Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Vunk - Seară incendiară, și la propriu și la figurat - FOTO

Peste o oră jumate de spectacol total le-au oferit băieții de la Vunk celor care s-au adunat joi seară în Hard Rock. Și-au îndulcit fanii cu "Prajitura cu jeleu", i-au îmbătat cu "Lacrimi de coniac", au cules flori din "1000" și au încins atmosfera cu "Artificii pe tavan".

Concert VUNK in Hard Rock Cafe

În seara în care rockerii au fost dezamăgiți de amânarea concertului "Beauty and The Beat" de la Sala Palatului, cu Tarja și Mike Terrana, fanii trupei Vunk au avut ce sărbători. S-au strâns în număr mare în Hard Rock Cafe pentru ultimul concert de sezon al băieților. Evenimentul a strârnit încă o data isterie în rândul admiratoarelor care au aplaudat, au cântat, au strigat și i-au sorbit din priviri toată seara pe cei de la Cornel Ilie și compania.

Concert VUNK in Hard Rock Cafe

Concert VUNK in Hard Rock Cafe

Peste o oră jumate de spectacol total le-au oferit băieții de la Vunk celor care s-au adunat joi seară în Hard Rock. Și-au îndulcit fanii cu "Prajitura cu jeleu", i-au îmbătat cu "Lacrimi de coniac", au cules flori din "1000" și au încins atmosfera cu "Artificii pe tavan". Iar artificiile nu au lipsit nici de pe tavan, dar nici din chitara solistului Cornel Ilie, care a fost în formă maximă și a profitat de fiecare ocazie pentru a le mulțumi celor prezenți pentru fidelitate, dragoste și entuziasmul cu care vin la fiecare concert.

Iar răsplata pentru fani nu a constat doar în interpretarea entuziastă și plină de căldură a pieselor cu care fac furori și stârnesc suspine la fiecare concert. Trupa i-a avut invitați pe Răzvan Krem, de la "Românii au talent" și pe Ioana Anuța, care a cântat, împreună cu Cornel piesele "Astăzi nu te mai vreau" și "Pleacă", piese pe care publicul le-a apreciat foarte mult, mai ales in formula asta inedita. Ioana Anuța este câștigătoarea locului 2 în cadrul concursului X-Factor, sezonul al doilea.

Concert VUNK in Hard Rock Cafe

Concert VUNK in Hard Rock Cafe

"Îi cunosc pe băieții de la Vunk din perioada când făceam parte din trupa X-plod, dar nu avusesem ocazia de a concerta alături de ei. Iată că, acum, am avut parte de asta. Când m-a sunat Cornel, și mi-a propus să cânt cu el, am acceptat din prima. M-a bucurat enorm intenția lui și, de aceea, zic că am făcut o impresie foarte bună, mai ales că publicul aflat în club a cântat și a făcut o atmosferă incendiara alături de noi", a spus după spectacol Ioana Anuța.

După aproape două ore de atmosferă, cum rar vezi la concertele trupelor românești, băieții de la Vunk s-au retras de pe scenă, până la iarnă, în aplauzele îndelungi și strigătele de admirație ale fanilor din Hard Rock. Și trebuie spus că nu doar admiratorele au trăit intens fiecare minut al concertului. De la copii de gradiniță, la bărbați în toată firea, toți cei prezenți au intrat în atmosferă și s-au simțit, măcar pentru o seară, membri ai trupei Vunk.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Vezi galeria completa de fotografii de la concertul Vunk de la Hard Rock Cafe

Teodora Maftei este Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE