Urmărește-ne în Social Media

rock

Urma. As Usual, Unusual

Silver Church s-a umplut din nou pe 21 noiembrie cand fanii Urma au venit nerăbdători să-și vadă preferații într-un concert live pe cât de obișnuit, pe atât de deosebit. As Usual, Unusual, Urma a adunat piese de pe cele trei albume și le-a prezentat fanilor într-un "pachet" special ceea ce a făcut ca atmosfera pe cât de caldă și relaxantă, pe atât de animată.

Publicat

pe

Mani Gutau in concertul URMA din Silver Church
Mani Gutau in concertul URMA din Silver Church

Silver Church s-a umplut din nou pe 21 noiembrie cand fanii Urma au venit nerăbdători să-și vadă preferații într-un concert live pe cât de obișnuit, pe atât de deosebit. As Usual, Unusual, Urma a adunat piese de pe cele trei albume și le-a prezentat fanilor într-un "pachet" special ceea ce a făcut ca atmosfera pe cât de caldă și relaxantă, pe atât de animată. Amestecul unic de chitară, saxofon, tobe și trompetă a transformat astfel recitalul acustic într-un concert deosebit în care zeci de glasuri au răsunat în același timp pe ritmul impus de membrii trupei. Aceștia au demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, de ce Urma este mai mult decât o formație. Este o stare de spirit care te urmărește până acasă pas cu pas după ce pleci de la concert.

Concert URMA in Silver Church pe 21 noiembrie 2012

Concert URMA in Silver Church pe 21 noiembrie 2012

Mai mult, din mixul de melancolie, pe care au dat-o piesele “After All” sau "This Time", și doza de emoții intense, când s-a ajuns la “Terminus” sau "Lonely Pub", a rezultat ingredientul principal al serii care i-a făcut pe cei adunați în Silver Church să comute de la o stare obișnuită la una neobișnuită și invers. "Cine iubește și lasă", “A door to my world’, “Comfort” și “What are friends for” i-au făcut chiar și pe cei care nu erau fani declarați să-și deschidă inima, să zâmbească, să cânte, să mai vrea "urme". Recunosc că mă număr printre cei care au trăit asta.

Mani Gutau in concertul URMA din Silver Church

Mani Gutau in concertul URMA din Silver Church

Pentru ca atmosfera să fie și mai intimă, dincolo de glume, Mani le-a mulțumit barmanilor pentru "grija" față de trupă și fanilor pentru căldura cu care i-au primit de fiecare dată acolo unde se simt "cel mai acasă".

Concert URMA in Silver Church pe 21 noiembrie 2012

Concert URMA in Silver Church pe 21 noiembrie 2012

Setlist Urma, Silver Church - 21 noiembrie 2012

 1. Off My Wave
 2. In Your Arms
 3. After All
 4. This Time
 5. All Wrong
 6. So Long
 7. Cine iubește și lasă
 8. Terminus
 9. Doyle
 10. Lonely Pub
 11. A Door To My World
 12. Comfort
 13. Speed
 14. What Are Friends
 15. Selfish MF
 16. Buy Me A Coffee
 17. What I Am

Trupa Urma și-a început activitatea în 2003, an în care a lansat albumul "Nomad Rhymes". Au urmat concerte și festivaluri autohtone, dar și recitaluri prin Germania, Franța, Ungaria, Elveția și Anglia. Cel de-al doilea album "Anger as a Gift" a apărut în 2005, iar 2 ani mai târziu trupa a lansat discul "Trend Off".

Galerie de poze URMA live

Vezi galeria foto completă de la concertul URMA din Silver Church

Concerte & turnee

URMA concertează în septembrie la Teatrul de Vară Mihai Eminescu

Pe 24 septembrie, trupa Urma urcă pe scena Teatrului de Vară Mihai Eminescu. Reîntâlnirea cu publicul va fi marcată de un setlist presărat cu piese îndrăgite, precum "Buy me with a coffee", "Terminus" și "Cine iubește și lasă".

Publicat

pe

URMA este un colectiv de artiști coagulat în jurul solistului Mani Gutău, care s-a făcut remarcat încă de la începuturi printr-o muzicalitate hipnotizantă, prin îmbogățirea sound-ului alternativ cu sonoritățile calde ale unor instrumente precum fluierul, saxofonul, trompeta, percuția & congas, dar și prin implicarea în numeroase proiecte care au avut ca scop trezirea conștiinței sociale.

În primăvara anului 2003, la Cluj, demarau înregistrările primului material discografic URMA, intitulat "Nomad Rhymes". Un album întâmplare, semnat de un grup de muzicieni ce nu aveau nici o reprezentație live, împreună, la activ. Ce a urmat merită povestit mai departe.

Începând cu concertul susținut la răsărit, pe plaja din Vama Veche, în cadrul primei ediții a festivalului Stufstock, URMA a semnat până în prezent 4 albume de studio, "Nomad Rhymes" (2003), "Anger is a Gift" (2005), "Trend Off" (2007), "Lost End Found" (2013), şi a susținut apariţii live memorabile în România, Ungaria, Franța, Germania, Elveția și Marea Britanie.

În 17 aprilie și 24 aprilie 2010, Urma a susținut în premieră, pentru un grup alternativ, concerte recital la Ateneul Roman și Sala Palatului. În 10 Mai 2013, la Cinema Patria / București, URMA a oferit un concert special, marca MTV Unplugged, alături de orchestra dirijată de Simona Strungaru.

Pe parcursul celor 18 primăveri trecute de la debut și până acum, trademark-ul sonor al trupei URMA a fost amprentat de prezența instrumentelor de suflat, precum flautul, saxofonul sau trompeta, care completează îmbinarea armonioasă a chitarelor acustice și a diverselor elemente de percuție.

În prezent, Urma lucrează la viitorul material discografic, intitulat "inima!ism", primul single "Love Create Inspire" fiind deja prezentat publicului.

Bilete concert URMA la Teatrul de Vară "Mihai Eminescu"

 • Acces General - 70 lei
 • Testare rapidă la intrare - 25 lei

Reguli de acces:

 • Participarea este permisă spectatorilor nevaccinați pe baza unui test negativ făcut la acces, dar și celor vaccinați, celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore, cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile și nu mai devreme de 15 zile.
 • Testele rapide sunt disponibile la acces și se pot face, contra cost, de personal autorizat.
 • Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Living Rock 2021 - Lineup-ul complet și programul pe zile

Living Rock 2021 aduce muzica alternativă la mare. Lineup-ul complet pentru ediția de anul acesta include trupe ca Vița de Vie, Alternosfera, The Mono Jacks și Urma.

Publicat

pe

Vița de vie la Festivalul Awake 2018 │ FOTO: Alexandru Dragoi / InfoMusic.ro

Living Rock 2021 are loc în weekendul 20 - 22 august, pe plaja Tuzla. Pe parcursul celor trei zile ale festivalului vor fi organizate activități în aer liber, pentru toate vârstele: de la acțiuni de ecologizare, tururi prin împrejurimi alături de ghizi și sesiuni de birdwatching pentru iubitorii de păsări, până la zonă de produse handmade, tatuaje, dreaduri și multe alte surprize.

Programul pe zile și ore

Vineri, 20.08

Evening concerts - cu începere de la 7 PM

 • Melting Dice
 • Rockabella
 • GRIMUS
 • COMA
 • Vița de Vie

Sâmbătă, 21.08

Morning Concerts - cu începere de la 8 AM

 • Robin and the Backstabbers
 • Dimitri's Bats

Brunch Concerts - cu începere de la 2 PM

 • Toulouse Lautrec
 • ZMEI3

Evening Concerts - cu începere de la 8:30 PM

 • Theodore (Grecia)
 • Jurjak
 • URMA
 • The Mono Jacks

Duminică 22.08

Brunch Concerts - cu începere de la 2 PM

 • Lucia
 • The Kryptonite Sparks

Evening Concerts - cu începere de la 7 PM

 • Alex & The Fat Penguins
 • Pinholes
 • byron
 • Alternosfera

Accesul la festival și în zona de camping:

 • Accesul la festival se va face pe bază de bilet de acces pentru o zi sau abonament pe trei zile, alături de certificatul de vaccinare sau test negativ de Covid. Abonamentul oferă acces gratuit în zona de camping a festivalului.

Biletele și abonamentele achiziționate anul trecut pentru ediția 2020 rămân valabile pentru ediția 2021.

Festivalul Living Rock, unicul festival de alternativ de la mare, are ca scop promovarea scenei underground din România și sprijinirea artiștilor din zona de rock alternativ. Construit pe conceptul unic de combinare a rock-ului alternativ cu frumusețea Mării Negre, evenimentul are loc în aer liber, pe plaja Tuzla, una dintre cele mai frumoase plaje din România.

Citește în continuare

Trending