Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ten Years After: Woodstock la Bucureşti (foto)

Publicat

pe

Concert Ten Years After, 23 octombrie 2011, Bucuresti
Concert Ten Years After, 23 octombrie 2011, Bucuresti

Trupa Ten Years After, legenda blues-rock-ului mondial, a revenit în România pentru un turneu în principalele oraşe: Bucureşti, Iaşi, Cluj și Timişoara.

Duminică, 23 octombrie 2011, pe scena Sălii Palatului din București, timp de două ore, britanicii au adus atmosfera specifică Festivalului Woodstock.

Riff a pregătit atmosfera înaintea capului de afiş. Trupa s-a dovedit a fi o alegere foarte bună având în vedere genul muzical abordat: rock-blues şi experienţa acumulată: Riff se poate lăuda cu o carieră de patru decenii în muzică. Detalii despre trupa Riff şi noutăţi găsiţi pe site-ul lor.

Concert Ten Years After, 23 octombrie 2011, Bucuresti

În jurul orei 20:00, Ten Year After și-a început show-ul pe acordurile piesei I’m going home. Lumea din sală, rară, dar cu sufletul mulţumit că a ajuns să-i vadă şi să-i audă pe cei preferaţi, a dat ușor din cap, a aplaudat cu entuziasm şi a fredonat cântecele cele mai cunoscute.

Zâmbitori şi prietenoși, Leo Lyons & co. au salutat prietenii din sală și i-au încântat cu melodii ca: Angry words, Good morning little schoolgirl sau Big black 45. Solistul, Joe Gooch, cu toate că este doar de şapte ani în formaţie a avut atuurile perfecte pentru a capta atenţia fanilor. A mânuit extraordinar chitara, a încântat audiența cu vocea sa blândă, dar serioasă şi a cucerit publicul după fiecare „Mulţumesc” rostit.

Toboşarul Ric Lee a avut momentul său solo preţ de câteva minute bune în aplauzele spectatorilor. După terminarea piesei compuse de el, Ric a venit în faţa microfonului, a menţionat site-ul oficial și a sugerat celor prezenți în sală să îi scrie, să cumpere CD-urile, tricourile şi produsele cu sigla trupei şi le-a mulțumit călduros: „Thanks for being here. It’s a great night.”

Auzind piesele Love like a man şi I would like to change the world, toată lumea s-a ridicat în picioare şi a aplaudat, mulțumind parcă trupei pentru un concert minunat.

La sfârşitul recitalului, grupul a cântat melodii celebre ca Smoke on the water a legendei Deep Purple sau Hound dog şi Jailhouse rock ale lui Elvis, iar după concert și-a așteptat fanii la o sesiune de autografe şi fotografii.

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending