Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Toulouse Lautrec, un concert rock EXTRAORDINAR - POZE

Vineri, 31 ianuarie 2014, Toulouse Lautrec a susținut primul concert din acest an, în clubul Colectiv din București. Pe scena au urcat și cei de la Violent Monkey. Warm-up-ul și afterparty-ul au fost oficiate de Matei Oprina.
Concert Toulouse Lautrec în Colectiv pe 31 ianuarie 2014

Concert Toulouse Lautrec în Colectiv pe 31 ianuarie 2014

A început EXTRAORDINAR și s-a terminat la fel de EXTRAORDINAR. Fanii Toulouse Lautrec au fost întâmpinați cu melodia care dă numele celui de-al doilea album al trupei. Stilul Toulouse Lautrec este inconfundabil, mai ales când auzi chitara electrică combinată cu vocea răgușită a solistului Cătălin Rulea, zis "Apartman".

Concert Toulouse Lautrec în Colectiv pe 31 ianuarie 2014

Concert Toulouse Lautrec în Colectiv pe 31 ianuarie 2014

Soundul alternativ Toulouse Lautrec cunoaște noi frontiere. La auzirea primelor versuri din “Lumea-i un sat de vacanță” ne-am imaginat că am dat Bucureștiul pe un loc de distracție. Muzica ne-a făcut să simțim cum ne desprindem de realitatea zilei. Am petrecut o noapte albă alături de Toulouse, fără a simți pic de oboseală în trup. Mai degrabă, pe un bas alternativ simțeam cum picioarele  începeau să bată singure ritmul.  Chiar și trupa de dinainte, Violent Monkeys, a început să danseze în timpul cântării  Toulouse Lautrec, demonstrând încă o dată că muzica ne-a unit pe toți.

RECOMANDARE: Urmărește un interviu video cu Toulouse Lautrec

Membrii formației nu au cântat doar piese de pe noul album, EXTRAORDINAR, ci și melodii de pe primul album, HEROES. Fanii i-au acompaniat pe Cătălin, Călin Hangar "Dizzy" și Bogdan Dragomiroiu "Greenman". Chiar dacă cele două albume nu au ajuns să fie cunoscute de un public larg, vineri seara Cătălin Rulea și-a putut asculta fanii cântându-le versurile. O bucurie mai mare nici că există pentru un cântăreț. Nu a lipsit piesa “Nopți albe”, despre care solistul a declarat că este melodia care i-a adus pe cei trei membri ai formației într-un punct comun.

Concert Toulouse Lautrec în Colectiv pe 31 ianuarie 2014

Concert Toulouse Lautrec în Colectiv pe 31 ianuarie 2014

În ciuda decorului alb înghețat de afară, în interior au predominat ritmurile alternative, versurile poetice și luminile orbitoare. Ne-am legănat pe "Te spun" și am bătut laolaltă din palme și picioare pe altele. Toulouse Lautrec a evoluat frumos, postând la final ca niște învingători extraordinari. Deși concertul se terminase, cei de acolo doreau să li se cânte până dimineața. La bis, trupa a cântat în premieră în capitală piesa “Nu se termină așa”. Fanii i-au demonstrat lui Apartman că știu totuși versurile.

Setlist Toulouse Lautrec în Colectiv pe 31 decembrie 2014:

 1. Extraordinar
 2. Nopți albe
 3. Poetul mecanic
 4. Lumea-i un sat de vacanță
 5. Te spun
 6. Apartaman
 7. Someone Took Life As It Came
 8. Yesman
 9. Dizzy Robber Wheel
 10. Irrational
 11. 1.2.3.
 12. Barman
 13. Domino
 14. Nu se termina așa (bis)

Poze de la concertul Toulouse Lautrec din Colectiv

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Fotografii: Doriana Păunoiu

Doriana Păunoiu este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE