Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Trupa The Subways a aprins Vama Veche în ultima seară de Stufstock

Trupa The Subways a aprins Vama Veche în ultima seară de Stufstock 2012.

Publicat

pe

The Subways la Stufstock 2012
The Subways la Stufstock 2012 │ FOTO: Tiberiu Badea ro.tilllate.com

The Subways, E.M.I.L., Coma și Trooper au ridicat publicul în aer sâmbătă, 28 iulie, în ultima zi de Stufstock 2012. Cea de-a zecea ediția a festivalului din Vama Veche a culminat în acest weekend cu line-up-uri mixate de rock, reggae și dub. Vineri a avut loc o nouă petrecere balcanică în stilul Dubioza Kolektiv, precedată de Butterflies in my stomach, byron, Gândul Mâței și East Rootsclick pentru impresiile serii de vineri.

The Subways la Stufstock 2012

The Subways la Stufstock 2012 │ FOTO: Tiberiu Badea ro.tilllate.com

Ziua de sâmbătă a fost deschisă de o formație tânără. Sketch a inițiat seria de concerte, trupa fiind o câștigătoare a concursului de newcomers. A urmat Sophisticated Lemons, aducând publicul în starea optimă de concert, ca o limonadă rece.

Trooper sărbătorește în acest an un deceniu de la apariția primului lor disc. Vechimea lor este asociată cu cea a festivalului Stufstock, aflat la cea de-a zecea ediția. Mai mult, băieții de la Trooper au fost primii care au urcat pe scena primei ediții Stufstock, relația rockerilor cu publicul din Vama Veche fiind una de lungă durată. În timpul concertului Trooper, doi dintre organizatorii festivalului s-au parașutat în mijlocul mulțimii. Publicul a gustat din plin rock de calitate, a cântat și s-a manifestat în continuu.

Doi organizatori au aterizat cu parasuta in timpul concertului Trooper la Stufstock 2012

Doi organizatori au aterizat cu parasuta in timpul concertului Trooper la Stufstock 2012 │ FOTO: Tiberiu Badea ro.tilllate.com

Profitând de buna dispoziție instaurată, bulgarii de la Vendetta au reușit să îi dinamizeze pe toți cei prezenți cu un rock agresiv. Temperatura la sol crescuse deja, semn al unei atmosfere incendiare.

Băieții de la COMA nu s-au lăsat nici ei mai prejos. “Coboară-mă-n rai” și “Nu vreau fetițo casă” au fost cele mai gustate melodii ale acestora. După ei, pulsul oamenilor a fost dus spre maxim de E.M.I.L.. Fanii au cântat împreună cu trupa, au sărit și au țipat tot concertul.

Cea mai așteptată trupă a serii a fost The Subways. Britanicii au început în forță, nelăsând pe nimeni să slăbească ritmul. Ei s-au adresat în limba română și au făcut câteva glume. Spectatorii au reacționat cel mai bine pe melodiile “Kiss kiss bang bang” și “Rock`n`roll queen”, putântd fi auziți laolaltă cu The Subways. Concertul lor a durat puțin mai mult decât fusese programat inițial, membrii The Subways declarându-se încântați de România.

The Subways la Stufstock 2012

The Subways la Stufstock 2012 │ FOTO: Tiberiu Badea ro.tilllate.com

Stufstock 2012 s-a încheiat cu Alternosfera, o trupă foarte iubită de ascultătorii de rock din România. Numele moldovenilor de peste Prut a fost scandat fără încetare, Alternosfera fiind rechemată la bis.

Mai multe fotografii de la Stufstock 2012 găsiți în galeria de pe ro.tilllate.com.

PUBLICITATE
Comentează

Trending