 octombrie
Aniversare Dub Police la arena dnb 18 octombrie │ FOTO: Concert Photography www.facebook.com

Mighty Boogie este deja un nume pe care iubitorii de dubstep și drum and bass din România îl cunosc bine. A deschis atât petreceri arena dnb cât şi din alte oraşe din ţară de ceva timp încoace. Setul lui ne-a introdus în atmosfera de dubstep şi împreuna cu freestyle-ul lui MC Vapor a ridicat rapid temperatura din cort.

Ethic a.k.a Richard Follett este cel mai nou membru al Dub Police și a fost primul din lista artiştilor principali. A întunecat perimetrul Arenelor Romane cu melodii pline de bas şi, în cinstea numelor mari ale label-ului, a asezonat playlistul şi cu melodii de la Emalkay (Fallout) sau Subscape (I Need You şi I Would Have Loved You).

Jenna G a păşit pentru a treia oară pe scena bucureşteană, prima fiind în 2012, iar a doua în februarie 2014, moment care s-a sincronizat chiar cu ziua ei de naştere. Şi-a început cariera de vocalistă de mai bine de un deceniu, şi cu fiecare melodie a devenit din ce în ce mai admirată pentru vocea sa perfect armonizată cu suntetele grave ale muzicii bass. Plină de energie, ca de fiecare dată, a traversat fiecare metru al scenei, cântând cu pasiunea sa caracteristică. Printre piese populare (Neon ft. Doctor P ), a cântat şi o compoziție nelansată încă, un posibil titlu fiind ”Good Luv”. Piesa va ieși pe piață în viitorul apropiat sub egida Liquicity.

Gary, "cea mai tare fantomă din oraş", sau Caspa,  este cel care a pus bazele Dub Police şi care a reuşit să ridice şi să menţină reputaţia label-ului la un nivel ridicat, fiind considerat în prezent una dintre cele mai bune surse de dubstep, alături de alte nume puternice ca Rusko şi Subscape. Prezența lui Gary la arena dnb a ridicat şi mai mult nivelul vibe-urilor pozitive, dictând astfel tonul unei stări de bine molipsitoare. Se poate spune că a dat lovitura de graţie cu un repertoriu de neuitat. Ritmurile de la ”Where's My Money” sau de la varianta remixată a Buraka Som Sistema - ”Hangover” au răsunat în toate colţurile Parcului Carol, dezlănţuind energia celor prezenţi.

Seara şi-a continuat cursul, dând o pauză dubstep-ului şi lăsând loc pentru puţin drum and bass. Unul dintre membrii Brookes Brothers a urcat pe scena şi înca de la primele melodii, setul a creat senzația unei guri de aer proaspăt, fiind presărat atât de liniile melodice caracteristice lor (”Carry Me On” sau ”Loveline”), cât şi de ritmuri mai grele, mereu binevenite în boxele arenelor.

După o seară în care modificarea BPM-urilor a primat, Sour, care a urcat în premieră pe scena arenei dnb, s-a afirmat cu genul lui muzical preferat, neurofunk-ul. A decis că show-ul nu se poate termina linistit şi a pus melodii noi de la Audio(Ultron) sau Noisia(Stamp Out), dar şi mai vechi, de la Culture Shock (Troglodyte) sau Insideinfo(Metamorphosis).

A fost o seară completă de sărbătoare, de voie bună. Oamenii s-au simţit deconectați de cotidian, au dansat şi au fredonat împreună pe o muzică ce a vibrat într-un acord perfect cu starea lor de spirit. Şi pentru ca totul să fie şi mai frumos, organizatorii au anunţat următorul artist ce va fi prezent la arena dnb. Pe 22 noiembrie, Bar9 va continua seria show-urilor în dulcele stil al dubstepului britanic.

Bar9 - "Piano Tune VIP"

PUBLICITATE
Comentează

Trending