Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley - Noi doi si noapteaSmiley - Noi doi și noaptea Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO

Vunk şi multe stele agitate într-Un Nou Univers

Vunk a creat Un Nou Univers la Sala Polivalentă, unul în care inovaţia tehnologică a fost cuvântul de bază. Streaming live cu publicul de acasă, jocuri de lasere, brăţări luminoase, confetti, artificii şi... Cornel Ilie care a planat deasupra publicului. Află mai multe despre concertul trupei Vunk din recenzia de mai jos.
VUNK la Sala Polivalentă - Un Nou Univers 2015

VUNK la Sala Polivalentă - Un Nou Univers 2015

În seara de 7 octombrie, planetele s-au aliniat într-"Un nou Univers", conduse de acordurile trupei Vunk  la Sala Polivalentă. Robin and The Backstabbers au fost cei care au încălzit atmosfera pentru pământeni şi au adus în bagajul lor artistic puţin "Soare cu dinţi", şi pe "Regele Verii", pe care l-am însoţit la "Vânătoarea Regală". Apoi ne-am plimbat "Sat după sat" şi am urmărit mişcările de dans ale băieţilor, iar spre final l-am ascultat pe Robin cum ne povesteşte despre acel moment "Când a cunoscut-o pe Cristina".

Nava spaţială a celor de la Vunk a aterizat cu o mică întârziere, însă intrarea băieţilor a fost desprinsă dintr-un film S.F. Îmbrăcaţi într-un stil aparte, aceştia au purtat pe cap nişte măşti dotate cu tablete pe care se derulau imagini cu diverse mesaje. Surpriza serii a fost momentul în care brăţările pe care le-am primit la intrare s-au aprins deodată, iar întreaga sală a fost inundată de sute de priviri extraterestre.

Cornel Ilie şi Gabriel Maga la Sala Polivalentă 2015

Cornel Ilie şi Gabriel Maga la Sala Polivalentă 2015

Show-ul a fost mai mult decât un simplu un concert, ci mai degraba un concept... unul inovativ şi plin de culoare. Artificiile amplasate pe marginile scenei triunghiulare au explodat, în timp ce brăţările luminoase de la mâinile fanilor au vibrat odată cu aplauzele lor. Iar Vunk şi invitaţii lor speciali au cucerit publicul cu hituri mai vechi, precum "Aşa şi?!", "Artificii pe tavan" şi "1000", dar şi cu şase melodii noi, ce vor fi incluse pe albumul viitor.

Nicole Cherry a urcat pe scenă alături de Cornel Ilie şi împreună ne-au dezvăluit în premieră "Secretul Tău", piesă care se va afla de asemenea pe albumul ce va fi lansat la începutul lui 2016. În categoria de Surprize!Surprize! a intrat şi momentul lui Călin Goia, care a cântat melodia "Fiecare", împreună cu Vunk. Tudor Ionescu de la Fly Project a fost şi el prezent la piesa "Fă-mi cu mâna".

Cornel Ilie şi Paula Seling la Sala Polivalentă 2015

Cornel Ilie şi Paula Seling la Sala Polivalentă 2015

Cornel este un mare fan The Beatles, aşa că nu a putut lăsa ca acest concert să treacă, fără să ofere un omagiu regretatului John Lenon. Aşa că acesta a invitat-o pe Paula Seling pentru a interpreta împreună "Across The Universe", piesă a legendarei trupe britanice.

În noul "univers", Cornel Ilie a planat timp de câteva minute printre sferele gonflabile suspendate de tavan. Planetele pictate de tinerii talentaţi de la Galeria Basil au fost jucăriile preferate ale celor prezenţi, dar şi cadouri pentru cei care au dorit să le ia acasă drept amintire.

Cornel Ilie la Sala Polivalentă - Un Nou Univers 2015

Cornel Ilie la Sala Polivalentă - Un Nou Univers 2015

Fanii şi prietenii trupei, care nu au putut să fie prezenţi la concert, s-au teleportat în noul Univers, într-o formă virtuală. Filmări live cu aceştia au fost transmise pe ecranele gigantice amplasate în spatele scenei, iar printre ei s-a numărat şi Dan Finţescu de la Kiss Fm.

"Dintr-o mie" de stele colorate, Vunk pe noi ne-a ales, pentru Un Nou Univers, iar o simplă seară de miercuri a devenit o poartă către o altă lume. Am devenit stele pentru câteva ore, pentru că am crezut în noi. „E timpul să te întorci. La tine” - acesta a fost mesajul trupei VUNK, cel care ne-a adunat pe toţi sub acelaşi cer şi ne-a făcut să strălucim.

Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.

Fără comentarii

CLOSE
CLOSE