Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Vunk şi multe stele agitate într-Un Nou Univers

Vunk a creat Un Nou Univers la Sala Polivalentă, unul în care inovaţia tehnologică a fost cuvântul de bază. Streaming live cu publicul de acasă, jocuri de lasere, brăţări luminoase, confetti, artificii şi... Cornel Ilie care a planat deasupra publicului. Află mai multe despre concertul trupei Vunk din recenzia de mai jos.

Publicat

pe

VUNK la Sala Polivalentă - Un Nou Univers 2015
VUNK la Sala Polivalentă - Un Nou Univers 2015

În seara de 7 octombrie, planetele s-au aliniat într-"Un nou Univers", conduse de acordurile trupei Vunk  la Sala Polivalentă. Robin and The Backstabbers au fost cei care au încălzit atmosfera pentru pământeni şi au adus în bagajul lor artistic puţin "Soare cu dinţi", şi pe "Regele Verii", pe care l-am însoţit la "Vânătoarea Regală". Apoi ne-am plimbat "Sat după sat" şi am urmărit mişcările de dans ale băieţilor, iar spre final l-am ascultat pe Robin cum ne povesteşte despre acel moment "Când a cunoscut-o pe Cristina".

Nava spaţială a celor de la Vunk a aterizat cu o mică întârziere, însă intrarea băieţilor a fost desprinsă dintr-un film S.F. Îmbrăcaţi într-un stil aparte, aceştia au purtat pe cap nişte măşti dotate cu tablete pe care se derulau imagini cu diverse mesaje. Surpriza serii a fost momentul în care brăţările pe care le-am primit la intrare s-au aprins deodată, iar întreaga sală a fost inundată de sute de priviri extraterestre.

Cornel Ilie şi Gabriel Maga la Sala Polivalentă 2015

Cornel Ilie şi Gabriel Maga la Sala Polivalentă 2015

Show-ul a fost mai mult decât un simplu un concert, ci mai degraba un concept... unul inovativ şi plin de culoare. Artificiile amplasate pe marginile scenei triunghiulare au explodat, în timp ce brăţările luminoase de la mâinile fanilor au vibrat odată cu aplauzele lor. Iar Vunk şi invitaţii lor speciali au cucerit publicul cu hituri mai vechi, precum "Aşa şi?!", "Artificii pe tavan" şi "1000", dar şi cu şase melodii noi, ce vor fi incluse pe albumul viitor.

Nicole Cherry a urcat pe scenă alături de Cornel Ilie şi împreună ne-au dezvăluit în premieră "Secretul Tău", piesă care se va afla de asemenea pe albumul ce va fi lansat la începutul lui 2016. În categoria de Surprize!Surprize! a intrat şi momentul lui Călin Goia, care a cântat melodia "Fiecare", împreună cu Vunk. Tudor Ionescu de la Fly Project a fost şi el prezent la piesa "Fă-mi cu mâna".

Cornel Ilie şi Paula Seling la Sala Polivalentă 2015

Cornel Ilie şi Paula Seling la Sala Polivalentă 2015

Cornel este un mare fan The Beatles, aşa că nu a putut lăsa ca acest concert să treacă, fără să ofere un omagiu regretatului John Lenon. Aşa că acesta a invitat-o pe Paula Seling pentru a interpreta împreună "Across The Universe", piesă a legendarei trupe britanice.

În noul "univers", Cornel Ilie a planat timp de câteva minute printre sferele gonflabile suspendate de tavan. Planetele pictate de tinerii talentaţi de la Galeria Basil au fost jucăriile preferate ale celor prezenţi, dar şi cadouri pentru cei care au dorit să le ia acasă drept amintire.

Cornel Ilie la Sala Polivalentă - Un Nou Univers 2015

Cornel Ilie la Sala Polivalentă - Un Nou Univers 2015

Fanii şi prietenii trupei, care nu au putut să fie prezenţi la concert, s-au teleportat în noul Univers, într-o formă virtuală. Filmări live cu aceştia au fost transmise pe ecranele gigantice amplasate în spatele scenei, iar printre ei s-a numărat şi Dan Finţescu de la Kiss Fm.

"Dintr-o mie" de stele colorate, Vunk pe noi ne-a ales, pentru Un Nou Univers, iar o simplă seară de miercuri a devenit o poartă către o altă lume. Am devenit stele pentru câteva ore, pentru că am crezut în noi. „E timpul să te întorci. La tine” - acesta a fost mesajul trupei VUNK, cel care ne-a adunat pe toţi sub acelaşi cer şi ne-a făcut să strălucim.

Emisiuni radio-tv

Nicole Cherry a venit cu un roast curajos la iUmor sezonul 11 despre copiii vedetă

Nicole Cherry a dat dovadă de mult curaj, venind la iUmor sezonul 11 cu un roast la adresa juraţilor şi colegilor lor. Artista în vârstă de 22 de ani a venit la show-ul de pe Antena 1 însărcinată şi i-a luat la tir pe Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo.

Publicat

pe

Nicole Cherry Roast iUmor sezonul 11
Nicole Cherry Roast iUmor sezonul 11 │ FOTO: Nicole Cherry

Nicole Cherry a intrat în Trending pe locul 15 cu acest roast, venit la o săptămână după premiera sezonului 11 iUmor, în care Selly a intrat în trending cu un roast la adresa lui Cheloo şi a influencerilor. Pe 2 octombrie tânăra de 22 de ani a vorbit despre efeminarea lui Mihai Bendeac şi despre ruşinea lui Vlad Drăgulin de a fi parte a emisiunii iUmor. Nicole a făcut o paralelă între Macalauy Culkin din "Home Alone" şi Dorian Popa, dar şi restul membrilor Lala Band, foşti copii vedetă care au ieşit din lumină reflectoarelor.

A vorbit despre Ana Baniciu şi săritul în piscină, despre Alina Eremia şi promiscuitate, dar şi despre pasiunea lui Mihai Bendeac pentru acea artistă. Invitatul special al episodului 2 iUmor a adus vorba despre obsesia Deliei pentru selfie-uri, dar şi lipsa de selfie-uri de pe Instagram-ul lui Dan Badea, din cauza... mâinilor scurte. A spus răutăţi şi despre Laura Cosoi, Andrei Duban, Medeea Marinescu şi imaginea sa nobilă, dar şi blocarea în personajul Maria Mirabela.

Numărul lui Nicole a mers în cerc, invitata întrebându-se ce poate face un fost copil minune în 2021, inclusiv ea. Nu a lipsit paralela cu Cleopatra Stratan, făcută de Mihai Bendeac, dar şi de invitată. A fost şi un mic compliment la adresa trupei Paraziţii, pe care Nicole o respectă mai mult decât pe Ştefan Bănica, sau cel puţin aşa a declarat.

Artista a lansat în acest an piesa "Scrie-mi pe suflet", iar la început de 2021 ne-a prezentat colaborarea cu Jenn Morel "No Te Sale". La final de 2020 a cântat o piesă de Crăciun cu trupa Feelings, iar tot anul trecut ne oferea în vară o piesă cu ritmuri latino, "Mujer Latina". Episodul 2 iUmor sezonul 11 a inclus un număr de magie cu cărţi al lui Arkadio Jose, stand up cu Gabriel Gherghe, un one man show cu Ştefan Roman. Am văzut şi cea mai rapidă schimbare de ţinute din istoria iUmor, prin magia lui Solange Kardinaly.

Kiara Anca Firan a făcut senzaţie cu numărul său de standup, în vreme ce Cristian Popa a venit cu un personaj aparte ca look şi cu glume de pe Internet.

Citește în continuare

Lifestyle

Cornel Ilie (Vunk): "După iubire poate să rămână dragoste"

Cornel Ilie a vorbit cu multă candoare despre schimbările recente din viața sa. Invitat în podacastul lui Mihai Morar, "Fain și Simplu", vocalistul Vunk a oferit detalii cu privire la relația lui cu fosta soție, Eliza Suditu, dar și alte momente cheie din ultimul an.

Publicat

pe

Cornel Ilie (Vunk) la podcastul Fain & Simplu al lui Mihai Morar
Cornel Ilie (Vunk) la podcastul Fain & Simplu al lui Mihai Morar │ FOTO: Captură YouTube

Cornel Ilie nu obișnuiește să vorbească des despre viața lui intimă, însă în podcastul lui Mihai Morar a atins mai multe subiecte sensibile. Artistul a confirmat că este în relații bune cu fosta soție, Eliza Suditu, și că în ciuda neplăcerilor care apar în cazul oricărui divorț, ei încă se respectă reciproc și amândoi fac tot ce le stă în putință pentru a le oferi copiilor tot ceea ce au nevoie.

"Am împărțit atât de multe lucruri. Există o formă de dragoste care rămâne acolo, orice ar fi. Adică dacă ești puțin atent și iubești oamenii și iubești viața și te iubești pe tine și te respecți pe tine, în primul rând, că de aici și pleacă. Nu poți să respecți pe altul, dacă tu nu te respecți pe tine", a declarat Cornel.

Cornel Ilie (Vunk): "Suntem într-un punct absolut superb, ca relație, și foarte puțini oameni ne cred când le spunem asta"

Vocalistul Vunk făcea publică despărțirea lui de Eliza printr-o postare pe care o încheia cu mesajul: "după iubire, rămâne dragoste". Întrebat de Mihai Morar dacă mai crede acest lucru și la un an de la divorț, artistul a întărit ceea ce spunea anul trecut

"A trecut aprope un an de la acea postare. Acum este și mai mare certitudinea că atunci a fost o profeție, de fapt. (...) Puterea cuvântului este fantastică. Energia fantastică a cuvintelor. Dacă gândul e puternic, după care și manifești cumva, cu siguranță se va înfăptui. (...)

Sunt cumva mândru că am putut să spun chestia aia acolo, care nu știu de unde mi-a venit. Că nu am stat: <<Mamă, să scriu eu ceva care să impresioneze.>> Nu, era pur și simplu. Am scris repede în notițe ce vreau să postez ca să nu uit. Și acum, privind în urmă... suntem într-un punct absolut superb, ca relație, și foarte puțini oameni ne cred când le spunem asta. Și foarte puțini oameni cred că este posibil așa ceva și e, pe de o parte, interesant, că-mi place când oamenii își pun întrebări."

Cornel Ilie: "E greu să înțelegi o lecție atunci când îți pierzi părintele"

Tot în ultimul an, Cornel Ilie și-a pierdut tatăl. A povestit în cadrul podcastului și despre acest tragic eveniment, artistul încercând să pună în cuvinte ceea ce a simțit și cu ce lecție a rămas.

"Toată perioada asta a fost maximum de până acum, pentru mine. Dar nu cred că a fost întâmplător, în același timp. Până la urmă, toate cred că vin cu lecții. (...)

E greu să înțelegi o lecție atunci când îți pierzi părintele. Adică de aici nu prea poți să înțelegi decât că ok, o lecție pe care am învățat-o cu toții, să-i apreciezi mult mai mult când sunt în viață. Și să petreci maximul de timp pe care-l ai vorbind, ascultându-i sau stând lângă ei. Știu că gândul care mă măcina cel mai tare era: <<Sunt în punctul în care mi-am îngropat ambii părinți>>. Și când mi-am spus asta în minte, mi s-a tăiat suflul. Sunt în punctul ăsta al vieții în care am conștientizat chestia asta. Și am conștientizat că la un moment dat și copiii mei vor trăi același lucru. Și cred că asta m-a făcut să învăț să trăiesc și mai intens viața cu ei și pentru ei."

Cornel i-a povestit lui Mihai Morar și despre refugiile sale pentru trup, minte și suflet. Refugiile pentru trup sunt tenisul și scena, refugiul pentru minte este menținerea sa cât mai departe de televizor și media, iar pentru suflet, refugiul favorit rămâne muzica clasică, care artistul mărturisește că îl emoționează și îl inspiră. Puteți urmări întreaga discuție mai jos.

VIDEO: Cornel Ilie în podcastul lui Mihai Morar

Citește în continuare

Concerte & turnee

Vița de Vie și Robin and the Backstabbers sunt headlineri la Holzstock Festival 2021

Holzstock Festival, eveniment ce are loc în cadrul bisericii fortificate din Hosman, ajunge în 2021 la cea de-a 7-a ediție. Vița de Vie și Robin and the Backstabbers sunt headlineri, din lineup făcând parte și alte nume autohtone, dar și de peste hotare.

Publicat

pe

Concert Vița de Vie la Arenele Romane pe 29 octombrie 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Holzstock Festival este un festival de muzică ce are loc în cadrul bisericii fortificate Hosman, din județul Sibiu. Anul acesta, evenimentul ajunge la cea de-a șaptea ediție, între 20 și 22 august 2021, și reprezintă o importanta sursă de venit pentru administrarea și întreținerea ansamblului bisericii fortificate.

Vecinătatea bisericii-cetate din Hosman, dar și priveliștea extraordinară spre Munții Făgăraș oferă un cadru unic pentru desfășurarea acestui festival. În cele două zile de festival, participanții, fie ei localnici, sibieni sau veniti din orice parte a lumii, se bucură împreună de muzică, ateliere de lucru/creație, discuții și cântece la foc de tabără, dar și de posibilitatea de a face mici drumeții în zona satului Hosman. La festival va exista și o zonă de camping pentru corturi, între zidurile Bisericii Fortificate, și zonă de campare pentru Van-uri.

Lineup-ul Holzstock Festival 2021

Vineri, 20 august 2021

  • Robin and the Backstabbers
  • The Different Class
  • Stiff Kicks

Sâmbătă, 21 august 2021

  • Vița de Vie
  • Orkid
  • Wildchild

*Noi nume vor fi anunțate în perioada următoare.

Ca și în anii precedenți, festivalierii se vor putea bucura de workshop-uri și ateliere interesante de vizitat în timpul zilei. Detaliile pentru workshop-uri și ateliere vor fi dezăluite în curând.

Accesul la Holzstock Festival 2021:

Accesul este permis pentru:

  •  persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

SAU

  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore și care acoperă întreaga durată a evenimentului (20 august, 14.00 PM – 22 august, 14.00 PM) ca și valabilitate.

SAU

  • rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 realizate la intrarea la festival contra cost.

Copiii cu vârsta până în 14 ani, dovedită de un act de identitate, beneficiază de intrare liberă în festival și camping, doar însoțiți de către un adult, în baza unei brățări speciale care se va elibera de către Organizator la punctul de check in.

Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în Registrul electronic național de vaccinare.

Bilete la Holzstock Festival 2021

  • Biletele Early Bird Full Pass costă 170 de lei. Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.
Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending